icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kiwi82
15. jún 2010

baby, prosim vas, vy co sterilizujete vyvaranim, tak ste vyvarali aj prstne klobuciky? mne sa to zda take jemnucke, nerozvari sa mi to ? vyvarali ste aj celu odsavacku? a ako dlho? dakujeeeeem

terasa
15. jún 2010

dievcata ja som si musela na dve hodinky lahnut,lebo mi bolo akosi zle.este sa k tomu aj pridali hnacky a zvracanie 😒
som zobrala aj smectu na hnacky.musela som si len uvarit bujon a ryzu na vode na obed 😠
ja sa tiez chystam vyvarit cumliky,flase ja ich budem klasicky vyvarat v horucej vode par minut

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
15. jún 2010

@rubinka neskoro 😕 uz som vsetko vyvarila hups.....
okrem tych prsnych klobucikov, to sa musim dakde spytat, lebo ony su take jemnucke a bojim sa, ze sa mi rozvaria.
pozehlila som zatial veci co do porodky a som si zbalila tasku ale ja nechapem uplne je narvana a este hygienicke veci mam zvlast. aj vy to mate take plne? sak len vlozky tie bunicinove aspon 3 balenia vela miesta zaberu aj zupan a slapky do sprchy a prezuvky a 30 pampersiek..... este musim aspon dve mineralky lucky kupit a jednu velkuuuu colu.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ssstanka
15. jún 2010

Ahojte maminky, ja som pouzila v porodnici priblizne 😅 4 balenia vloziek

rubinka
Autor odpoveď zmazal
zfidorka
16. jún 2010

ja som mala baliky po 12 kusov a pouzila som 4 baliky.. ono budete ich potrebovat uz na porodnej sale, a potom neskor na izbe je tiez dost velka spotreba 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
zfidorka
16. jún 2010

@kiwi82 ja som mala velku cestovnu tasku a este 1 igelitku 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
16. jún 2010

Ahojte, tak a zase na prsi.

tak moja vcerajsia poradna dopadla dobre.prietoky a monitor v poriadku.uz sme dolu hlavickou a mame uz 2188gramov 😵 uz mam papier aj na matersku.

baby ja som vcera mala zase poslickov, ale bolo to silnejsie ako vcera rano, ale chvalabohu ma to preslo, a mm uz stresoval.a dnes ma zase brusko boli od rana
😖
no ja tiez mam dost velku cestovku a je uz plnaaaa, a mam zatim 2 balicky tych vloziek a ked mi bude chybat ta mm mi dokupi.a co pre male z porodnice to mam zvlast zbalene v taske co mm donesie ale aj tak je toho vsetkeho dost, tiez este nejaku vodu mi treba.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
16. jún 2010

ahojte prijemne doobedie 🙂
baby ja mam stale tie hnacky,takze mam dietu pijem len cajiky,mineralku sulinku 😒 aj manzel ma tiez tie hnacky asi sme nieco pojedli
inak sme kupili prasok lovelu 4kg mali v akcii
vy ste kupovali aj avivaz,aky ste kupovali?
inak ja stale neviem ze kolko vazi nas chrustik a ani ze ako je otoceny

terasa
16. jún 2010

nabuduci tyzden mam ultrazvuk v 30 tyzdni tak snad tam mi nieco povie lekarka
ja som kupovala 2 balenia po 20 kusov tie vlozky,ked nebude stacit tak manzel dokupi

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
16. jún 2010

@terasa avivaz zatial nebudem davat, a mam persil sensitiv, ktory vyborne vonia.

bombula
16. jún 2010

ano, persil sensitive je the best. ( gel a na viac znecistene veci prasok) avivaz silan biely alebo svetlozeleny s babetkom na obrazku je tiez uuzasny.

terasa
16. jún 2010

dakujem vam za rady 🙂
rubinka kedy ides do novej nemocnici sa objednat na prietoky?uz si bola na ultrazvuku v 30tyzdni?
inak sa chcem opytat ze to kedy si treba pobalit tu tasku do porodnice v ktorom asi tyzdni?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
16. jún 2010

Baby tak ja mám od rána zaseknutý nerv v bedrovom klbe, sa ozýva bojové zranenie s obdobia ked som ešte tancovala, ale ja neviem ani chodiť, ani sedieť 😠 som si musela na to dať kostihoj, lebo inak budem imobilná 🙄
A to ešte musím variť obed 😅 inak čo všetko ste zbalili do nemocky okrem vložiek 😉 pre seba.

terasa
16. jún 2010

rubinka chcem sa opytat v ktorom si vlastne teraz tyzdni?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
16. jún 2010

tak to sme rovnako 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
16. jún 2010

poradte mi ci mam ist k obvodnej lekarke s tymi hnackami?

lienka228
16. jún 2010

pekný dník baby 🙂 aj u nás prší, taký slabý dážď, ale dosť sa ochladilo... čo mi viac vyhovuje, lebo z toho tepla mi strašne puchnú chodidlá ☹
ja mám tiež väčšiu cestovnú tašku... ja mám ešte rosalgin /poradili mi v lekárni, že veľmi dobre sa hoja rany po pôrode a dobre je to na dezinfekciu/ a aj gel na intimnu hygienu a mastičku na popraskané bradavky. a pre bábo ešte vlhčené utierky a sudocrem. keď som sa bola informovať v Šaci - kde budem rodiť, tam som si opísala, čo treba vziať do pôrodnice aj pre seba, aj pre bábo...

kiwi82
16. jún 2010

Caute zeny, aj mne je dneska dajako blbo. od rana mi je nejak divne na zaludok a potom aj brusko poblieva, cele doobedie som prespala. no ja som si radsej zbalila tri balenia vloziek Samu, to su asi po 20 ks a este mam dve balenia takych divnych vloziek to je len tak vata obalena v gaze. no ja zvyknem mat menzes dost silno aj si casto menim vlozky. na vlozkach sa neda setrit 😉 Co som si dalej zbalila? takze: osusku, uterak, slapky, slapky do sprchy, zupan, dve kosele na kojenie, spodne pradlo, ponozky, dve kojace podprdy, 10 ks podloziek pod seba, 5ks latkovych plienok, 30ks pampersiek, cistiace obrusky, hygienicke potreby, vlozky do podprsenky, zosit, pero, odsavacku, pre malu 3 ponozticky, dve ciapocky, rukavicky, dalej jedny bodinka, nohavicky, dve kosielky - ale to asi netreba a 2 postolkove nohavicky, 4 toaletne papiere, cely pakel hyg.vreckoviek, lieky co uzivam pravidelne, hrcek, pribor,.... a neviem uz asi vsetko to je. este chcem kupit dve mineralky a coca colu. potom este dolozim mobil, nabijacku, fotak aha a este kopiu sobasneho listu. to sa nezda ale cestovna taska je narvana a dalsia prirucna batozina sa naplna 😅 . Ved len zupan je jaky obrovsky a osuska a krabica prsnych vloziek, toaletaky, vlozky.......

lienka228
16. jún 2010

ahoj terasa, ja by som asi išla radšej... však už to máš druhý deň... pre istotu...

kishinka
16. jún 2010

No ja by som tiež nečakala, aby si sa zbytočne nekmila nejakými liekmi na hnačku, a aby sa ti to neprenieslo niekde inde ked máš náhodou nejakú infekciu 😢
Baby ja chodím ako tučniak normálne 3 kroky sú problém 😢