Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@cukruska1920 ja som zacala krvacat v piatok vecer okolo 22h,isla som na wcko utrem sa(automaticky skontrolujem papier)a bum krv...jasna cervena krv ako ked mas menzes a utres sa normalne krv a este take kusocky zrazeniny na papiery.Pozrela som do misy ta cela cervena ako som curala tak islo dost krvy,panika ja som ani sproste vlozky nemala kupene,mala som len zo par kusov tenkych intimiek.Tak rychlo pohadzala veci do tasky a hned na pohotovost.Na pumpe este rychlo kupila normalne vlozky.Na prijme ma vysetrili,este to trochu krvacalo,ale vlozku co som si dala doma mala som tam krvavy flak ale nic hrozne.Dali ma na izbu,pichli injekciu do zadku,snazili sa mi pichnut aj infuziu ale moje zily to vzdali,mam velmi zle zili teda skor nemam zili.Asi po hodine isla so mnou sestricka na wcko pozret vlozku ale uz som nekrvacala len na papiery po cikani take spinave hnede.To som mala sobotu-nedelu-pondelok.Krv ziadna len spinavy hnedy papier po utreti.V utorok uz nic vsetko bolo ciste.V stredu rano nas prepustili,cely den som doma prelezala,okolo 18h som isla na wcko a znovu krv,viac krvy ako v piatok,zas na papiery pri utreti zrazenina.Hned som isla naspat do nemocnice,ked ma vysetrili som sa pytala ci to moc krvaca,tak mi povedali ze prave ze nie,ze som pekne zatvorena.Vlozku co som si dala doma som mala trochu krvavu.Potom zas uz len hnede spinenie cca 2 dni.Dostavala som tiez kanavitove injekcie do zadku,2x1duphaston tabletky,3x1 magneziove tabletky,kys.listovu a vit.B.Dokopy som si tam polezala skoro 2tyzdne -12dni schudla som 2kg,dolezity je v tomto pripade pokoj na lozku,primar mi povedal ze 80% uspechu je lezanie.Tak prve 3dni za mnou nikto ani nebol,fakt nic len na wcko a do postele,max sa ist najest a zas do postele.Drzim palce,neboj bude dobre.
@simisk ja tiež chodím z postele len na wc alebo najesť sa, ja si neviem vysvetliť z čoho to môže byt
@cukruska1920 toho sa aj ja bojim ze neviem z coho a aby sa to zas z nicoho nic neobjavilo.Nenavidim wcko vzdy ked idem cikat a kontrolujem papier srdce mi ide vyskocit z hrude co sa bojim.A ked je papier cisty vzdy poviem dakujem dakujem.Sa bojim ze mi normalne preskoci.Uz som dva tyzdne domaz nemocnice,ale fakt 80%dna prelezim co som este doplasena.
@simisk ja radšej ani nepijem aby som cikať nechodila,ale nechcem to zakríknuť ale zdá sa že to slabne....
@cukruska1920 nooo pozor pit musis a pozor na nafukovanie.Ja som bola na postely 2tyzdne a creva hotova pohroma,nafuknuta ako koza,hresili ma ze malo pijem ze v tehotenstve musim denne minimalne vypit 3L vody a hlavne zmenit stravu koli tomu nafukovaniu a hlavne ked lezis.
zdravím Májovky. Tak sa i ja k Vám pridávam. 🙂
@leenkaa2708 tak ako bola si vcera za doktorkou? Ja idem zajtra rano na siestu na lacno na odbery 😣 .. uf.. uz nech to mam za sebou, neznasam odbery 😥
@simkanati ahoj moja no čo ako tie odbery dobre? mne to zas nič nerobí to je pre mňa najmenej už som od mala zvyknutá..pre lístok som ešte nebola rozmýšľam že pôjdem tak týždeň dva pred tou kontrolou poslednou na 16 tt u starej dr..a to idem pondelok tak budem aj hneď volať pani dr že kedy jej mám doniesť kartu aby sme dohodli tú ďalšiu prehliadku lebo s ami nechce čakať kvôli lístku dlho a sestrička ma asi neobjedná či ona normálne objednáva pacientky aj bez vedomia dr že ma tam dakde šupne po tom 16 týždni? :D lebo nemám šajny ako dlho platí ten lístok..a tento pondelok som ani nestihala.. ináč a ako sa cítiš mne včera bolo desne a začalo mi dosť často tak bušiť srdce hmliť pred očami a také závraty plus zas žalúdok ..
@leenkaa2708 zvladla som.. vysledky az o tyzden.. no a sestricka dava terminy, len musis povedat ku komu chces ist 😊
@leenkaa2708
@simkanati baby ak sa bavíte o TO nemocnici, tak je to úplne jedno ku komu sa pýtate, lebo oni sa často menia a väčšinou tam ten dr. kt. tam mal byť ani neni... chodila som tam pár mes. a mám takéto skúsenosti😉
@simkanati tak potom dobre lebo som myslela že pokiaľ nie som tam ešte zaregistrovaná a som nová pacientka tak keď tam ešte nemám kartu nebude chcieť ale tak pojdem po ten lístok a dohodnem sa s ňou osobne a napíšem čo ako :D
@leenkaa2708 aha tak sorry 😃
@emakiki v poho..
@simkanati ináč ja už mám zo všetkých správ mišung ale sa mi zdalo že si mala terín že 13. máj ti to posunuli n a 11.? dnes kukám do tej tabuľky že máme rovnaký ale ja ak to bude ako pri prvom tie isté problémy tak pôjdem aj o dva týždne skôr :D
@leenkaa2708 no podla ms mam 14teho, ale podla ultrazvuku 11teho.. no ja viem, ze mavam skor ovulku aj tehu test mi uz 4dni pred ms ukazal dve ciarky, takze viem ze to bude skorsi termin.. pri dcerke mi to robilo rozdiel 5dni, tak som zvedava v pondelok aky bude ten druhy termin.. aj pri dcerke som to tak mala aj som porodila cca 6dni pred terminom takze mi to tak aj priblizne vychadza😊 😀
@leenkaa2708 inak jedna kalkulacka na nete mi ukazuje 14teho a v telefone podla ms 13 teho, knizku este nemam tak neviem ktory datum bude spravny podla ms 😀
@simkanati aha ja mam tiez ovulku skor a tiez mi to inak vychadza podla ms ale dr mi daka do knizky 11 maj skorej a pri malej som bola na rizikovom a stale som lezala a ked prisiel prvy mozny den isla som na prechadzku a v ten den mi uz aj voda odtiekla to bolo dva tyzdne pred terminom
@simkanati tak dufam ze neskocim do aprila 🙂
Baby prosimvas skuste mi poradit co mam jest vecer,jem najneskor o 17 tp uz musim mat veceru a nech zjem hocico tak mi je zle,vcera rozok a pol s maslom a cinskou kapustou a som myslela ze umriem co mi je od zaludka zle ale rano mi je super,jednoducho to zacne vzdy po 17 ked sa najem.
@lenicka2609 skus polievky. Mne byva tiez zle a neznesiem biele pecivo a maso..
och baby :D ja zeriem ako kyselina..normalne by som s vami par dni vymenila lebo sa bojim postavit na vahu!
@angela5 aj polievky som skusila proste neviem ci treba cakat ze to prejde,len najhorsie je ze to je na vecer clovek je unaveny,nervozny a toto do toho.zajtra skusim nieco bez peciva ale co 😉 hmm
@leenkaa2708 no.. ja ak budem musiet znovu sekciou tak to bude tiez este skor, ale to mi povedia az na poradni v porodnici 🙄
@simkanati ojoj chapem to tak ze radsej by si sla bez sekcie tak držím palce

@majba ležím stále len keď idem na záchod vstanem. Dúfam že sa mi to zastavi