icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
2. jún 2012

@sanchez no ty si poklad, že nás nebudeš naťahovať. V pondelok čakáme pozitívnu správičku 😉
@leonetka no vidíš, marec je ešte lepší a krajší mesiac. Dokonca v marci sa rodia najlepší ľudia hneď po septembrových 😀 😀

ataner81
2. jún 2012

@leonetka jééééj ty si v tých najkrajších a najplodnejších rokoch ako moja polovička

leonetka
2. jún 2012

@ataner81 cmuk! 😀

sanchez81
2. jún 2012

@leonetka neeeeeeeeeeeboj sa, každý je tak starý-mladý, ako sa cíti. A my sa začneme cítiť staro, až keď naše deti budú dospelé. A aj vtedy budeme o tom ešte uvažovať 😀

leonetka
2. jún 2012

@ataner81 verim vsetkemu co prave pises 😀
jake paradne rano ste tu baby vytvorili, som v takej naladicke, akoby som tie dve // mala aj ja 😀

leonetka
2. jún 2012

@sanchez81 tak, tak, len si musim svihnut, aby som sa tej dospelosti mojich deti este vobec dozila 😀

sanchez81
2. jún 2012

@leonetka všetkého sa dožijeme a ver tomu, že sa občas aj posťažujeme a budeme si písať-bolo nám to treba? 😀 😀 😀

leonetka
2. jún 2012

@sanchez81 o tom nepochybujem. ale to budeme pisat potom. 🙂 teraz je teraz. 🙂

ataner81
2. jún 2012

@leonetka joj ako je to dobre, keď si takto navzájom dvíhame náladu. A stým dožitím nesranduj. Ja som polovičke povedala, že sa poberieme na druhý svet pekne spolu a až keˇnám posledné vnúča zmaturuje, Takže času habadeeeeeej

ataner81
2. jún 2012

Práve som dostala pozvanie na rande od svojho mužíka. V poslednej dobe máme na seba veľmi málo času. Aj dnes je v práci do 6-7mej a zajtra robím do večera zase ja. Ach jaj, naozaj nás spasí až tá dovolenka

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 vravíte že sa ideme dožiť 100vky? To aby som si rozplánovala, čo všetko budem robiť, keď budem na doôchodku 😀

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 Tak hor sa vyfintiť, také rande to je dôležitá vec! Aby z rande bolo aj ťuťu-muťu 😀

ataner81
2. jún 2012

@sanchcez81 tak nejako, čo sa ti na 100vke nepáči. Veďd je to také krásne okrúhle číslo 😀

ataner81
2. jún 2012

@sanchez81 skrášľovacie prípravy už pebiehajú 😉 . A to ťutu-muťu bude ako sladká bodka za dnešným úžasným dňom 😀

leonetka
2. jún 2012

@ataner81 je to super, pevne verim, ze nam tato skupinka vydrzi. 🙂
Paraada, rande, to ihned vyuzi! Moj muz ma uz davno na nijake nezavolal a to sme mali vcera 4rocne vyrocie od druheho rande (prve neratame, bo to bola katastrofa 😀)
@sanchez81 na dochodku? podla terajsieho vyvoja budeme robit minimalne do 70tky a potom som zvedava z coho tie dochodky budeme mat. treba si narobit vela sikovnych deti, budu nas potom zivit 😀

ataner81
2. jún 2012

@leonetka jasné, že vydrží, nevidím dôvod prečo by nemala. Verte už veštici ataner81 😀 😀 😀 .
A do dôchodku je ešte tak ďaleko. Pri dnešnom tempe to potiahneme vyššie ako do 70tky a keď budeme mať šťastie, tak zomrieme pred cestou do roboty a nie až po odpracovanom dni 😀 😀 😀

ataner81
2. jún 2012

Dievčatá čo mám s tým sprostým počítačom robiť 😠 . Kým nenapíšem nejaký príspevok, tak mi nič nové od vás neukáže

tatarida
2. jún 2012

ze jaka nalada sa tu rozputala 😀 ano dievcence mali by ste verit vestici
@ataner81 !!!! ona ma totiz pravdu 🙂
inak baby dnes rano sme mali fest osrate celne sklo na aute 😀 som to tu spominala vcera ci kedy ze nam hov.a prinasaju stastie 😀 prve rande, zasnuby, a teraz aj pozitivny test 😀 sme sa tak rehotali s mm v aute jak male decka..... a ja isto prezijem mpojho muza bo som o 7 rokov mladsia 😀 a vraj sa mam o neho starat a kupit mu nove topanky do hrobu 😎

ataner81
2. jún 2012

@tatarida no ahoj maminka. Ani sa ťa nebudem pýtať ako sa cítiš lebo je mi to úplne jasné 🙂 . Takže hovienka fungujú. tak snáď u mňa zabere ten štvorlístok 😉

tatiana77
2. jún 2012

@sanchez81 aj ja sa hlasim..... 🙂

tatiana77
2. jún 2012

@ataner81 ja som mala dostat vcera, ale este nic...ale kludne moze prist zajtra alebo v pondelok

leonetka
2. jún 2012

@tatarida to je vyborne s tym kakancom. ak to ma veci pomoct, odteraz mi okakane auto vobec nebude vadit. este budem o to vtaky prosit 😀
inak cele doobedie tu plus-minus visim, ani nakupovat som nesla. 😕 mame doma muku, vajce, mlieko, lekvar. budu dnes palacinky a hotovo! 😀

tatiana77
2. jún 2012

@ataner81 ano budem poslusne hlasit 4.6......mozno aj skor, ked pride

ataner81
2. jún 2012

@tatiana aha tak prepáč. Zmiatlo ma to testovanie v pondelok. Nevadí, ja dúfam, že ti ani v pondelok nič nepríde 😉

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 a vieš že ani mne sa nezobrazujú nové príspevky? Musím preklikávať na začiatok témy, alebo niekde inde a potom sa mi zobrazí upozornenie a nové príspevky. A ja som myslela, že to len mne sa toto robí 😠

ataner81
2. jún 2012

@sanchez81 presne, presne. Musím kliknúť na upozornenie a potom späť a až tak sa mi zobrazia príspevky. Niekedy dokonca vidím, že ste tam niečo napísala, no ja sa k tomu neviem dostať a ukazuje mi iba môj posledný príspevok. Musím niečo napísať a až potom sa mi to konečne zobrazí

sanchez81
2. jún 2012

takže ešte raz, podľa zoradenia
@ataner81 : @leonetka 1.6.
@sabaka 2.6.-3.6.
@ tatiana77 4.6.
@sanchez81 4.6.
@basikes 9.6.-10.6.
@ataner81 11.6.
Kto sa pridáva? Prepáč
@tatarida , ale ty si preradená do zoznamu úspešne nakazených tehuliek. To je vyšší level a my sa tam chystáme za tebou 😀

ataner81
2. jún 2012

@sanchez81 poradie nie je správne lebo tatiana77 má byť pred sabaka. MS jej mala prísť 1.6.

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 Aha, tak ok, prepisujem

@leonetka 1.6.
@tatiana77 1.6.
@sabaka 2.6.-3.6.
@sanchez81 4.6.
@basikes 9.6.-10.6.
@ataner81 11.6.

sanchez81
2. jún 2012

@ataner81 dúfam, že teraz je to už ok 😉 a vďaka 🙂