icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

simkanati
18. okt 2016

@leenkaa2708 do gyn-fivu som sa objednala, ma aj sukromnu ambulanciu ale tiez sa tam dost plati.. za kazdu navstevu lekara..

leenkaa2708
18. okt 2016

@simkanati jasné bude neboj železo sa v pohode aj dá doplniť keby niečo

cukruska1920
19. okt 2016

@sisi59 ahoj....dal ti uz aj knizku?

06lienocka
19. okt 2016

@leenkaa2708 jasne busenie mam ale beriem na to lieky od 12 rokov a ty ako?aku davku beries?

cukruska1920
19. okt 2016

Baby ahojte... od vcera ma skriabe hrblo... neboli ale skriabe...pijem zazvorovy caj s medom a kloktam slanu vodu...ze to nemoze uskodit babatku? v pondelok idem na kontrolu a bojim sa ☹

lypka
19. okt 2016

@cukruska1920 Neboj sa to je taký blbý čas, mňa tiež škriabe hrdlo, pomáha mi harmančekový čaj a mentolové cukríky.

cukruska1920
19. okt 2016

@lypka a babo to nemoze ohrozit?

lypka
19. okt 2016

@cukruska1920 Ja myslím, že nie pri prvej som bola v prvom trimestri chorá 3x z toho 2x antibiotiká, potom som zmenila doktorku a tá mi povedala, že to je hormonálne a trpela som bolesťou hrdla až do pôrodu, malá bola našťastie v poriadku 😉

cukruska1920
19. okt 2016

@lypka ja mam v pondelok kontrolu a strasne sa bojim aby bol drobcek v poriadku

kikataldikova
19. okt 2016

Ja mám 4.11 po mesiaci poradňu (aj vy ste mala niektorá tak?) a strašne sa bojím o drobčeka, neviem čo je toto za obdobie (nechcem sa nikoho dotknúť), že všade na koníkovi čítam, že mamičky prišli o svojich drobcov

cukruska1920
19. okt 2016

@kikataldikova ja mam v pondelok po troch týždňoch a tiež sa bojim

lypka
19. okt 2016

Ja som bola v pondelok prvýkrát a ďalšia poradňa 14.11.

kikataldikova
19. okt 2016

@cukruska1920 ja len či je to normálne, že doktor nechce vidieť bábo

dominini
19. okt 2016

@kikataldikova ja som bola tiez po mesiaci 🙂

kikataldikova
19. okt 2016

@cukruska1920 ale nič ma zatiaľ nebolelo a je mi parádne zlé, tak verím, že je všetko OK. Idem drobcovi teraz, kúpiť knižku Danka a Janka je ako príloha ku časopisu, tak už bude mať prvú vec od maminy :D

kikataldikova
19. okt 2016

@dominini uľavilo sa mi 🙂

dominini
19. okt 2016

@kikataldikova to nieje o tom ze nechce vidiet babo, ale o to aby ti casto nerobil ultrazvuk... Ja som prvy krat bola 7+4tt videl srdiecko a potom ma objednal ked som bola 11+4tt aby uz na tom utz bolo nieco vidiet a mohol pomerat malinke....

kikataldikova
19. okt 2016

@dominini mne ani nič nepovedal, iba nech si rozmyslím, či ho chcem alebo nie a vidíme sa o mesiac...

dominini
19. okt 2016

@kikataldikova co ci chces?? babo alebo sono??

kikataldikova
19. okt 2016

@dominini bábo

kikataldikova
19. okt 2016

@dominini skoro som tam odpadla... prečo by som ho nemala chcieť? Ja nechápem...

lenna71
19. okt 2016

ja chodim kazde dva tyzdne ale cakam dvojicky tak asi preto ma nazaciatku takto casto sleduju. Som zvedava ako to budem potom ci uz bude stacit 1 x mesacne..idem zajtra uz sa neviem dockat ci su obaja ok 🙂

dominini
19. okt 2016

@kikataldikova No tak to je dobry pako ked sa ta taku otazku opyta, tak to by som odpadla tiez ... Asi by skm si hladala druheho doktora

kikataldikova
19. okt 2016

@dominini ja neviem, my tu lepšieho nemáme ani...on mi vyhovuje doktorovi, lebo je ústretový, milý, starostlivý, všetko vysvetlí, neraz mi podal infúziu, lebo som počas trhu bola má pokraji kolapsu, ale týmto má zaskočil..tak som mu povedala, že bábo je vytúžené ale nie plánované a že sa vidíme 4.11 a buchla som dvere

dominini
19. okt 2016

@kikataldikova mozno potom ked prides toho 4.11 sa ti ospravedlni, mozno to tak naozaj nemyslel .. ved ucidis ako sa bude spravat na tej kontrole.. Ale snad si uvedomi ako nevhodne sa spytal ...

forinerka
19. okt 2016

@kikataldikova aj mna sa to pytala, ked som bola prvykrat tehotna. Ze ci dieta nechame alebo dame prec. Jasne som povedala, ze nechavame, tesime sa a doktorka, ze super blahozelam 🙂 ze sa musela opytat. Niektore zeny chcu ist na potrat, je to ich rozhodnutie a maju na to pravo.
Ty si stojis za babatkom, podla mna si sa rozhodla spravne, ale nechapem preco sa ti ma ospravedlnit 🙂 lekar nic zle nespravil.

dominini
19. okt 2016

@forinerka v tom zmysle ako sa to opytal. Keby sa to opytal slusnejsie, nebolo by na tom nic zle

forinerka
19. okt 2016

@dominini tak nestastna formulacia slov...to mas pravdu.
Len lekari to beru inak ako my, buduce mamicky

lvancova
19. okt 2016

@lenna71 ja tiez chodim kazde 2 tyzdne 🙂

sylvine
19. okt 2016

@leenkaa2708 ahoj...nemaj ziadne obavy zo stitnej 🙂... ja uz 12 rokov nemam polovicu stitnej a caka ma asi operacia aj druhej strany ☹, ale doteraz som nemala ziadne busenie srdca a ani ine neziaduce ucinky... ked som zistila, ze som tehu, tak som mala ist presne vtedy aj na kontrolu k mojej endokrinologicke a ona mi vlastne aj ako prva potvrdila tehu a zvysila davku liekov, po 2 mesiachoch na kontrolu, ci mi tato davka staci...takze naozaj nemaj ziadne obavy a bud rada, ze sa to zistilo, lebo je dolezite, aby si mala tieto lieky pocas tehu, ked porodis, tak sa ti hormony mozno dostanu do normalu a ty uz nebudes potrebovat ziadnu liecbu...tak drzim prsty 😉