Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
livi 🙂 aj ja som myslela ze vcera porodim 😲 a ked by mi to nepreslo, tak urcite idem k dr., som sa tak bala 😅, poslickovia kazdu chvilu aj s nedele na pondelok v noci som sa budila ze mi neni dobre, som sa j zobudila na to ze mam poslickov 😝 a este aj vcera cely den mi bolo hrozne, este ze to preslo 🙂 ale strach som mala poriadny.... 😅
ja chcem vydrzat do 40tt, ale ked sa maly rozhodne ze skor, tak skor, alebo ked dr. povie, ze nebudeme natahovat, tak asi nebudem mat na vyber...uvidime
Ahojte maminy, drzte nam palce....moj muz mal vcera velmi vazny uraz a je v kritickom stave na Are...myslite na mna
@ssstanka drzim palce, nech je vsetko s tvojim manzelom v poriadku, drz sa 😉
inak ahojte ... som sa tu vcera prvy krat nanominovala, tak dufam ze nevadi 🙂
No baby ja som tu celý deň nebola, sme sa flákali s manželom lebo si spra&vil voľno, tak sme boli v Optime 😝
ale nič sme nekúpili, len zabili čas ☹
Zajtra idem na poradňu tak som zvedavá že čo nové, zatiaľ sa majte idem robiť romantiku 😅
ssstanka, ja som si až teraz všimla 😒 neboj bude všetko dobré, len teraz hlavne investuj svoju energiu do detičiek
a do seba, sa pomodlime za vás 😉
ahojte baby,jeho stav sa nezlepsil ale ani nezhorsil,bola som pri nom ☹
je to velmi,velmi vazne.....ja som uplne zufala
@ssstanka ahoj, fakt velmi na vas myslim, neviem si ani predstavit ze by sa take daco stalo mne, drzim vsetky prsty aj na nohach, chvalabohu ze sa mu teda stav nezhorsil ako pises, hlavne aby boli deti v pohode, tiez su chudence asi vystrasene..
Ahojte dievcata, pekny vecer prajem. Ani u vas nejde tepla voda? u nas nejde od rana a az do stvrtka nepojde. neznasam tieto odstavky, hlavne, ked nedaju oznam do predu. a to zajtra idem na gyndu a chcela som si aj vlasy umyt. joooj zasa musim nahrievat vodu.
moja mala je dnes nejaka zaspatucka, to asi to pocasie aj ja som si poobede dve hodky pospala.
baby dnes sme boli v exisporte a maju tam taku akciu, ze ked kupite nieco nad 30 euro tak potom si z urcitych veci, ktore su uz zlacnene na polovicu mozete kolkokolvek veci vybrat a z tej polovice ide este polovica dole. ja som si kupila aj take teplacky adidas, co maju taky vysoky hruby pas, ze normalne jak tehu mi pripadaju. takze super. a boli zlacnene z 54 e potom na 29 a este raz zlacnene na 15 euri. takze moje prve znackove teplaky a za taku cenu, ta nekup to 😀
baby, vy ste si kupili tiez tie samu vlozky poporodne, sak oni ani ten lepiaci pasik nemaju a su take kratke. sa mi onicom zdaju. ale teraz som si v bale kupila nocne maxi vlozky Ko-tex a zadaju sa mi celkom dobre a veeeelmi dlhe. mate s nimi niektora skusenost? asi ich vymenim za tie samu.
tak pekny vecer vam prajem, idem kuknut Ordinaciu. papa cmuk
@ivkafu vdaka za privitanie inak vies o tom ze ked si mala poslickov tak do dvoch tyzdnov by si uz mala porodit?drzim palceky aby ste boli zdravulinkí obaja
@ssstanka Drzime silno placeky s celou mojou rodinou treba hlavne verit ze bude dobre.drzte sa 🙂
@kiwi82 neboj tie samu vlozky ti absorbuju ovela viacej ako tie dlhe su lepsie tak nic nemen inak kolko stoja lebo ja uz nepamätam.....diky
@kiwi82 samu fakt nie su najlepsie ak s tym mas aj chodit, su uz aj lepsie na trhu, ja som ich mala prve dva dni ale potom som mala take velke zn. bella(myslim taky cyklamenovo ruzovy sacok, mala som to od svagrinej z lekarne na terase), boli uzasne, namiesto dvoch-troch samu stacila jedna a dala sa aj prichytit.
@andrea0903 ja som si samu vlozky objednavala z www.mojalekaren.sk a balik to je 20 ks toja 1,39. Tie co som si dnes kupila KO-tex tam ich je 10 a balenie stalo asi 1,85. ale zdaju sa mi lepsie. ony su take klasicke ako sa dakedy nosili. ale maju ten lepiaci pasik a dobre je ze su take dlhe.
@bombula dik za radu. Mne sa tie samu zdaju velmi kratke a asi by mi to vadilo, keby sa to hore dole posuvalo. tak si vezm aj tie aj tie a uvidim.
ahojte baby.
trošku k vám zavítam po dlhom čase...
k vložkám...Ja mám tie Samu,mala som aj min.rok a bola som max.spokojná.na porodnú sálu vám určite netreba vložky,kt. sa lepia,lebo aj tak nebudete mať nohavičky ,takže neviem,kde si ich nalepíte😀 a sú dobre savé.ja som mala 2 balíky.každý lekár vám poviem,že lepšie sú vložky,kt. sú bez lepiaceho pásika,aby sa vám to ,,dole,, vetralo.a aj na vizite sa budete musieť stále vyzliekať .a takisto nemajú radi,ak máte nohavičky.ja som mala tie jednorázovky a keď prišla vizita,tak som si ich rýchlo dala pod paplonom dole 😉 a možem povedať,že som sa zahojila dosť rýchlo.
ja som kupovala vložky z HM tesco z lekárne,tam stáli 1,30 eur.
inak ani nám neide teplá voda.vobec nedali do brány ani oznam.a to idem zajtra na monitor,tak sa teším,že sa ani osprchovať nemožem.dúfam,že v novej nemocke aspoň tie výťahy opravili,lebo ma trafí šľak čakať na výťah 10 min.a stáť na každom poschodí.
teraz som čítala 1 stranu dozadu,čo ste písali.k tomu čaju z ostružiny malinovej.mal by sa piť tuším už od 34 tt a 3xdenne. 😉 ale ja tomu čaju veľmi neverím.sem tam ho pijem,ale nechutí mi 😖
@terina25 ahoj dik za radu s tymi vlozkami. no ak sa nemaju nosit nohavicky, tak asi fakt je jedno ci maju alebo nemaju lepiaci pasik. tepla voda nam stale nejde. musela som si nahriat v kanvici a tak sa poumyvat. je to hrozne. vcera cely den nesla a oni az vecer daju oznam, ze nepojde do 24.6. Myslim, ze take veci by mali davat aspon jeden den vopred, aby sa ludia mohli nejako zariadit.
ja som bola dnes na poradni. chvala Bohu vsetko ok, aj prietoky. mam prist az o 3 tyzdne. snad do vtedy neporodim 😕 CS mam stale 1-2. tak neviem, ci je to dobre alebo nie. cize sa este vobec neotvaram. segra sa tiez neotvarala aj ju napichali a nic, tak potom musela ist na cisarak, aj ked babo bolo dobre otocene. ona mala vtedy spinalku. ale tym, ze ja beriem fraxiparin tak medzi injekciou a epi alebo spinalom musi byt 12 hod rozdiel. ak nie tak budem rodit v celkovej anesteze. ale najradsej by som prirodzene bez epi.
no tie vytahy v novej nemocnici su fakt hrozne. funguju asi 2. a caka sa tam dost dlho. a vzdy mam strach ci sa nezasekne.
k tomu caju, no pocula som o nom ale ja sa dost bojim s bylinkami experimentovat, tak neviem.....
Kiwi, podľa mňa bylinky v normálnom množstve by nemali uškodiť, pokiaľ ich nefajčíš 😀
Ale ja som sa chcela spýtať, treba vložky aj ked budem rodiť cisarskym rezom???? to mi nie je celkom jasné 😅
A my sa akurát chystáme na poradňu tak dúfam ,že všecko bude OK, to asi ideme posledný raz ku nášmu gynekologovi, potom už asi iba do nemocky 🙂
dobre ranko kosicanky 😉 dala som si technicku prestavku v praci, tak som nakukla 🙂
@kiwi82 andrea ma pravdu, samu vlozky super absorbuju, aj ked su kratsie ...a neviem, kde pojdes rodit, ale napr v starej nemocnici nesmies mat klasicke vlozky s lepiacim pasikom a nesmies mat ani normal gatky, len tie poporodne, sietovane, mne celkom vyhovovali...a hlavne nikde netlacia a to som mala jazvu, kedze sa maly narodil cisarskym...aha uz som docitala, ze budes rodit v novej nemocnici, neviem ake pravidla maju tam, ale myslim ze vsade rovnake 🙂
@ssstanka myslela som na vas cely vecer, dufam a verim ze sa coskoro zacne stav zlepsovat ... musi 😉
@kishinka jasne ze treba, aj po cisaraku krvacas 😉
ahote tehulky.... 😉 kupila som si tiez co su jednorazove poporodne nohavicky, neviem nemam skusenost, kupila som len jedno balenie, tak myslim si ze este mi bude treba a to si potom uz kupim tiez co pisete chicco radsej, sak uvidim
ten cajik si kupim bilinky nemozu uskodit 😉
@ssstanka myslime na teba 😉 , len mysli pozitivne 😉
kati drzim palce na poradni, ale myslim ze ta este zavola ku sebe, este ta neposle do nemocnice, uvidis...daj potom vediet.... jasne ze treba vlozky aj ked rodis cisarskym , sak to krvacas tak ci tak, maternica sa cisti 😉 preto to sestonedelie 😀

mne sa tiez paci nazov temy Košické letné detičky 2010 😀