Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@simkanati chapem mne sa tak zle hojilo ze ja som nemohla ani po normalnom :(
Ahojte baby,
pridávam sa k vám do skupiny ak môžem. Mám termín 13.5.2017.
Neviem či som v tom sama alebo aj vám blúdia hlavou všelijaké otázky a stále myslíte na svoje malé mimčo - či bude všetko ok, či bude v poriadku a zdravé a pod.?
Som prvorodička, takže asi preto mám toľko stresov ... len neviem ako to do mája vydržím 😒
@bubu1983 mne pri prvom skoro vôbec, som bola oveľa viac kľudná ako teraz pri druhom už sa aj viac bojím nakoľko už jedno dieťa mám aby proste všetko dobre dopadlo..ale to je normálne to každý
@ziwka
@leenkaa2708
dakujem baby ... a ja som si myslela ze som prilis paranoidna ... a ake skvosty uz mate doma?
@simisk ahoj moja 😉 ... tak podavam spravu...uz mame po NT a vraj vsetko na jednotku s hviezdickou 🙂, narastli sme na 66mm ... a ako bonus uz na 75% vieme, ze sa moj sen o malej princeznej nekona, ale to je jedno, hlavne ze bude drobcek v poriadku a budeme zdravi 😉... ale uz mu nemozem hovorit bambulka 😀 😀
@sylvine tak ze by dedo Jozef 😁.Aaaale prosim ta hlavne aby bolo male zdrave.Mne tiez kazdy otrepava ze to bude isto chlapec,ako je mi jedno ci chlapec ci dievca aj ked 💖 viac asi pisti po babike,zas aj Domi by skakala od radosti zo sestri,a asi aj ocko.Ale zas treba aj zachovat rod tak syn by bodol 😉.My uvidime o dva tyzdne co povedia na 3-4D sone.Este v stasti sa dozvediet vysledky v stredu z genetiky a moje 💖 sa zblazni od stastia a fakt mi bude jedno ci sa ukaze pipinko ci pipinka.Ale tesim sa s tebou 💖Ten nas drobec uz robi taku diskoteku v bruchu ze ani oblezat nemozem,presne ako pri dcere,cely den nic a pride vecer strasneeee 💞👣💞
@simabel ahoj,myslim ze hej ale ja som uz druhorodicka.A vela bab z nasej skupiny"Aprilovky" a su tiez uz viacrodicky citia pohyby uz od 13-14-15tt,takze ja uz aj mozno neskoro,ale ked som v 13-14tt lezala v nemocnici lebo som zacala krvacat,a plakala som na postely co som sa bala ze drobec nezije,a sono robia az po 2-3dnoch,tak sa mi zdalo ze drobec mi daval znamenie uz v nemocnici ze zije ze sa jemnulinlo hybe v bruchu.Ked mi konecne urobili sono a povedali ze drobec je v poriadku,tak som vedela ze drobec ma fakt v noci kopkal.Ale doktory tvrdili ze urcite nie ze to je zavcasu,ze to sa mi len creva prelievaju.Ale myslim ze dnes sa uz ohlasovalo dost intenzivne,sa mu asi nelubilo ze lezim vystreta na chrbte 😉
@bubu1983 no ja uz mam rocneho synceka 😁take male svojhlave zihadlo som zvedava co bude teraz 😊 mala by som byt kludnejsia lebo s malym v brusku som sa ucila a statnicovala a teraz zas rekonstrukcia nas caka tak uvidim ako sa vsetko vyvrbi. Aj ja viem byt pekne paranoidna z toho si nic nerob
😊 ked zacne kopat a mrvit sa zlepsi sa to lebo to citis a vies ze je v pohode 😉
Ahojte baby tak podávam správy z nemecký...už len tak slabo spinim tak haaadam to už bude ok len dúfam že malinké je v poriadku
@cukruska1920 a teraz ti niekedy budu robit sono,
@lenicka2609 robili mi včera tak teraz neviem kedy,vraj neni dobre stale
@cukruska1920 hej hej ha len ked si pisaka ci je male ok vies....neboj cokoro budes doma v posteli....a uz zistili priciny?
@lenicka2609 nooo objavil sa 2cm nepriateľ hematóm, v pondelok má prijali a až včera ho objavili
@cukruska1920 tak to dobre dopadlo no vidis 😊 .. a babatko je urcite v poriadku 🙂
@simkanati doktorka mi povedala že keď sa udrzalo pri tom masívnom jrvacani že to bude už dobre
@simabel no je to ine ako v prvom tehotenstve,to som citila tak ako motylov v bruchu to bolo take steklenie...ale teraz to citim ako take vyduvanie v bruchu take nefukovanie ale rukou to zatial necitim ani okom to neni vidno.A v pondelok mi na sone povedali ze placenta je v predu tak ono ta placenta to trosku tlmi tie buchanceky.
@simisk uhadla si, ze dedo je Jozef 😀 😀 😀 ...ale vnuk nieeee... mne je to tiez jedno ci chlapec alebo dievca, ale v kutiku duse som tuzila prave po babike, kedze bude jedinacik 😉 , ale ako som pisala hlavne je, aby bol zdravucky a vsetko bolo v poriadku...
ty uz mas riadny tanec v brusku 😀, ale aspon citis, ze je o.k. 🙂 ...nam sa vcera pri NT mrvil a potom, ked mam lekar chcel povedat pohlavie, tak vravi: "no akurat zaspal, no co poviem...typicky chlap" 😀 😀... tak sme spolu so setrickou vybuchli v smiech 😀... drzim ti palceky, aby vsetky testy dopadli na vybornu 😉 , mna to este len caka ☹
Ahojte dievcata.rada by som sa k nam pridala. termin mam tiez v maji.
@ziwka dakujem ti. Na to mrvenie si budem musiet este pockat cca 2 mesiace az ho ucitim.
Gratulujem k syncekovi. Ja som tiez zvedava co to bude. Z manzelovej strany su len chalani tak mame 99% sancu ze to bude tiez chalan, ale ja nejako citim, ze je to dievcatko. Tak som zvedava...hlavne nech to bude zdrave.
tak my sa už hniezdime , sme 13´+5 nejako skoro ale asi druhe sa cíti skor
Ahojte mamulienky rada by som sa k vam pridala 😊 citam vase diskusie uz davno, ale nemala som odvahu sa pridat az kym mi dnes dr. nepotvrdil, ze to vyzera dobre. Minuly rok sme o mimi prisli a dalsi dlhy rok sme cakali na // ale dr. sa to moc nepozdavalo. Az dnes sa konecne tvaril optimisticky, tak sa veeelmi tesime. A to som uz 10+0 😍
Damy no ako sa citite? Nevolnosti ustupuju? Mne akurat trochu vecerne ostali,kazdy den vzdy po 17 mi je zle...ale zachvilku uz budeme citit kopkania,juj sa tesim 😉

@leenkaa2708 ano ak sa bude dat radsej bez, nech viem po porode normalne fungovat, inak nebudem moct ani malu dvihnut.. 😣