Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
terasa...a vybavila si ten usg?ak si vybavila, tak kde?
mata vies co zatial to nemam vybavene bola som v starej nemocnici za doktorkou ku ktorej som chodila na liecbu a do centra a ze ona sa my pokusi vybavit u doktora dankovcika.inak tam som volala este minuly tyzden a sestricka ma odbila ze malo plno a neviem co este vsetko mi povedala
ked to nevyjde tak ja potom neviem ze kde pojdem
môžem ti poslať kontakt cez IP na dr. dosdla, ale je až v šaci,chceš? inak ani mňa nechceli zobrať k dankovčíkovi, tak idem k nemu...
vies som sa aj cudovala ze ma nechcu zobrat,ked moja doktorka si to ziada a este aj my vysiel zly vysledok s AFP
kludne mi posli ten kontakt na toho doktora do saci vsak ked sa toto nepodari tak zavolam tam
ok kočky, idem vyvenčiť seba, aj havina...
prijemnu prechadzku 🙂
baby uz tu nikto nie je okrem mna a mati
ozvite sa a pokecame 😉
cauko rubinka zajtra budem vediet viac
to je skoro aby si nieco citila zvykne az od 20 tyzdna ze vraj prvorodicky to tak maju alebo aj neskor
nie ja vobec nic necitim
len to zvracanie a nevolnosti mam stale
uz si nieco pribrala?
ja zatial nic.ja som zatial pribrala len to co som schudla necele 6 kg
schudla som to za 2 tyzdne mala som vtedy hrozny stav aj v nemocnici som bola ☹
ja som mala povodne rodiť v starej nemocke.chodila som tam aj na monitor,ale tak dopadlo to inak.V noci na mňa prišli bolesti a tak sme šli do starej.pozeral ma jeden lekár a ten mi povedal,že sa už porod začína,ale že nemajú pre mňa miesto.že jedine keby som ležala na chodbe...Takže tak.a ešte sa pýtal,či mám niekoho vybaveného.Ja som nemala,takže aj možno preto ma poslali preč.inak bola som aj zapísaná na nadštandart a nepomohlo...
v novej si pochvaľujem.bola som na izbe,kde boli baby po cisaráku.boli sme tam 3 a bolo super.sranda 😀 na nadštandarte ležala vtedy akurát kamoška.ale len na tom lacnejšom tuším stál nejakých 10 eur.normálna izba,jedna baba.na izbe je sprcha.vecko mimo izby-na kľúč.a pre bábo mala aj ten vankúš na kojenie,čo je super vec.
inak ja som z Jazera,povodne z Furče 😉
Ja idem teraz v stredu k Dankovčíkovi na ten 4D UTZ,čo sa natáča na DVD na pamiatku.a bola som aj na ten morfologický.neviem prečo vás nechceli zobrať.jedine,žeby ste sa neskoro objednávali.musíte aspoň mesiac dopredu. 😉
terina vies niekto sa potrebuje surne objednat,ked ty vyjdu zle vysledky ja som tam volala minuly tyzden to som bola v 16 tyzdni ten ultrazvuk co ja potrebujem sa robi v 18 az 19 tyzdni cize asi je to pre nich kratka doba
no co uz dufam ze to vyjde inde
uvidim zajtra mam volat doktorke ci sa jej podarilo vybavit u dankovcika
vyslo mi pozitivny test na downov syndrom ,riziko je 1 v 110 v termine ze to riziko je vyssie ako je ocakavane len podla veku matky 1 v 1200
joj skoro som zabudla ze mam dnes zobrat dalsiu injekciu a aj lieky
idem si pichnut 😒
dakujem ti velmi pekne
mam trosku teraz obavy od kedy my povedali vysledky
dufam ze nebudem musiet ist ku genetikovi a na amnio
budeme 🙂
ja uz som spat skocila som aj pod sprchu
terasa:tak to som nevedela,že si mala zlé výsledky.to máš potom pravdu...nečakaj a choď na UTZ.čím skor tým lepšie.Ale asi budeš musieť na to amnio.lebo tak väčšinou robia.iba ak by si odmietla.
rubinka:jasne,že dám vedieť ako bolo.ja som už raz bola pri dcérke,ale bola som u dr.Rozprávky.a teraz chcem skúsiť Dankovčíka.Inak on to nerobí,ale iný lekár,len meno si nespomeniem.veď potom napíšem.
Dobré ránko kočky, ahoj Terina, čítam že si z Jazera, super, ja sa sťahujem pred pôrodom na jazerov 😅
Baby chystáte sa niektoré na cvičenia pre tehulky , ked hej tak kde?
ahojte......krasny den cooo? 🙂
ja som tiez chcela ist na 3D k Dankovcikovi a ma odbila sestricka , ze maju natresk , a ze ked ma vsetko v poriadku tak ma nevezmu, tak nech sa daju vypchat.......a tuho rozmyslam na d tym, ci vobec na ten 3D pojdem 😒
pekny den dievcata.... kishinka ano aj som chcela ist, ale neviem ci mozem kedze som na PN, musim sa opytat dr. a uvidim, hladala som ale nasla som len toto.... Brušné tance pre tehotné, centrum Jeran - sídlisko KVP, Košice, Bauerova 1, kontaktná osoba: Jana Ivanecká, lektorka, ja by som skor asi cvicenie chcela, ale najprv ta dr....
jani ja na 3D nejdem....

ja byvam na pekinskej joj aj ja som rada ze som nasla niekoho s kym pokecam a potom aj pokocikujem