Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Práve som dostala pozvanie na rande od svojho mužíka. V poslednej dobe máme na seba veľmi málo času. Aj dnes je v práci do 6-7mej a zajtra robím do večera zase ja. Ach jaj, naozaj nás spasí až tá dovolenka
@sanchcez81 tak nejako, čo sa ti na 100vke nepáči. Veďd je to také krásne okrúhle číslo 😀
@ataner81 je to super, pevne verim, ze nam tato skupinka vydrzi. 🙂
Paraada, rande, to ihned vyuzi! Moj muz ma uz davno na nijake nezavolal a to sme mali vcera 4rocne vyrocie od druheho rande (prve neratame, bo to bola katastrofa 😀)
@sanchez81 na dochodku? podla terajsieho vyvoja budeme robit minimalne do 70tky a potom som zvedava z coho tie dochodky budeme mat. treba si narobit vela sikovnych deti, budu nas potom zivit 😀
Dievčatá čo mám s tým sprostým počítačom robiť 😠 . Kým nenapíšem nejaký príspevok, tak mi nič nové od vás neukáže
ze jaka nalada sa tu rozputala 😀 ano dievcence mali by ste verit vestici
@ataner81 !!!! ona ma totiz pravdu 🙂
inak baby dnes rano sme mali fest osrate celne sklo na aute 😀 som to tu spominala vcera ci kedy ze nam hov.a prinasaju stastie 😀 prve rande, zasnuby, a teraz aj pozitivny test 😀 sme sa tak rehotali s mm v aute jak male decka..... a ja isto prezijem mpojho muza bo som o 7 rokov mladsia 😀 a vraj sa mam o neho starat a kupit mu nove topanky do hrobu 😎
@sanchez81 presne, presne. Musím kliknúť na upozornenie a potom späť a až tak sa mi zobrazia príspevky. Niekedy dokonca vidím, že ste tam niečo napísala, no ja sa k tomu neviem dostať a ukazuje mi iba môj posledný príspevok. Musím niečo napísať a až potom sa mi to konečne zobrazí

@sanchez no ty si poklad, že nás nebudeš naťahovať. V pondelok čakáme pozitívnu správičku 😉
@leonetka no vidíš, marec je ešte lepší a krajší mesiac. Dokonca v marci sa rodia najlepší ľudia hneď po septembrových 😀 😀