icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kvojtanikova
20. jún 2010

ahojte som sa tu prihlasila nova nejak mam teraz viac casu dufam ze je to v pohode a budem si moct dakedy pokecat...
cakam uz druhe mimco...

kiwi82
20. jún 2010

@kvojtanikova ahoj, ako sa citis? nie je ti zle? ako to znasas?

@andrea0903 to je super, ze si sa dostala na tu nadstandardku. a nevies, kolko sa plati normalne za nu? ale to ta tam daju len ked bude volna, ze? asi sa to neda vopred rezervovat. ja nie som narocna ale ako som uz spominala lezanie na chrbte mi nerobi dobre. ale snad to nejako aj tak zvladneme.
Inac baby, kde ste vsetke? furt cez vikend tu nikoho niet 😕 tak pekny vecer vsetkym, ved zajtra popiseme. papa

kishinka
21. jún 2010

Ahojte baby, to je zase počko 😒
Kiwi som sa chcela spýtať, že tie veci čo ti odporučila lekárka to sú nejaké gély na intímnu hygienu, alebo nejaké mastičky?

kiwi82
21. jún 2010

@kishinka ahoj, tak to je gel na intimnu hygienu. Vitalena je nazov vydajne zdravot.pomocok na Masiarskej tam jak je urob si sam. som to poplietla. som myslela, ze ta vitalena je tiez nejaky gel 😅 no a ten Tial je gel na intimnu hygienu, pozerala som na mojalekaren.sk a stoji cez 8 euri. zevraj sa s nim lepsie hoja rany po siti.

kishinka
21. jún 2010

To je dosť, ale ked to pomôže 😉

ivkafu
21. jún 2010

pekne rano, ale uz skoro desiatu 😉

kishinka
21. jún 2010

Ahoj Ivka, asi som ťa včera videla v meste s manželom, je to možné?

ivkafu
21. jún 2010

tak mne po super vikende je tak na grc 😝 , od rana mi je zle na zaludku, uz som 2 krat bola na vecku a moj tlak ide do vysin to s toho pocasia predpokladam 😢 uvidim ako mi bude a ak neprejde tak asi navstivim dr.

vy sa ako mate?

ivkafu
21. jún 2010

kati ano je to mozne, ale az vecer okolo 19.00 tusim 😀

kishinka
21. jún 2010

no mi sme šli s kostola tak je to možné 😉

kiwi82
21. jún 2010

baby, ozaj aj vy pozorujete na sebe zvyseny pulz? ja mam inac tlak dobry, niekedy nizsi ale dakedy v klude si nameriam aj cez 100 tepov. dakedy "len" 80. citala som, ze v tehu je to bezne, ze sa zvysuje objem krvi a tym srdiecko musi rychlejsie pracovat. tak dufam, ze je to ok. mate s tym skusenost?
To pocasie je hrozne ozaj. keby aspon ten vietor nefukal a neprsalo by....

kishinka
21. jún 2010

No inak, ma napadlo k tej našej novej téme čo sme sa bavili, čo keby sa to volalo, že:
Košické letné detičky 2010 alebo nejak tak
Košické augustové detičky 2010 ale to je dlhé a nie všetky budeme mať babatka v auguste 😀
už ma nič nenapadá 🙂

ivkafu
21. jún 2010

jaj.... mi sme boli na zmrzlinku a vybrat peniazky 😉

pridavam aj nasu poskladanu postielocku pre nasu lasku 😅 a aj moje brusko 🙂

kishinka
21. jún 2010

Kiwi, ja to mám dakedy ale v podobe takého tlaku na prsiach, akokeby som sa nevedela nadýchnuť, jak po maratóne 😉

kishinka
21. jún 2010

Ivka, to ti tak popraskalo bruško ☹ to už skôr alebo až teraz, ked už je veľké?
A inak pekné perinky, také neprečačkané 😉

ivkafu
21. jún 2010

to mi 🙂 jasne ze ma mat tvrde y tak oprava my

ja mam pulz ok nestupa mi, ale tlak az dnes mi tak vysiel, hej ze u tehu to je normalne ze maju vyssi pulz

kati to prve je lepsie 🙂 Košické letné detičky 2010

kiwi82
21. jún 2010

@kishinka aj ja mavam ten tlak na hrudi, hlavne ked si lahnem.
@ivkafu velmi peknu postielocku aj perinky mate a brusko je riadne velké 🙂
ja pridavam tiez moje brusko.

kishinka
21. jún 2010

Také neutrálne to je, nie? To ma teraz ráno napadlo 🙂
Tak navrhujem hlasovať abo tak nejak aby všetky baby o tom vedeli že budeme prechádzať do novej témy, ale ešte že kto ju otvorí, lebo ja to neviem 😅

kishinka
21. jún 2010

No ok tak aj ja dám svoje bruško 😀

ivkafu
21. jún 2010

tak mne sa zda ze kazdy den je vacsie a vacsie brusko, no a co vystrajam maly tento vikend, tak to bolo 😅 auuuuu, ja som sa ani najest nevedela vkuse natiahnuty cez cele brusko ani sa zohnut k polievke som nemohla ani nic len tak vystreta uplne pod rebrom ci pod prsnikom ho mam a tlaci hore aj dole do mechura dnes wcko asi 4-5 krat ani lezat sa mu nepaci ani jedna ani druha strana 😖 este hoto nepreslo lebo ho mam pod prsnikom aj teraz a jake kopance ci co to bolo no poriadne to boli

ivkafu
21. jún 2010

jedno brusko krajsie ako druhe dievcata 😉 , naozaj

hej kati je to neutralne nech zahlasuju kocky ci moze byt a ked nevies otvorit, tak ja otvorim za teba

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
21. jún 2010

No šak jasne, ja budem len rada, ale aby o tom hlavne všetky vedeli 😀

januliatko1985
21. jún 2010

no ahojte kinderka🙂

ja suhlasim s nazvom novej temy 🙂

kiwi, aj ja mam zvyseny pulz a pritom tlak mam vyborny.

@ivkafu aj mne je posledne dni na grc , stale rano po ranajkach, nechapem, neviem, ci to az tak strasne tlaci maly na zaludok abo co.dnes zacinam 35tt, ale na koniku mi to naskoci az zajtra,sa tak tesim.inac vcera poobede ma zase tak brutalne bolelo brucho jak na kramy aj krize, ale chvaaalbohu to preslo.a dnes som sa skoro vobec nevyspala, bo uz neviem jak si lahnut, na kazdej strane ma tlaci daco, aj teraz ked sedim uz neviem jak sa poskladat a maly sa vkuse vrti az to boliiiiiii, auuuu.

januliatko1985
21. jún 2010

som zabudla, mate krasne bruska, ja som sa vcera zabudla odfotit, tak dnes ma mm odfoti, zajtra hodim foto.

kishinka
21. jún 2010

No baby ja mám iba 31tt a malý sa začína v posledných dňoch tak vydúvať, že ma to brutálne bolí, si neviem predstaviť, čo to bude 2 týždne pred pôrodom 😀
Aspoň, že spať mi dovolí, zatiaľ 😉

beatushka
21. jún 2010

ahojte babenky,
a možno to bude počasím, že sú tie naše deťúrence také aktívne...... moja malá dnes ráno, takú rozcvičku si dala, no ešte som ju takú aktívnu nezažila, a nadránom som sa zobudila nato, že kope o 100/6 😀 že MS vo futbale
....krásne brušenká máte 🙂
názov novej témy sa aj mne pozdáva 🙂

ivkafu
21. jún 2010

dievcence.... sak my sme van s lienkou spominali ze to sa bude natahovat a pucit viac ako v 30 a este viac ako v 32 tt a vzdy to len tazsie bude a bolestivejsie... urcite sa viac natahuje ako v 35tt a hlavne bolestivejsie

kati sak som zvedava ako sa bude natahovat o 2tt ked uz teraz je to dost bolestive a to ja uz budem tyzden pred porodom 🙂
janka urcite tlaci na zaludok lebo to aj mne sak som to uz aj skor pisala ze ani sa naranajkovat nemozem, ze mi zle aj ked lezim, tak mi velmi tlaci na zaludok a sa mu nepaci polaha uz ani na jednej ani na druhej strane 😅

no a teraz keby ste vedeli jake vlny mam s bruska 😲 aj tlacenku na moj zaludok je jak na vode 😝

lienka228
21. jún 2010

ahojte tehulky 🙂 názov novej témy sa mi páči, môže byť 🙂

ja som bola v sobotu na stretku zo ZŠ po 13 rokoch, jaj, bolo dobre stretnúť ľudí po takej dlhej dobe... ale malému sa asi nepáčilo, bol tam hluk... 😒

s tlakom ani s pulzom problém nemám, teda, aspoň som si to nevšimla. a malý sa už asi mierne posunul dole, lebo už ma vôbec do rebier nekope, ale zato tlačí veľmi na močový mechúr.

kishinka, počkaj ešte, keď bude väčší, uvidíš, čo to bude 🙂

ivkafu
21. jún 2010

lienka... aj ja mam pocit ze moje brusko je dost dole ak tak vyzera ze ako keby sa uz zosuvalo, ale mne strasne tlaci na zzaludok a aj na mechur 😅 .... teba nie? ja uz neviem ako si sadnut a lahnut no je to dost na grcky asi cez tento vikend to bolo dost bolestive a dnes 😒 tebe sa tak nenatahuje ? no nas strasne musim to spomenut dr. na tyzden teraz co robi 😢