icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
18. okt 2012

@horseshoe zlatá si, už aj ja sa na to veľmi teším, je to tu super tak spolu prežívať. Človek sa teší aj sám aj s mužom..ale muži sú muži- kuknú test pozitív alebo negatív a majú po probléme, zato my tu budeme polemizovať či je, či nie je, či je tam duch, či je to dobrá značka, či je dobrý čas a tak...takže sa už teším 🙂

A ty sa s tým tehu len neponáhľaj, je to veľmi krátke obdobie v porovnaní s celým životom, takže len si užívaj mimi v bruchu, lebo ak sa raz odtiaľ dostane už sa späť nedostane a už nikdy nebude tak veľmi iba tvoje ako teraz, takže si užívaj každý deň- aj tie horšie, pohyby a to všetko, lebo je to len niekoľkokrát za život 🙂

franica
18. okt 2012

@horseshoe PS: bábätko v bruchu neplače 😀 😀 😀 😀

horseshoe
18. okt 2012

@franica mas recht moja 😀 😉 v podstate ma neberte vazne - iba sa bohapusto stazujem 😀 😉

drobca07
18. okt 2012

@horseshoe kedy ideš na sono? už sme zvedavé čo to bude 😉 🙂

horseshoe
18. okt 2012

@drobca07 idem buduci tyzden, tak nebudte nedockavice 😀 😉 a inak tam to tiez nemusi byt vidiet 😀 moze mat prekrizene nozicky, zlu polohu a taaaak 😀 😉

drobca07
18. okt 2012

@horseshoe ja mu dám zlú polohu 😀 😀 😀

ellis21
18. okt 2012

@franica ani mu nemusíš meniť pokakané plienky, ktoré tak stráááááááááááááášne smrdia 😀 😀 😀

ellis21
18. okt 2012

@horseshoe pekne mu dohovor aby sa ukázalo, moje deti, vždy pred sono spali a môj doktor mi ťukal po brušku a hovoril im aby sa zobudili a ukázali sa. 😀 Bolo to mile ale ostali tvrdohlaví až do teraz. 😀

franica
18. okt 2012

@horseshoe ešte si tam ani nebola a už sa vyhováraš, že nebude vidieť! Aaaale bude...ja viem, že ty by si ešte chcela vyrátavať krvy zo 3 mesiace, ale už je na čase sa dozvedieť pravdu. Takže ako som ti hovorila, pekne puppymu vysvetli, že sa ide k dokimu a prvý a poslednýkrát v živote môže s kľudom a bez hanby ukázať holú pravdu 🙂 🙂 🙂
@drobca07 a ty kedy ideš na sono, sme nedočkavé koľkáty tt 😀 😀 ale fakt...dovolala si sa na ten pondelok?

drobca07
18. okt 2012

@franica volať budem zajtra a objednám sa na pondelok.... a nerob si zo mňa srandu, ja som dosť z toho na nervy 😅 😉

franica
18. okt 2012

@drobca07 aaaale Ivka uvoľni sa, žiaden stres, zajtra je piatok, večer zábava (ale s mierou, dobre?) a v pondelok doki, všetko bude ok....aj keby náhodou nešlo o tehu, tak aspoň budeš u dokiho a pokecáte o všetkých neduhoch tvojho cyklu, môžeš mu všetko povedať a možno budeme múdrejšie, podľa mňa je fakt na čase tam zájsť, ja verím, že dačo povie, čo nás posunie vpred 😉

drobca07
18. okt 2012

@franica veď som tam skoro každý mesiac, v septembri som mala preventívku a rozprávali sme sa asi o všetkom možnom čo len existuje, preto beriem už 4mes. duphika aby mi to napravilo cyklus a vidíš čo sa deje.... už som sa smiala , že keď prídem najbližšie bude mať na dverách moju fotku s nápis - ERROR!!! 😀

werusss
18. okt 2012

@drobca07 ...dakujem...hadam sa raz dockam...teraz to berem pozvolna...nic nesledujem a keksikujeme ked mame chut..ked to ma prist pride to....🙂...a s tou vypovedou, najviac sa tesim na tie 2 mesiace ktore chcem ostat doma na oddychovanie...😉

drobca07
18. okt 2012

@werusss 😅 tie dva mesiaci ti strašne závidím (samozrejme v dobrom) 😉 🙂 uvidíš, bude z teba nový človek 🙂 a bude aj nový človek v tvojom brušku 😉 🙂

drobca07
18. okt 2012

Tak babule, práve mi prišiel balík s mamatestom 😅

franica
18. okt 2012

@drobca07 len nech sa neskrýva, niečo ti vymyslieť musí, neverím, že duphík je jediné, čo sa dá skúsiť..a ked tam chodíš každý mesiac tak aspoň ťa má na očiach a na pamäti a bude viac premýšľať..bohužiaľ iný doki to nevyrieši, len on, tak ho treba pekne bombardovať 🙂

ellis21
18. okt 2012

@drobca07 no šup šup na to. Utekaj ho ocikať, všetky ťa tu netrpezlivo očakávame 😀 😀

drobca07
18. okt 2012

@ellis21 to určite 😀 nič nejdem ocikávať!!! bude do zásoby 😀 , veď som si robila pred dvomi dňami a nič tam nebolo
@franica veď ja ho bombardujem lebo som nedočkavá, ale on je veľmi ochotný mi všetko povysvetľovať a že skúsime do toho roka potiahnuť s duphikom a potom ideme na všetky ostatné vyšetrenia, snaží sa mi vysvetliť aby som bola kľudná, nič nesilila a pod.... on je veľmi zlatý človek a fantastický doktor 🙂

franica
18. okt 2012

@drobca07 najfantastickejší bude keď ťa dotlačí k dvom // 🙂 Hlavné je, že sa stará...tak teda uvidíme, čo povie v pondelok, som strašne nedočkavá 🙂 A to kde si objednávala testy, že na druhý deň ich máš? 😕 Ocikaj ich v pondelok ráno, keď pôjdeš k dokimu, že čo mu povedať 🙂

drobca07
18. okt 2012

@franica objednávala som to z www.najlekaren.eu , aj ja som prekvapená, že to tak rýchlo prišlo a presne tak to chcem spraviť, že ak do pondelka nič tak ráno ocikám a či to bude biele alebo nie rovno zamierim k dokymu 🙂
..objednala som ti tam aj ovu testy Predictor , vraj sú jedny z najlepších tak uvidím - ale keby Boh alebo niekto dal aby mi už neboli treba tak som najšťastnejší človek na svete a s radosťou Vám všetkým rozpošlem zdarma celý môj "arzenál na podporu otehotnenia" 😀

drobca07
18. okt 2012

http://lesk.cas.sk/clanok/99511/toto-im-nevyslo...

kuknite 🙂 vraj tie mamičky nemajú súdnosť ale podľa mňa je to milé a nikomu to neublížilo 😉 😀

deculko
18. okt 2012

ahojte dievcata,tak dnes mi ten moj zazrak zase nespal cez obed a to bol vcera po nespani poobede taky zly ze az... a dnes co bude... ani si nepredstavujem... tak som vas letmo precitala,ani nie vsetko...a asi ideme vonku....a pripravim si silne nervy na nejake to divadlo,co moj maly niekde ako vcera z tej unavy vystroji....
papa

kapokapo
18. okt 2012

@sabaka juchuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , velmi ti to zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

rohlicka
18. okt 2012

ahojte kocky.. uz som tak v tretine cesty domov (na SR) tesim sa hlavne aj volnemu piatku ktory stravim s mamkou 🙂 unavena som kvalitne ale dako uz hadam vydrzime 🙂 nanestastie cestujem bez polovicky :/ nepodarilo sa mu stihnut ten vlak .. tak pride za nami zajtra rano.. tolko moja aktualna situacia. cez vikend asi nebudem mat cas vas tu citat ale tesim sa na podelok .. dake || testiky musia padnut..

deculko
18. okt 2012

@rohlicka stastnu cestu a uzi si to doma u vasich... co sa tyka chytania brusiek 😀 tak zostaneme zatial konikovimi kamoskami,ze 😀 pekne si oddychnes a inak pravdu poviem,ja som rada,ked si aj my traja s tatom uzijeme cas spolu,lebo nie je ho vela,tata mame skoro stale v praci... ,tak papa v pondelok🙂

deculko
18. okt 2012

ahojte dievcata....tak mne je dneska kvalitne zle od zaludka...tak ma boli zaludok...ale to nie je ziaden priznak nicoho co ma spolocne s tehu,ci s cyklom.....ale z nervov...ale to mne staci nieco take vidiet ...ako ze som si dnes pozrela jednu relaciu Cesta na STV2...o autizme a aspergerovom syndrome....co ma presne moj 8 rocny synovec...a moj zaludok je v tahu... co znamena,ze to mnou zalomcovalo...:( so zdravym dietatiek sa clovek asi nezmieri poriadne nikdy....mama mi spomenula,ze to budu davat v telke... tak som si to pozrela... slo tam dost o to,ako ti ludia nevedia najst svoje miesto v zivote.. casto trpia depresiami....lebo sa nevedia do zivota vclenit a zapracovat... :( ach jaj....:( zase mi myslienky usli aj k tomu,ze to moje dieta este nerozprava... prec s takymi myslienkami,ze.... ale to ma najrpv musi prejst bolest zaludka a pojdem spat... zatial sa chvilku potulam tuna...alebo polustim krizovky,co sa mi nechce...inak uz vyse mesiace som spala hned bez lustenia krizoviek a akurat vcera som si to povedala....ze fiha,ako sa mi dobre zaspava...a hla...mame to tu..... tak idem dacim zamestnat moje myslienky,aby som na to nemyslela,nech sa mi potom dobre spinka ako mojim dvom muzom vo vedlajsej izbe... dobruuu

brumka
19. okt 2012

ahojte zienocky pridavam graf vyzera to na 18DC ovula dost neskoro http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy...
@deculko aj mne mala nespi uz 3 dni poobede a zla je ako cert dneska idem s nou doktorke nechce jest a prestala priberat.
@drobca07 ahoj moja co je s tebou @ellis21 aj na teba som zvedava

drobca07
19. okt 2012

@brumka ahoj, tak hlásim 38DC , teplota ráno 36,8 - a vlastne nič viac ☹ ...idem zachvíľku volať dokymu tak dám vedieť čo mi povedal.... 😉

brumka
19. okt 2012

@drobca07 sprav si ten test ved si si robila v utorok ci stredu uz by daco mohlo ukazat ved od podozryvo nizkej teploty to je uz kolko 13 dni?

drobca07
19. okt 2012

@brumka dnes je to 11deň od tej nízkej teploty, a dneska som už bola cikať tak neviem či sa mi oplatí testovať, aj keď ma to priznám sa trošku dráždi keď mám tie mamatesty 😅