icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

basikes
28. máj 2012

@maryennn1 jeej aj my sme sa brali pred rokom a tahame to spolu uz celu vecnost, od strednej uz 12.rok
aa aj mne sa zda ze @tatarida bude tehu 😉

basikes
28. máj 2012

@ataner81 hlasujme za to, ci si maju baby uz robit testy 😀

ataner81
28. máj 2012

@basikes ja to tataride hovorila, určite je tehu...........pridávam hlas za testovanie 😀

maryennn1
28. máj 2012

@basikes fííí tak to ste spolu už riadne dlho, my sme sa spoznali na vysokej škole a odvtedy sme spolu 🙂 @ataner81 aj ja hlasujem za robenie testov 😀

ataner81
28. máj 2012

Už sme 3. Kto sa ešte pridá?

annie07
28. máj 2012

@kapokapo ahooooj moja 🙂 zatial sa nam dari na jednotku, nemavam nevolnosti, ani zmeny chute, len byvam hlavne popoludni straaaasne unavena a som akosi precitlivela, hormony si robia co chcu, tak ma rozplace kazda somarina... bola som v piatok na kontrolu a babku krasne bije srdiecko a ma 5,3 mm 🙂 ked som zbadala to srdiecko, tak som zostala uuplne hotova, bol to neskutocny pocit. A tu co novee? Ako sa mas???

sanchez81
28. máj 2012

@ataner81 tak budem solidárna a pridám sa k vám dievčatá. som za testovanie 😀

tatiana77
28. máj 2012

@ataner81 aj ja sa hlasim za testovanie..... 🙂 nech uz je nejaka pozitivna sprava....

werusss
28. máj 2012

@maryennn1 ..hehe..no to urcite...ziadne prekvapko...mozno to je tym ze som mala dost stresov v robote...🙂

sabaka
28. máj 2012

@maryennn1 velmi ti zelam, nech sa cim skor zotavis a nech sa mozete cim skor snazit dalej. ze myslis pozitivne, to uz je polovicna vyhra! mna to niekedy prepadne, taka clivota kvoli prekonanemu potratu, aj ked hladim dopredu a v podstate verim, ze sa podari. jedine co mi zostalo je jeden obrazok zo sona... tak si ho sem-tam este tajne pozriem 🙂 a hrozne dufam, ze coskoro k nemu pribudnu ine, cerstve!

sabaka
28. máj 2012

@tatiana77 ataner81 baby, ja uz radsej netestujem... uz som si minula vsetky testy, evidentne mi mierne hrabalo v poslednych dnoch! 😕 ale som na vas zvedava, hrozne!
@tatarida co to citam, ze ms neprisla a mala si taky pocit, ako keby uz uz mala dojst a nic? to je veeeelmi dobre!

sabaka
28. máj 2012

@sanchez81 hej, aj mne je z toho nanic, ked vidim, kolko zien zazilo podobne... ale bude aj lepsie a my sa k tomu babätku dopracujeme! celkom urcite. 🙂

tatarida
28. máj 2012

@ataner81
@maryennn1
@sabaka
@basikes dievcence som rada ze sa tak bavite na tom ze moje telo si robi co chce 😀 ale ja vas nazor nezdielam takze ma na testovanie neukecate minimalne do soboty! zbytocne sklamanie a vyhodene prachy do wcka :-P

inak by som napisala ze na 99,9 % bude zajtra 1Dc ale to by ste ma uz asi vysmiali 😀

dominika1516
28. máj 2012

Ahoj baby mozem sa k Vam pridat 😉 ? My sa so snubencom snazime od marca no mrcha mi stale dojde akurat odvtedy ako sme sa zacali snazilkovat je uplne ina meska mi zakazdym a trva len 3 dni a jeden den spinenie som strasne unavena a kopa dalsich veci no aj ked mi hovoria zeby som mohla byt tehu aj napriek mrche tak nechcem robit test a uz 2. mesiac to odkladam 🙂

maryennn1
28. máj 2012

@sabaka ja mám tiež obrázok zo sona a priznám sa, že ho mám ešte stále na poličke a nedokážem sa ho vzdať a odložiť ho. proste je tam a stráži ma 🙂
@tatarida no ten 1 DC na 99, 9 % nemal byť už v sobotu?? 😀 😀 😀
@dominika1516 vitaj, cooo 2 mesiace? neodkladaj, testuj 😉

tatarida
28. máj 2012

@maryennn1 sak to...sak to..... 😀 😀 😀

@dominika1516 konecne novy objekt 🙂 testuj!!!!

dominika1516
28. máj 2012

@maryennn1
@tatarida
Tak mozem testnut no neni mi zle ani nic podobne takze tehu by to nemalo byt skor mam pocit ze sa mi pokazil cyklus lebo tie 2 mesiace pijem alchemilku ... Ale tak feeeest chcem babo ze tajne dufam ze tam budu // aj ked sa bojim tej malej testovacej tycinky tak v stredu rano spravim lebo nemam doma ziadny testik takze zajtra bezim kupit a hned rano v stredu to skusim 😀
A vy ste ako na tom testujete ci cakate na mrchu resp necakate 😉

maryennn1
28. máj 2012

@dominika1516 noo alchemilkou to isto nebude, ja ju pijem tiež, má sa piť od 1 dc až po ovulku a potom pauza a tak sááále dookola, ona práveže cyklus upravuje, pomáha rásť sliznici maternici a je veľmi liečivá.
...ja netestujem, ešte nemám čo, teraz mrchujem a ešte aj tak musíme počkať, lebo máme ešte len dva mesiace po tom čo nám odišla naša bambuľka do nebíčka, ale zotavujem sa pomaly, dávam si do poriadku psychiku a aj fyzično a keď príde čas, ide sa na to 🙂

kapokapo
28. máj 2012

@annie07 ahoooj, tak to rada pocujem,...ze ste v pohode 🙂 drzim palce silno....tu nic nove, snazime sa dalej, tak uvidime kedy to ktorej klapne 😀

dominika1516
28. máj 2012

@maryennn1 ☹ ☹ oooo to mi je luto ☹ ☹ .. Pekne sa zotavuj a potom supky snazilkovat sa 😉
No ved to ze vsetci hovoria ze alchemilka pomaha upravit cyklus aj k babatku pomaha a tiez ju pijem az po ovulku a potom pauza a aj femibion 800 som papala tak mozno predsa len zabrali a budem tehu ale testovala som sa za cely moj kratky zivot len raz a to som mala 18 😉 tak ale vtedy som chcela aby bol negativny no teraz by som dala hoc co za to ze by bol pozitivny a vsetko sa vyvijalo a nakoniec dopadlo dobre tak treba sa len snazilkovat a nestresovat 😉

maryennn1
28. máj 2012

@dominika1516 veď už len na to čakám, kedy budeme môcť znova začať snažiť, ale musím ešte vydržať do leta, aj keď ja by som už aj hneď najradšej 🙂
Inak možno práve teraz to vyšlo, tak sa teším na stredu, že nám oznámiš radostnú správu o koľajničkách 😉

dominika1516
28. máj 2012

@maryennn1 jaaaaj ani nevies ako by som bola stastna keby tam boli // ja som doteraz mala pravidelny cyklus kazdych 26 dni mrcha mi vzdy trvala 6 dni a ovulka chodila jak hodinky na 13 den no od marcoveho snazilkovania je to cele rozrucane a je mi tak divne ze napr v autobuse odpadavam bolia ma vajecniky sem tam v nich pichne a mrcha je kratka a slabunka ale extra bolestiva a meska aj ked len 2-3 dni no do teraz to tak nebolo tak preto to beriem divne .. Jooj verim ze to musi byt tazke cakat ale potom to bude mat o to vacsie caro 😉

tatarida
29. máj 2012

hlasim 1DC a nesrandujem!!!! ale kedze som to cakala tak ani niesom smutna....tesi ma ze to bolo len 32 dni anie 46 ako minuly mesiac...beriem to ako uspech....

sabaka
29. máj 2012

@tatarida dobre rano 🙂 hm. aj tak skoda!!!

mabika
29. máj 2012

@tatarida haha, aj ja hlasim 1DC, tiez ma intuicia nesklamala 😀

tatarida
29. máj 2012

@mabika aspon mam partacku na cely mesiac 😀

tatarida
29. máj 2012

@sabaka dobre, dobre! a sak neva, zivot ide dalej, dalsi mesiac pred nami...do konca roka to snad vsetky zvladneme 🙂

sabaka
29. máj 2012

@tatarida @mabika no, ved ja sa k vam coskoro pridam, dievcata! humor je nasa zachrana 🙂

horseshoe
29. máj 2012

@tatarida Joj, aj ja by som brala nech uz dojde. Lebo ma nebavi stale cakat ako na spasenie. Uz 2 tyzdne ma nicia predmrchovske stavy, je toho na mna moc. A ako som ti pisala - tehu test bol negativny.
Chcem si konecne odkrutit svoju povinnu mesacnu mrchu a ist dalej...A nie furt spekulovat co, ako, keby, preco...
🙄 🙄 🙄 Mne sa tak zda, ze odkedy s muzom spavame naostro, tak sa mi totalne poburili hormony a zacal mi haprovat cyklus. Prisaham,ze dovtedy som mavala pravidelne 30-31dnove cykly.
Ale mas pravdu, nejdem furt nariekat, do konca roka casu dost. 😉 😉 😉 😉

tatarida
29. máj 2012

@sabaka ako myslim ze sa neurazime ak sa nepridas! kludne sa zarad do tej druhej skupiny zacinajucej sa na T 😀 my sa len potesime 🙂