Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@misinn neberiem to v zlom, jasné, že nie 🙂
na tej svadbe kamarátom sme boli spolu, brali sa práve preto trošku skôr lebo ostala tehotná a tá svadba bola fakt pekná a Lucka sa mi nesťažovala, že by mala nejaký problém (bola tuším v 4 mes.), ale to je jedno, to je ona a nie ja. Môj Števo to nemyslel tak ako že "zvládla to ona tak zvládneš aj ty" len keď som mu hovorila aká som ja sama nerozhodná tak toto uviedol ako príklad, ale netlačí ma do toho, práve že keď ja mu teraz poviem, že chcem pracovať na bábätku až od januára tak to bude akceptovať a nebude ma nikam tlačiť. Skôr naopak, nepovie mi kedy to chce on, či okamžite, či po svadbe, proste to nechce plánovať, ale keby poviem, nech si dáva pozor a nech ma neopováži nabúchať tak to bude určite akceptovať! 🙂 Ale on veľmi dobre vie, že ja som celá žhavá a že keď urobí tak sa poteším (teda momentálne už ani tak strašne žhavá nie som) Ale potešilo by ma keby začal na tom pracovať na dovolenke v auguste 😉 takže uvidíme...
@mishuu ahaa tak chapem uz teraz 🙂 🙂 tak potom je vlastne v tomto taky isty ako aj moj muz 😀 no inak ja som velmi zvedava kedy ktora otehotnie ako tak citam tak viacere sme teraz letne naladene, ale pride oktober- to je uz taky studensi mesiac tak to uz budeme zas poblaznene..pokial dovtedy uz nebudete vsetky tehotne 😀
@misinn pokial nebudeME nie nebudete 😉 ...len aby si nebola prvá 😉 😀
takže baby že by predsavzatie? Koncom leta všetky otehotnieť, je nám to jasné?!! 😎
a ja ešte aj schudnúť 😝 😔 lebo som si dnes skúšala v meste jedny kraťase a vyzerala som hrôzostrašne s tou tučnou riťou, špekmi a celulitídou dobre že nie až po kolená 😀 😢
presne Miši, nekrič HOP 🙂 😝
každý mi povie, že mám dobrú postavu, kto ma nevidel napríklad ešte pred 3 rokmi keď som bola o 7kg ľahšia a 7 kg na mne veru vidno a veľmi a najmä v plávkach ☹ som z toho veľmi nešťastná, cvičím 3-4x do týždňa, potím sa na tej zumbe ako prasa a prd na mne vidno 😖 Neprežieram sa už viac ako mesiac, sladké si neodopriem celkom, ale obmedzila som to a pečivo už takmer nejem, možno na raňajky 1-2 rožky, ale inak už počas dňa vôbec, tak už fakt neviem. Večerať buď nevečeriam, keď sa stihnem najesť 2 hoďky pred cvičením alebo po ňom len niečo ľahké, jogurt, suchár, včera tuniaka s 2 suchármi...kde robím chybu? Mám cvičiť 10x do týždňa?? 😀
@mishuu Miška a to si po takejto diete este nic nedala dole? to je zvlastne,... ja mam este stale o 7kg viac co som pribrala z prveho tehotenstva a tiez to na mne riadne vidiet, ale ty si ma uz videla na zivo tak teraz uz mozno chapes ked som pisala ze keby som dala dole aj 15kg tak by to vobec nevadilo lebo ja mam z coho chudnut...
@vargovka najrskor som si precitala to prve co si mi pisala, potom to druhe a uplne som ostala pozerat ako blba ze vlastne si napisala to iste co aj prvy krat a ked som si precitala to tretie tak som sa uz len smiala 😀 😀 😀
inak dnes bude velmi zvlastny den uz od rana sa deju zvlastne veci
@misinn ja ťapa som to písala tebe a dnes rano na to pozeram a nejak zle a som si myslela ze som to napisala duhej Miške 😀 😀 😀 som vas doplietla a aj seba 😀 sorry dievčence 😉
@mishuu no prave ze to je ten problem ze nejes. musis jest pravidelne aj 5 krat denne a v malom mnozstve. ale pravidelne. ja mam zhruba taky jedalnicek co mi dal Maťo v posilke. mam ho na fb,ak chces tak ti ho preposlem. on sa v tom fakt vyzna. ale podla mna vyzeras dobre. neviem co vymyslaš. ale tak ked sa ty necitis dobre tak to chapem,lebo aj ja som taka ze ked mi iní povedia ze jak som schudla tak to neberiem bo ja sa este necitim dobre 😀
@mirip
@erika3011
@bubu4125
@martina210
@jankavladkova
@vargovka
@misinn
inak baby, musím sa Vám poďakovať ako krásne sme to tu rozbehli, teším sa, že tu už nie som sama ako prst Levičanka 🙂 a že mám s kým pokecať o všetkom, je to fajn mať Vás 🙂
Nejak so mnou burcujú hormóny chce sa mi asi aj plakať teraz 😀 mám plodné dni totiž 😝 🙂
@mishuu veru tak 🙂 šup šup na toooooooooooo 😀 mne mrška skončila pred dvoma dnami tak o taky tyžden sa budem modliť aj ja 😀
@vargovka janka ja som na facebooku bola normalne v šoku kto si ma pridava k priatelom trošku som veru rozmýšlala no potom že ahaaaaaaa osvietilo ma 😀 😀 😀 😀
My sme mali včera oslavu, grilovali sme u našich bola tam skoro celá family 🙂 oslávili sme Jána a ešte drahého pondelkové narodky s meninami..keby ste videli tú detskú radosť v jeho očiach ked uvidel darčeky 😀 😀 😀 😀 normalne sa ešte aj na benzinke chválil že má hodinky alfa romeo a tričko alfa s nášivkou jeho prezyvky ...fakt ako dieťatko ked sa teší 😀 ...Inak boli sme cely tyžden od rana do štvrtej poobedia bez vody lebo menili kanalizaciu a privodové potrubia na vodu v celom vchode tak som mala dosť, ani voda ani wc....včera boli u nas ako u posledných tak to konečne dokončili ..už to išlo riadne na nervy.
@mishuu Miška ja som na tom uplne rovnako 😀 tiez by mi nevadilo keby aj po dovolenke, ved ozaj uz par mesiacov hore dolu, nie je to jedno?? leto robi s clovekom divy 😀 😀 ale je to prirodzene ze si chceme uzit leto, lebo tento rok bola strasne dlha zima, clovek si toto pocasie doslova uziva, no nie? 😉
no tak dobre teda baby az na dovolenke,alebo po 😀 ale nie ja to tiez tak isto cítim. ja som inac dostala mrchu v sobotu po 7 dnovom meskani. uz som si aj myslela ze som tehotna aj napriek tomu ze som mala negativny test. totižto som sa dozvedela ze žena môže byt tehotna aj vtedy. ked nieje to HCG take vysoke aby ho test este zachytil. tak som zase o nieco mudrejsia 😀 a uz sa aj tesím na take ozajsne "robenie"miminka. a este ked nahodou pôjdeme uuuplne sami na dovču tak jajaaaaaaj to bude 😀 😀 😀
@vargovka
@misinn mne dnes došlo, že o chvíľočku už na tú dovolenku naozaj ideme, veď už je vlastne júl, tieto posledné júnové dni uletia rýchlo a o mesiac dovolenkáááá...neviem sa už dočkať, len sme nezohnali ubytko (jasné, že nie na poslednú chvíľu 😠 ) tak sa bojíme ísť na Rab, predsa len, malý ostrov, tam len tak naslepo neviem či bude toľko možností aby sme ničo našli? Neviem či by sme nemali ísť skôr do nejakej vychírenejšej destinácie, kamoška navrhuje Medulin, väčšie mesto, viac možností nájsť ubytko aj na blink...čo myslíte baby?
@vargovka ano niekedy sa to stava ze test neukaze, ja som mala teraz taku slabu menstruaciu, hadam nebudem mat nejaku cystu...akurat dnes mi skoncili..
@mishuu neviem ti povedat ci by ste tam nieco zohnali na slepo ja nemam velmi skusenosti v tomto, my si vzdy zajednavame. A nemam velmi v okoli ludi co chodia na slepo a ked uz idu tak idu veru skor do vacsich miest a tam neni problem.inak medulin by ste aspon nemali daleko 😉
ja idem zajtra do prahy, pridem vo stvrtok, ideme sestre na promocie, kupila som jej dnes taky velky privesok swarovski aj s nausnicami, hadam sa jej bude pacit 🙂 privesok je v tvare mesiaca a pekne sa mu menia farby ked nanho dopada slnko 🙂
ahojteeeeeee
tak som sa znovu dostala na koníka...zase sme mali trampoty s tým naším hafanom, ale snaaď už bude len dobre... 🙂
@mishuu veru teraz je letoooo a aj mne chodia myšlienky kade tade a normálne by mi ani nevadilo keby som otehu až na konci leta- tiež niekde na dovči... 😀 😀 😀 aspoň by som si mohla naplno užiť oslavy mojich narodenín a menín a segrinu rozlúčku a svadbu...no skrátka toto je také obdobie kedy človek nemá ani čas myslieť na plodenie... 😀 😀 😀 ale ako vravíš, tak je to asi aj lepšie... 😉
@vargovka teeeda takto sa s tebou mrchatá zahrala? toto ináč tiež nemám rada, keď sa mrchatá rozhodne meškať, človek si robí nádeje a potom buuum- príde si v tej naj nevhodnejšej chvíli... 😝 už aby sa tie naše mrchy rozhodli dať si 9 mesačnú dovolenku... 😀 😀 😀
@misinn jeeej tak si užite výletík do Prahy a podla mňa sa darček bude páčiť- podla opisu vyzerá super 🙂 a ozaaaj možno ťa niekedy v júli prídem kuk do práce- chceli by sme si s drahým vybrať nejaký fajný last minute tak si nechám poradiť od odborníčky... 😉 😀 ozaj čo vravíš na toto- zatial je to náš favorit len drahý sa obáva či tam bude dooosť teplo... http://www.dekampo-dovolenka.sk/chorvatsko/seve...
@erika3011 jeeej ty si na FB? môžem si ťa pridať? 😉

@vargovka spravne treba si uzivat leto a nemysliet na to 🙂 🙂