icon

Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa

mishuu
24. aug 2010

Ahojte baby,

dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀

tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...

misinn
24. feb 2011

@zuzica9 ano v rodinnom dome 🙂

misinn
24. feb 2011

@zuzica9 je tu aj tema kde chodi mirip tam su uz mamicky ktore maju deticky levicanky 🙂
@mirip

zuzica9
24. feb 2011

dakujem🙂, ale ja som sa skor chcela porozpravat s niekym z LV, je mi jedno, ci mamickou, alebo nie🙂))

vargovka
24. feb 2011

@mirip aj ja dakujem za privitanie 🙂

vargovka
24. feb 2011

jeeeej mirip pozeram ze ty uz aj rodit budeš 🙂 tak nech ti to všetko dobre dopadne.

mirip
24. feb 2011

@vargovka hej malo by to byť vraj ka ždú chvílu ale zatial o porode možem len snívať nič tomu nenasvedčuje že každú chvílu

zani
26. feb 2011

Ahojte dievcata Levicanky,chcem sa vas opytat na burzu detskeho oblecenia a tehotenskeho v druzbe na buducu stredu.Viete mi niektora povedat ako to funguje,ci si treba obsadit stol dopredu,ci sa plati za miesto v pripade ze chcem predavat.dakujem pekne

vargovka
26. feb 2011

@mirip neboj to môže prísť z hodiny na hodinu. moja kamoška rodila v novembri a ešte ráno sme boli na káve a vecer už bol maly na svete. 🙂

nada1326
26. feb 2011

@zuzica9 a prestahujete sa do LV natrvalo? lebo nasi to urobili ked som bola mala, ale dodnes to ja aj mamina lutujeme 😖 nie zeby sa tu byvalo zle, je to tu celkom o.k., len predsa oproti TT to je rozdiel... mam radsej väcsie mesta, ale neodhovaram ta, ved aj ja som sa mohla prestahovat naspät, ale tu som si nasla mm a zostala som 🙂

zuzica9
26. feb 2011

nie!!!,...urcite sa neprestahujeme nastalo 🙂 , aj mne je v TT super, ale kedze manzel nasiel lepsiu prac. poziciu v JE a ponukli mu tu aj byvanie, budeme sa musiet stahovat:(((

mishuu
autor
2. mar 2011

čavte baby...bože ja som tu tak dlho nebola... ja potvora jedna som sa zabývala na mojasvadba.sk 😝 😀
čítam že tu máme kopec nových báb, tak vítam všetky 🙂
Ja mám novinku, máme už termín svadby - 11.11.2011 🙂 takže bábätko sa aj u nás trošku posúva (asi), je mi to ľúto, pretože som sa už tak tešila, ale na druhej strane si chcem užiť aj svadbu a kto vie ako mi bude keď budem tehotná, bojím sa to riskovať...ale som sa predbežne s drahým dohodla tak, že teda nezačneme už teraz na jar, ale až koncom leta, teda vlastne koncom júla...ak sa podarí tak na svadbe budem max. v 4 mesiaci a to by sa malo dať zvládnuť a nebude ešte také veľké bruško (hádam..) no neviem, necháme to na prírodu v lete... ako by ste to riešili vy? počkať radšej po svadbe, alebo tak ako ja píšem?

@zuzica9 ahoj, v LV sa býva dobre, neboj zvyknete si tu... 🙂

zuzica9
2. mar 2011

@mishuu AHOJ, NO JA SOM SA VYDAVALA PRAVE V 4.MESIACI 🙂 ,...TIEZ SOM VAHALA, CI SVADBU TERAZ, ALEBO AZ POTOM, LEBO SOM SI TO CHCELA PORIADNE UZIT 🙂 , ALE NAKONIEC SOM STRASNE RADA, ZE SME TO NENECHALI NAPOTOM,...BOLO TO SUPER 🙂 ,...BRUCHO MI ZACALO RAST CCA 2TYZDNE PO SVADBE, TAKZE SME TO STIHLI A UZILA SOM SI SVADBU NA 100%, AJ S TANCOVANIM-NIE TEDA MOC BESNYM 🙂 , ALE ANI NA FOTKACH NEBOLO VIDIET, ZE SOM UZ TEHU🙂)),...ALE TERAZ MAME VELIKU RADOST Z DROBCA A KED SI PREDSTAVIM, ZE BY MA TO ESTE LEN CAKALO, NO NEVIEM:(...JASNE, ZE JELEPSIE SI TO NAPLANOVAT, ALE ANI TOTO NEBOLO ZLE 🙂 ,...TAK DRZIM PALCE🙂...

mishuu
autor
2. mar 2011

@zuzica9 ďakujem si zlatá 🙂 čítam akurát fórum tu aj na mojasvadba na túto tému a celkom som sa upokojila, baby ktoré to absolvovali tehotné, pokiaľ im nebolo blbo tak nemajú dôvod to neodporučiť. Tak teda koncom júla by sme si aj mohli prestať dávať pozor, nie? Či skôr? Chcela by som byť tak v 4 alebo na začiatku 5 mes. na svadbe - na kedy plánovať otehotnenie? Viem, že to znie veľmi divne plánovať dobre že nie na konkrétny deň, nechcem aby to vyznelo tak, že plánujem podľa "tabuľky" každý sex 😀 to nieeee, len chcem vedieť zhruba kt. mesiac si už nemusíme dávať pozor (svadba je 11.11.) a ak otehotniem (ak sa podarí) tak aby mi to vyšlo tak cca. aj keď zase nemusí sa podariť hneď a keď budem na svadbe v prvom trim. a bude mi zle, tak "paráda" 😖
Mám to ja ale problémy, čo?!! 😀 😎

zuzica9
2. mar 2011

@mishuu No, ja so brala antikoncepciu asi 8 rokov. V decembri som ju vysadila-lebo mi zistili hypertenziu ☹ , a zaciatkom marca som otehotnela a to sme si nedavali cele dva mesiace pozor🙂, ale zavisi to samozrejme od vas oboch🙂. ..zaciatkom juna sme mali svadbu a ako som pisala, bolo to super, no mne nebyvalo vobec zle ani na zaciaku, ani neskor🙂,...vlastne som celu dobu ani nevedela, ze som tehotna🙂,...nic mi nebolo, len som rastla🙂)),...ale hlavne som rada, ze som to neodkladala, lebo aj doktor mi povedal, ked som bola na 1.vysetreni, ze mam najvyssi cas a to bolo minuly rok, ked som mala 27rokov, takze do 30.-ky:),...potom sa znizuje moznost otehotnenia a mozu nastat hocijake problemy:(, tak nech sa dari🙂))...zz

mishuu
autor
2. mar 2011

@zuzica9 ja som brala HAK 6 rokov, od novembra neberiem.
na prehliadke zatiaľ všetko OK, mrcha chodí ako má, ovuláciu cítim až priveľmi (teda ak to je ono...doky vraví, že hej..)
tak veľmi dúfam, že keď už príde čas "voľného sexovania" 😝 tak sa podarí...
jáj, keby to chcelo vyjsť.
A vy ste svadbu plánovali ešte pred otehotnením, alebo ste sa rozhodli až keď ste zistili, že čakáš bábo?

zuzica9
2. mar 2011

no, zasnubeni sme boli tusim 1.5roka a potom to tak prislo same🙂))...

samain_night
2. mar 2011

ahojte holky,
kde - u koho by ste radili spraviť si 3D ultrazvuk? (príp. ak viete aj cenové relácie) dík

mirip
3. mar 2011

@samain_night ja som na 3D nebola teraz vobec zbytočne vyhpdené prachy, pri prvej som bola u Dr ČUnderlíka v Bratislave a robil morfologický UZV v 3d a aj to sme boli len preto že som odmietla s mm amniocentézu lebo mi vyšli z krvi nejaké hraničné hodnoty a teraz som nebola malá sa ukázala krásne, tak načo zbytočne vyhodiť prachy radšej som kúpila malej tejto druhej niečo pekné na oblečko

samain_night
3. mar 2011

@mirip
ja by som mala ísť na morfologický (v čase, keď ty budeš asi rodiť) 😉 snáď sa ukáže, čo to bude .. všetky kamošky teraz čakajú chlapčekov - ešte aj v rodine samí chlapci !
posledné 2/3t sú nejaké "zvýšené hodnoty a objednávky na amniocentézu" ☹

mirip
3. mar 2011

@samain_night to vela skresluje či už vek alebo iné hodnoty to sa počíta podla nejakého vzorca a vyhodnocuje to PC, mne pri prvej vyšli 100% kvoli veku kedže bola prvá a po 30ke a teraz ej to ok ale zase poznám prípady že testy boli ok a baby zdravé nebolo ked sa anrodilo takže tieto testy sú velmi nepresné

samain_night
3. mar 2011

@mirip
našťastie, testy som mala všetky v poriadku a do poslednej poradne sme sedeli presne na táždeň s bábom
jeden prípad mala aj moja Dr. testy vyšli zlé (3r dozadu), malá hneď na operáciu - všetko v poriadku je teraz (nechcem písať podrobnosti, tak len v skratke)

samain_night
9. mar 2011

holky, čo hovoríte na 3D/4D ultrazvuk a u koho v LV?

mirip
15. mar 2011

@samain_night viem že ho robí aj Dr Neubauer či ako sa to píše na poliklinike na 4tom poschodí, ja osobne som bola na 3D aj to v BA pri prvej a inak pri druhej nie zbytočne vyhodené peniaze ak sa babo ukáže aj pri n ormálnom uZV čo skrýva medzi nohami tak zbytočné je 3D aj 4D, niektoré žienky však chodia aby bolo video alebo fotyk na pamiatku

samain_night
15. mar 2011

@mirip
ahoj, tak teda gratulujem k malej .. hej hej, on to robí, asi sa pôjdem pozrieť, nám sa potvora malá nechcela ukázať, ani pomerať nás nevedeli 😀 v BA je dosť drahé s porovnaní s Neubauerom - on robí hodku; a v GynFive asi 30min .. a cenovo tiež

mishuu
autor
17. mar 2011

@samain_night Neubauer s tebou ostane aj 2 hodiny, keď sa bábo nebude chcieť ukázať, hovorili mi baby, čo u neho boli, že je veľmi zlatý, ústretový a ja k nemu tiež chodím ako ku gynekológovi a je fantastický 🙂 ako lekár aj ako človek.

samain_night
17. mar 2011

@mishuu
gratulujem k zásnubám ...
škoda, že cenník nemá na nete, baby ma bombardujú otázkami na to 😀 musíme tam niekedy vybehnúť
dve hodky pozerať na uzv .. noo to si neviem predstaviť, veď sa tam rozplačem 😀
a keď ho bude musieť naháňať so sondou .. tak to bude sranda

mishuu
autor
18. mar 2011

@samain_night 😀 neboj budeš sa z toho určite tešiť...potom napíš aké to bolo 🙂
a ďakujem za gratuláciu 😉

samain_night
18. mar 2011

@mishuu
jasné, napíšem, keď chce niekto cenník , tak pošlem ..

samain_night
20. mar 2011

ozaj, baby z LV, čo máte detičky, mám takú otázočku..

ak náhodou Vám robil UZV dr. Maťo, povedal Vám hneď pohlavie?

mishuu
autor
30. mar 2011

Levičanky kdeže ste? 🙂 čo nového?