icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

typa
27. okt 2012

@ataner81 😀 jedno aj druhe 😀 aby ti nebolo smutno,ze Ta nieco obislo...

ataner81
27. okt 2012

@typa hihi kľudne aj celé tehotenstvo len nech je už mimi v brušku 🙂

rohlicka
27. okt 2012

pekný večer kočky 🙂 Konečne sme sa s drahým zhodli na mene nášho dievčatka 🙂 tak som sa vám prišla pochváliť že budeme mať malú Emmku 🙂 😵 😵 😵

typa
27. okt 2012

@rohlicka aj moja sestra maju Emmu 🙂 pekne meno ste vybrali 🙂

rohlicka
27. okt 2012

@typa aj nas zaujalo kedze este nemame v rodine ani blizkom okoli Emmu a mna lakalo rozsirit rodinu o dalsie krasne meno 🙂

ataner81
27. okt 2012

Babule teraz sa vám nebudem pár dní ozývať lebo kvôli prerábke nemáme zapojený počítač ale v stredu to všetko dobehnem. Mám 24ku, tak píšte aby som mala čo čítať 😀

rohlicka
27. okt 2012

@ataner81 nech sa vam dari prerabka a cim skor mate pripravene hniezdocko pre svoje vysnivane babatko 🙂 podla mna ked dokoncite bytik zistis ze si tehotna 😵 😵 😵 😵 tfuj tfuj tfuj nech mam aspon pravdu .. 😎

typa
27. okt 2012

@ataner81 na prerabku bytu si uplne zivo pamatam. Vsetko sme zamkli do 1 malej izby a pustili sme k nam robotnikov. Obaja sme boli stale v praci a oni nam robili steny,nivelovali a malovali,zapajali elektrinu. Vecer,ked som prisla domov,tak som umyla zem v takom rozmere,aby sme tam mohli dat matrace a tam sme spali. Rano zase zbalit a nabehli robotnici 🙂
Krasne obdobie 🙂

ataner81
27. okt 2012

@typa @rohlicka my v podstate prerábame už 2rok. Stále niečo urobíme, kým sa neminú peniaze a čakáme kým ďalšie došporíme. Máme na krku hypotéku a splátku za kúpelku, takže ďalšia pôžička neprichádza do úvahy. Navyše to všetko robí moja polovička, ktorá maká do večera do 6tej a občas aj po víkendoch, tak sa nám to takto naťahuje. Toto je ale tá najhoršia časť. Keď to dokončíme, tak v podstate máme hotovo. Neberiem vymaľovanie, tapety, obklady, skrine atď lebo na to si ešte pekne dlho počkáme, takže @rohlicka také niečo mi nepraj. Takto by som sa mimi nedočkala minimálne ďalší rok ☹

ataner81
27. okt 2012

No a zase mi je bľuvno 😝

rohlicka
27. okt 2012

@ataner81 moja ja som myslela ze dokoncite a finusujete .. ale ja mam citak ze vybetonujete a date podlahu a pride mimisek 🙂 ved co by to bolo tahat babenko do rozrobeneho bytu alebo zapracovat tehotnu zenu do prerabky bytu 🙂 potom male dokoncovacky vam drobcek pomoze podokoncovat 😉 😉 😉

typa
27. okt 2012

@ataner81 ale ved ked budete mat toto hotove,tak to je uz v pohode. My mame vymalovane a podlahy. V obyvacke mame gauc a stojan na telku a v spalni mame len postel - ani nocne stoliky nemame. Zatial mi nic viac nechyba. Aj babo dostane zatial len postielku. Take ze obyvackova stena...neviem kedy sa k tomu dopracujeme 🙂

ataner81
27. okt 2012

@rohlicka @typa drobnosti a nepodstatné veci neriešim. A vybetónované už je. Zajtra idem obzrieť plavačku a môžme ju klásť. Dnes som 16DC, takže do 28DC by to už hotové malo byť. Kiežby si Helenka mala pravdu. Mimi už môže prísť 😀 😀 😀 😀

ataner81
28. okt 2012

Dobré ránko ženušky. O hodinu sa mi končí nočná a ja sa chystám domov vyspať sa a na nákupy. Prajem vám krásny dník a píšeme si v stredu(aj keď vy píšte ako strhané aby som sa v stredu v práci nenudila 😀 😀 😀 ). Ešte vás chcem poprosiť, keď bude jubilejná 500 strana, tak tam prosím hoďte moje meno(to len tak pre istotu, veď na @sabaka to zabralo 🙂 )Ďakujem papapa

deculko
28. okt 2012

jeej Reny...fakt ta jubilejna strana....na tu si veru posvietim,to by mala padnut v najblizsich dvoch dnoch,hodim tam miesto teba tabulku..🙂))

rohlicka
28. okt 2012

@ataner81 renatka presne tak to musis brat -- povedat fazulke .. vybetonovane mame .. podlaha je o chvilku na mieste .. a uz je miesto aj pre tvoju postielku ... nemusis sa bat uz ta zapratame do prerabky 😀 😀 😀

brumka
28. okt 2012

ahojte ako sa mate,mne dneska trocha stupla teplota co snad aj vydrzi 🙂 ja bysom uz neprerabala prerabali sme 4 roky a 2 roky intenzivne a to byvanie hroza vteedy, firmu sme nemali nemali sm enato, tak sami sme jadro murovali podlahy sme robili ked som bola tehotna aj malovali, stierky sme si sami proste vsetko aj kuchynsku klinku

janka9900
28. okt 2012

ahojteeee baby, uz je sniezik 😵 no neni to kraaasne? urcite sa aspon @ataner81 vytesuje, ze reni 😉 😀

@brumka aj moja teplotka vyzera nadejne 😵 som zvedava, co sa z toho vykluje 🙂 sme mali ovu priblizne rovnako, na kolky den ides testovat? ja by som uz aj zajtra (11DPO), ale este je zavcasu 😀 vo stvrtok budem urcite, ak sa nic nezmeni 🙂 kukni graf 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/quinka1/graf... ale dnes som merala o hodinu neskor, sa mi same prestavili hodiny 😝 🙂

janka9900
28. okt 2012

@ellis21 krasne brusko 😵 to isto nie je mimomaternicove 😉 aj mna strasne zavcasu tlacili rifle. teraz sa mi zda, ze mam uzke teplaky... tehotne sa citim kazdy mesiac 😀

brumka
28. okt 2012

@janka9900 ahoj ja planujem tak 7.11 skor nie. uz som sa tolko natestovala ked som bola v 31-37DC a nikdy z toho nic nebolo. a mam len 1 test a nechcem ho minut. a dneska ma zacalo boliet podbrusko takze mrch asi cakam :( ja som dneska len 9DPO a keksikovali sme 1-2dni pred ovulou cca. jasom merala o 5 stareho cize o 4 noveho a neviem ci si nemam 0,1priratat. ty mas paradny graf, ake mas cykly vyzeras nadenejsie

janka9900
28. okt 2012

@brumka az tak neskoro? 😨 to ja isto nevydrzim dlhsie ako do prveho, mam dva testy 😀 1-2 dni pred ovu je akurat 😉 ja som mm budila prvykrat v zivote rano o 4, ked mi stupla teplota, lebo som cakala ovu neskor a predtym sme 2-3 dni neskusali 😀 prirataj si 0,1. ja som rozmyslala, ci 0,1 odratat, ale uvidim podla zajtrajska aka bude 😉 cykly mavam 27-33 dni... ale asi prvykrat v zivote som mala ovu na 14.den

brumka
28. okt 2012

@janka9900 ja som mala posledny 31, predtyn 35 (MA,)29,37,27,28,24 co som vysadila antiku mozno by som skor otestovvala ale zatial mi nemeska a ovula bola este len nedavno. keb ysom priratala by to bolo super 🙂))

zora256
28. okt 2012

Ahojte baby!
Čo sa týka prerábky,my budeme asi celý svoj život opravovať dom:-/,keďže sme ho kúpili,už ako 50ročný,a pritom sme vzali pôžičku,a jena izba sa nám podmýva a steny praskajú,nuž na opravu sme už veľa krát minuli,3x sme to opravovali a aj železné tyče sú v stenách aj v betóne ´pod plávajúcou☹.
Spravili sme zo špajze kúpelňu,natiahli sme vodu aj elektriku sme prerábali,lebo bol v každej miestnosti len jeden šteker,elektrické hodiny sme dali von,dlážky sme porobili,a to sme ho kúpili v roku 2008,a nasťahovali sme sa na Luciu,takže to už budeme v ňom tento rok 4 Vianoce oslavovať.
A čo sa týka dc som ešte len 4dc,a veľmi dúfam,že môj Vianočný darček sa zamiesi budúci týždeň 😔 .

janka9900
28. okt 2012

@brumka 😀 tak prirataj 😉 dolezite je, kedy bola ovulka 😉 niektore baby mali pozitivny test uz 10DPO, niekto na 14. 😉 tak nemusis cakat az tak dlho 😉 ja skusim na 14 🙂

janka9900
28. okt 2012

@zora256 aj vianocny darcek bude, aj chalupku dorobite pomalicky, neboj 😉 my sme tiez 50 rocny dom od zakladov prerabali 10 rokov. este detske izbicky budeme zariadzovat, na tie sa tesim najviac 😵 ... len kedy to bude? 😅

typa
28. okt 2012

Hlasim prvu grcku ☹ Ale ta ulava je neskutocna...normalne som si to zelala.

brumka
29. okt 2012

@typa tak to mas dobre jasom cele tehu mala take nevolnosti ale zvracanie bol moj sen 🙂
ahojte babky tak cakam ze mrcha coskoro pride, necitim sa zeby to malo byt uspesne ani sme ju netrafili presne. prsia stale bolia, tvar mam tak vyhadzanua od vcera boli podbrusko. a to som 28 DC a teplota klesla http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy...

horseshoe
29. okt 2012

@typa juuj, moja drzkaj sa. ja viem co su to tehu nevolnosti velmi dobre 😒 Mne to zacalo v 7.tt a do 10.tt som lezala v posteli, co mi bolo tak strasne tazko od zaludka, slabost, tocenie hlavy, bolenie brucha, ...atd. Akoby som to nebola ja ale niekto iny v mojej kozi, zit sa mi nechcelo. No hruza hruz 😖 Tam nepomoze nic - len lezat, spat a nejako to pretrpiet. Potom sa to zlepsilo v tom zmysle, ze mi bolo o kusok menej zle a uz som mohla aj chodit. Ale v cca. 12.tt som zacala grckavat, co bol sice hnus, ale ako pises ty - bola to aspon ulava. Toto mi trvalo do nejakeho 18., 19.tt, no a teraz je to uz pohoda. Uz ma dokonca neboli ani brucho, buchta, prosto nic. Akoby utalo. Dokonca aj vzhladovo som vyzerala hrozne - plet sama vyrazka ako pubertak, vlasy mi padali v chumacoch - aj to akoby utalo a teraz mam hladku plet a vlasy tiez prestali padat. Tvoje telo citlivo reaguje na zmenu hormonov a musi sa s tym jednoducho same vysporiadat - u niekoho to trva dlhsie, u niekoho kratsie, ale malo by sa to zlepsovat 😉 😉 😉 Drzim palceky 😉

horseshoe
29. okt 2012

@typa @ellis21

Babulky a co sa tyka tych bolesti brucha, buchty - tak ako pisala @rohlicka je to normalne. 😉 Mne to trvalo do 18., 19. tt. Ale v casopise Mama a ja som citala odborny nazor na to, ze tie bolesti su normalne az do 24.tt. A moj gyndos mi tiez potvrdil, ze to je normalne - prosto s tym nic nenarobite. Ja som sa teda dost setrila, ale tie bolesti som mala aj ked som lezala. Niekedy ma tak bolela buchta, ze som myslela, ze to dieta zo mna vyskoci. 😖 Kazdopadne je dobre vela oddychovat, aj ked nie vzdy sa to da. Tak babulky, dufam vam to rychlo prejde a vy si budete tehulkovanie uz len uzivat 😉

franica
29. okt 2012

Ahojte, dnes sa idem naplno venovať koníku, aby som z vás načerpala pozitívnu energiu a nachytala T vírus 😵 Podľa všetkého by som mala byť buď veľmi tesne pri ovulke alebo priame v nej- dnes si spravím jeden test. Bolí ma hrozne ľavý vaječník- ale iba pri cikaní, tak neviem čo to je....a škoda, že ľavý, lebo ten tak trochu indisponovaný 😖 ale ja verím, že pravá strana maká na 200% a naša snaha nie je márna 🙂
A ešte sa pochválim aká som silná žena- ráno pozriem u okna a dokonca i tu na juhu sneží- síce som ostala znechutená, naplo ma na vracanie, ale neplakala som!!!! To sa málokedy stáva- ako to znášaš ty @drobca07 ? 🙂