icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kiwi82
21. jún 2010

baby, ja tiez suhlasim s nazvom novej temy 😉
inac aj mne rano byva zle. ja musim rano zobrat euthyrox a potom sa po pol hodke najest. ale furt rano je mi tazko a ked sa najem tak je mi zasa tazko, lebo mam plny zaludok. ked idem na velku tak je to uz lepsie 😀 ale aj tak uz to travenie je take divne.

kiwi82
21. jún 2010

....neuveritelne pocasie....nezaprsi a nezaprsi..... 😕

lienka228
21. jún 2010

ivka, náš sa naťahuje tiež strašne a potom mám brucho ako kocka, ale na žalúdok mi netlačí fakt... len na mechúr. ale aj to je niekedy bolestivé. hlavne v noci, keď musím vstávať cikať aj 3krát. a na boku tiež môžem spať.
kiwi, to trávenie je divné aj u mňa... striedajú sa hnačky so zápchou fakt sa snažím jesť vlákninu, aj ovocie aj zeleninu...

jaj, ozaj som si kúpila už ten malinový čaj, no to je normálne ťažké zohnať v lekárni, ale carrefouri majú - tam je veľká lekáreň a aj tá pani mi dobre poradila a aj žihľavový som si kúpila to je na opuchnuté členky a aby sa nezadržiavala voda. tak od soboty už pijem ten malinový čaj, tak snáď trocha pomôže 🙂

kiwi82
21. jún 2010

@lienka228 hej to travenie je divne. ja jem aj zelezo, tak niekedy sa musim na velkej potrapit ale dakedy idem aj dvakrat na velku. a brusko mam tvrde a zda sa mi, ze ked sa najem tak je este viac tvrde. ale mozno si uz aj vela veci namyslam.

kishinka
21. jún 2010

Baby tak ja navrhujem, že do novej témy by sme mohli prejsť, ked sa narodí prvé babatko s nášho fóra 😀 čo vy nato ??

kishinka
21. jún 2010

Inak ten čajík majú na 100% v hyper tescu, tam je taká čajovňa kde predávajú iba sušené čajíky..

lienka228
21. jún 2010

dobrý nápad kish 😀
ja viem, si spomínala, že v hyper tescu predávajú sušené čaje, ale tam sa nám nechcelo ísť, sme to mali od ruky 🙂

januliatko1985
21. jún 2010

ja idem dens ten cajik kupit do hypertesca bo potrbujem dokupit aj magne b6, tak dufam,, ze ho budu mat. a tiez beriem zelezo ale nie furt, bo potom sa neviem vykakat 😅

kishinka
21. jún 2010

šak hej lienka, to je jasne hlavne že ste ho našli 😉
Ja neberiem železo a tiež mám problém zo stolicou ☹

ivkafu
21. jún 2010

kocky aj beriem tiez zelezo uz od zaciatku tehu a nemam problen 🙂 pravidelne a dokonca este lepsie ako pred tehotenstvom 😉

Kolko krat do dna treba pit ten cajik?

kishinka
21. jún 2010

Ivka tak to neviem, treba sa opýtať tej tety, čo to predáva, ale podľa mňa nejak veľa nie, možno 2x ráno a večer, fakt neviem 😕

lienka228
21. jún 2010

železo som brala aj ja, lebo som bola na hranici... a zajtra sa dozviem, či sa to upravilo a či mi predpíše zas...
v lekárni mi pani povedala, že nech pijem radšej len raz denne ten malinový čaj - vlastne je to ostružina malinová... ale ak vám povie v hypertescu inak, tak potom napíšte..

yesno22
21. jún 2010

ahojte kosicke tehulky, vidim ze vacsina z vas je tu uz v pokrocilejsom stadiu tehulkovania ale hadam nevadi, ak obcas nakuknem 😉 ja som predtym chodievala do kosicaniek, ale uz su tam tusim len mamicky, tak som si povedala ze radsej zavitam obcas k vam 🙂

kiwi82
21. jún 2010

@yesno22 ahoj, jasne, ze nevadi, kedykolvek 😉
baby, toto ma byt prvy letny den?
ja som sa vratila z endokrynologie a davku mi neupravovala a mam prist na kontrolu az po sestonedeli.
zajtra idem na hematologiu na odber a v stredu na poradnu, krv na protilatky, vyter a prietoky.

kvojtanikova
21. jún 2010

@yesno22 ahojky yesno neboj sa su tu aj nejake co si este pockaju. Ja mam najnovsie termin 31.12.2010... tiez som sa sem nalogovala az dakedy vcera, nejak nemam cas mame v robote fofry, koniec roka a tak...

kvojtanikova
21. jún 2010

@kiwi82 ahoj kiwi, dakujem za vcerajsie privitanie 🙂 toto tehu znasam uplne rovnako ako to prve, akurat som viac chora - uz som 2x brala ATB za tych 13 tyzdnov a co som pojedla Hedelix sirupu uz ani neratam tusim tri flasky...
inak total super, jedla by som ceeeely den... a vsetko...

kishinka
21. jún 2010

kvojtanikova, a ja ťa výtam, a môžem vedieť aké máš krstné meno, lebo máš dlhý nik 😉
ja som už aj zabudla aké to bolo ked sme začínali tehotenstvo 🙂 a ako zvládaš aj malého, či chodí do škôlky?

kvojtanikova
21. jún 2010

@kishinka ahojky, volam sa neli, (kornelia). Maly bude mat v septembri 4 uz chodi do skolky od 17 mesiacov, takze je to "stary harcovnik"...

yesno22
21. jún 2010

@kvojtanikova takze nie som jedina trosku pozadu a vidim, ze mame zhruba rovnako starych chlapcov 😉
@kiwi82 dakujem za privitanie 🙂

inak, pozeram ze ostatne su tu prvorodicky? alebo vacsinou asi prvorodicky 🙂

kvojtanikova
21. jún 2010

idem vecerat... dneska mam specialitku - vydlabany chlebik plneny syrovo-smotanovou plnkou so slaninkou zapeceny v rure... som sa normalne inspirovala letakom zo Sabinovskej mliekarne... hrozne, ja by som len jedla a jedla...

kishinka
21. jún 2010

😀 no všetky sme prvo rodičky, okrem teraz vás, aspoň nám dáte skúsené rady 😉
A s ktorej časti mesta ste ak sa smiem opýtať?
A inak aj ty yesno22 pekne vítam 🙂

kvojtanikova
21. jún 2010

@kishinka ja som z furce a jasne, ak potrebujete poradit, kludne sa pytajte. teda nie ze by som bola nejaka megaskusena ale pokial daco budem vediet...

andrea0903
21. jún 2010

@kiwi82 no dostala som sa tam aj ked bolo volne miesto vedla mozno to vsak bude tym ze som bola surny pripad a to bola prva postel co im po behu so mnou prisla do cesty.kolko sa plati to netusim a myslim ze o rezervacku by si sa mala informovat pretoze ked si rychly pripad tam sa ta nikto nepyta kde chces rodit tam ta uz len rychlo riesia...

yesno22
21. jún 2010

@kishinka dakujem 😉 ja som povodne zo Stareho Mesta, teraz cerstvo z KNV 🙂 .... poradime velmi radi, len aby to bolo na nieco platne 😀

ivkafu
22. jún 2010

Ahojte tehulky 😉 vitam vsetky nove maminky kvojtanikova@,andrea0903@, yesno22 @ 😀

tak pocasie zase skarede.... 😝 , ale na konci tyzdna sa na zlepsit, konecne 😀

po vcerajsom tazkom dni som mala aj vecer taky ☹ , ale okolo jedenastej sa maly ukludnil a mohla som oddychnut a nabrat novych sil na dnesny den 😀 , az som mala strach ci mi nebude, dnes, tak ako mi bolo vcera 😝 , ale vizera to zatial ok, len ten maly betar zase vystraja no a poviem vam dievcata normalne mi podrastlo brusko od nedele 😲 aj manzel povedal ze ho mam vacsie a este ze aj bude dodal s radostou 😢 , a poslickov som mala aj vecer no citim velke zmeny od vikendu 😀

vy sa mate asi lepsie ako ja 😉

januliatko1985
22. jún 2010

Ahojte, aj ja vitam nove clenky, pekne tehulkovanie vam zelam a hlavne bezproblemove.

no to pocasie, no comment...mne bolo vcera strasne divne uz som nevedela, co so sebou. dnes trosku rano sa lepsie citim, ale vecer ma boello zase brusko a zle som spala, maly celu noc sa prehadzdoval aj teraz, ako vzdy. aj mne sa zda, ze zo dna na den mam vacsie brusko, tu je aktualne foto:

lienka228
22. jún 2010

ahojte baby 🙂 aj ja vítam nové tehuľky 🙂

počasie je aj u nás katastrofa... od večera fúka silný vietor a ako sa ochladilo... joj!!! dúfam, že júl bude krajší 🙂

ivka, čítam, že sme na tom skoro rovnako 😒 ja som myslela v noci, že ideme rodiť. som sa zobúdzala na to, že ma bolí brucho, takto často som asi cikať ešte nebola... hrozná noc ☹ a malý bol včera celý deň aktívny, tuším nespal celý deň, len sa naťahoval a vytláčal... ešteže v noci zaspal 😒 každým dňom cítim, že je pôrod bližšie a bližšie...

janka, a možno nás ešte aj predbehneš, čo? 🙂

januliatko1985
22. jún 2010

livka, ja by som to uz cim skor chcela mat za sebou to je pravda, ale viem, ze kazdy den , co je maly v brusko je to pre neho lepsie, ale my uz sa taaaak nevieme dockat a dnes sa mi snivalo, ze som rodila a kojila, kraaasny sen a rano sa zobduim a matko furt v brusku 😅 mne uz normalne lepi z porodu, vkuse na to myslim, lebo sa to rychlo blizi 😨

januliatko1985
22. jún 2010

a od dnes som na materskej 😎

terasa
22. jún 2010

Cauko pozdravujem vas vsetky 🙂
ties vitam nove tehulky 😉
ja som bola vcera na angiologickej a internej ambulancii s nohami,musim nosit do porodu a aj po porode pancuchy na krcove nohy ☹ dnes som bola v zdravotnickych potrebach objednat nove
vonku je hrozne pocasie,strasne fuka,prsi 😠 som bola v obchode na nakup dobre ze ma neodfuklo