Levičanky snažilky 2011. Pridajte sa
Ahojte baby,
dúfam, že tu nájdem zopár správnych báb, ktoré sa chystajú posnažiť budúci rok o bábo - aby sme to mohli spolu prežívať a
neskôr aj spolu kočíkovať, nie? 😉
My by sme radi vysadili antikoncepciu túto zimu (2010) a na budúcu jar tomu chceme nechať voľný priebeh 😎 😀
tak sa na Vaše príspevky o čomkoľvek teším...
@jankavladkova dobre tak ti ho pozriem ale v ktorom termine by si chcela ist? 🙂 🙂 budem sa tesit, aspon sa spozname osobne 😀 teda ak to neobjednate cez internet 🙂
@misinn uuuplne najideálnejšie by bolo od 5.8.- 14.8. 😉 teda duuufam,že vetyd bude mať drahý dovolenku v práci...ale tak keby sme už mali zajednanú dovču tak bude musieť mať... 😝 😀 😀 😀 😀 jasneeeee, že by som potom došla osobneeee 😉
@jankavladkova janka kludne 🙂))) tam som aj častejšie ako tu.
Baby hrôza zohnať v Lv a okolí schopné auto na zaučenie, drahy ma prehovoril nech si niečo kupim, 5 rokov už mam vodičak no nejazdim tak že na nejakom staršom sa naučim a naberiem skusenosti...no ale zohnať niečo? hrôza ani tak nie s autami ako s majitelmi. O tyžden mam inak plodné dni tak velmi dúfam,že sa zadarí, už máme aj kludné obdobie tak snááááááď 😉
@mishuu ahooooj 🙂 ďakujem za prianie ..je to renault megane, ročník 98 takže nič nového ale na oprášenie 5 ročného vodičáka čo som od autoškoly vôbec nejazdila postačí 😀 muž ma naň nahovoril lebo na jeho aute sa bojim jazdiť, on má novšiu Alfu a to keby som len škrabla tak nie jeho ale mna porazí 😀 😀 😀 😀
@erika3011 😀 😀 len sa hlavne neboj jazdit. to je najhoršie. len sa vyvažaaaaaaaaaj do sytosti 😉
jaj dievčence ja som vcera zacala dietku. tak hadam vydrzim. chcela by som aspon cely jul. prave tu tlacim zemiakove placky a tak som si ich ovegetila ze su slane ako šlak. este ze mam zeleninu tak ich tu zajedam 😀 😀
@vargovka však toto akurat sa mi sťažoval na vedúceho zase mu chcu dať preplatiť naftu a len preto že mu žere tá kasňa....nič nepoviem keby ozaj tu naftu vyťahoval ako niektorí jeho kolegovci....ach. A každé rano v poslenej dobe má budíček o tretej - pol 4 kedy ako a ešte trable s rodičmi ...no je toho dosť. Za kilá sa neoplatí trápiť pokial sme lúbené to je hlavné 😉 🙂
@vargovka
@erika3011
@misinn
@jankavladkova
to by bolo baby, keby sme sa z tých dovoleniek vrátili všetky už "v druhom stave" 😀
@mishuu
@vargovka
@jankavladkova tak baby prve kilometre mám uuuuspešne za sebou 😀 sice drahy asistoval a radil čo a ako ked som potrebovala ...zatial jazdim len s nim kym si poriadne nezvyknem ale potom ako spravna šoferka som nacupitala do tesca večer a vyčančala si auto prkotinkami 😀 😀 😀 Včera sme cely den strávili v Boroch na chalupe, on opravoval vyfuk a ja som drhla cely interier boli sme uplne unavení no za to večer bola odmena a bližia sa mi plodne dni tak uvidííííímel...tento mesiac si nemeriam ani bazalnu teplotu, bude ako bude to meranie je zbytočny stres...snažíme sa už 6. mesiac tak už velmi ani neverím že sa zadarí necham sa radšej prekvapiť 😉
@erika3011 jeej šikulka 🙂 len ta ďalej, treba veľa veľa jazdiť a ja som sa najlepšie naučila keď som začala chodiť sama, nebola som tak v strese ako so Števim, ktorý ma kontroloval, poúčal a sem tam aj zahučal 😒 a teraz ma chváli, že som dobrá šoférka 🙂
nemeraj teplotu, kašli na to, užívaj si sexík so svojím MANŽELOM 🙂 a ono to príde 😉
@mishuu no po mne môj tiež raz zvyšil hlas ale to ked som zle preradila v jeho oblubenej Alfinke 😀 😀 😀 😀 tak som mu povedala že to auto viac šoferovať nebudem tak mi kupil vlastné 😅 😀 ale včera ma chválil,že mi to išlo velmi dobre to asi preto že som nebola pod takym stresom či mu na aute niečo nepokafrem 😝 🙂
veru merať nebudem, len sa trošku bojim,že budem vystresovaná zajtra ideme na pohreb so svokrovcami tak už teraz mam z toho dopredu stresy 😠 ale ideme zvlašť autom tak to snad zvladnem v klude. Od svadby sme spolu ani neprehovorili, akurat aj Laci bol u nich len včera prvy krat lebo jeho otcovi zomrel brat..tak zase na plodne dni taketo nerviky
@erika3011
@mishuu
Čaute žabky. Tak Erika to je super ze si si tak zašoferovala. Len jazdi vela. Ináč aj ja odmietam z mojím mužom jazdiť. Ti je same poucovanie ze ako to čo to. Ale pritom ma vsade chvali ze ako dobre jazdim. Teda auto 😀 😀 😀
Ja som si tu teplotu nikdy nemerela. Akurat tento mesiac som si chcela pomeret. Ale teda si asi ani nebudem nech niesom v strese. Tak si uz len uzivajme toho sexíku. Dačo s toho musí raz byt 😀 😝
@vargovka ved toto samé poučovanie a ešte ked dodá že: opatrne zlatko to auto to cíti a trpí tak mna ide už od smiechu roztrhnúť 😀 toto je už choroba šofera z povolania 😀 😀 😀 😀 ....to meranie je fajn zo začiatku prve mesiace aspon vieš kedy máš presne ovu a ku koncu cyklu budeš vedieť či menzes pride alebo nie ( i ked sa to dozvieš len den pred lebo teplota klesne) ale aj to je volačo no merať to už pol roka a bez vysledku už ma aj chuť prešla