icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

lenicka2609
2. nov 2016

@leenkaa2708 pri prvom tehu som ani nad tym neuvazovala a bola som celkom spokojna,mala sluzbu doktorka takze super. Aj teraz to necham asi tak.v podstate mi je jedno kto ma odrodi ale hlavne nech ide vsetko tak ako ma a nech je mimi a aj ja zdrave. A taktiez si myslim ze aj personal sa inak sprava ak mas napr.manzela pri sebe,pri dcere som nemala a bola som tam sama,sestricky chodili stale kontrolovat a aj ked som ich zavolala len co s toho ked si tam sam v bolestiach,bojis sa a pomaly ani nevies ako dychat 🙂

lenicka2609
2. nov 2016

@nivea777 presne tak. A ten kto ta odrodi ma za teba zodpovednost ci je zazmluvneni alebo nie. Prvu skusenost som mala dobru a bez zazmluvnenia tak budem verit zeaj teraz taka bude. Tak jasne ak by som mala pebiazkov dost tak ani nevaham,ale vies kazda koruna dobra 🙂

leenkaa2708
2. nov 2016

@simkanati uff :( no ja prvé tiež riadna katastrofa, ale keď máš takýto prípad a chceš pomoc pri spontánnom po cisaráku tak to je na mieste, takže sa Ti asi aj lepšie rozhodovalo super že si našla dr ktorá je tomu naklonená, lebo tu že robia radi cisaraky jak na páse..tak tvoj prípad keby som mala tak sa asi tiež prikloním k zazmluvneniu a ešte keď tam aj chodíš na gyndu neni o čom..možno aj ja si ju ak ma vezme, len zas mi neni moc pochuti rodiť v Ružinove no..veď ešte čas tak uvidím..

leenkaa2708
2. nov 2016

@simkanati keď pojdeš skôr dáš mi info aká bola :D

leenkaa2708
2. nov 2016

@lenicka2609 keď si mala dobrú skúsenosť neni o čom..a áno záleží aj na financiách..kto ako môže ..ja ešte nemám šajny či si dám manžel mi vraví že by som mala ale čo ja viem bojím sa aj nie uvidíme..ak bude dobrá dr..tak ja som mala prvý hrozný ..

angela5
2. nov 2016

300E? Nie je to nejake drahe? 😒

simkanati
2. nov 2016

@leenkaa2708 no mna nebude ona odrodovat, aj ked tam sice pracuje, ale na porod chcem ineho dr. Toho ku ktiremu idem na 3D.. on ma lepsie referencie a poznam ho tiez, on sa nas ujal a pekne sa o nas staral potom pri prvej ked ostatny sa vyflakli.. on prisiel aj ked mu uz skocila sluzba a nemala som ho ani zazmluvneneho..

leenkaa2708
2. nov 2016

@simkanati jaj sice hej som na to zabudla už si spominala..to je super že to tak dopadlo dobre..že sa vôbec taký našiel :D

renusssska
2. nov 2016

baby, kedy plánujete ísť na 3D ? alebo teda kedy sa to oplatí najviac? nech je to už tak pekne viditeľné všetko. Ďakujem

leenkaa2708
2. nov 2016

@simkanati to už keď ho poznáš z prvého vieš do čoho ideš to ani človeku neni potom ľúto tak dať toľké peniaze..aj keď doktorom ževraj ide menej a viac nemocnici z toho..super no tak to nemáš ani čo váhať..

simkanati
2. nov 2016

@renusssska no chodi sa medzi 13-16tt (tu mas na fotke cele telicko, robia aj video ako sa vrti a tak) alebo potom po 20tt (tam fotia tvaricku).. aspon tak som to vyrozumela 😂

renusssska
2. nov 2016

@simkanati ahaaaaa no to som ani netušila že je to takto 🙂 Ďakujem

katrin82
2. nov 2016

@simkanati prosim Ta, ty si spominala, ze chodis k Mudr. Krizkovi, ci som si to pomylila. A kam si sa prosim ta objednala na 3D?

lenicka2609
2. nov 2016

@leenkaa2708 to ma mrzi ze si mala zlu skusenost,vies ono bynemalo byt ze zena ma nejake zle skusenosti s porodom,samotny porod je vycerpavajuci a bolestivi a nie to este ked sa pridaju komplikacie.

simkanati
2. nov 2016

@katrin82 no nie som jeho pacientka lebo on robi v bratislave a to by som musela stale dochadzat.. ale chcem si ho zazmluvnit a idem k nemu na ultrazvuk.. ja som sa objednala k nemu do gyn-fivu.. ale ma aj svoju ordinaciu+este aj v Ruzinove robi.. ale vo svojej ambulancii neviem ci robi aj takto mimo svojich pacientiek takze som sa objednala do toho gyn-fivu tam robi ultrazvuky..

nivea777
2. nov 2016

@renusssska na 3D cisto 3D sa chodi tak po 23tt aby boli pekne foto,to co pisala simkanati ze 13tt-16tt to je prvotrimestralny skreening,ked lekar ma tak zapne 3D,ked nema tak nezapne..tam sa meria NT..potom po 20tt sa chodi na morfo ( mne lekar povedal ze to robia 20tt az 30tt) kde sa pozera babatko cele,ci ma dobre vyvinute klbiky,srdiecko,organy atd.. ja idem na morfo spojene s 3D v 22tt

simkanati
2. nov 2016

@nivea777 no oni to v tom centre maju napisane takto:
GYN – FIV budúcim rodičom možnosť vidieť bábätko pomocou 3D ultrazvuku už medzi 13. až 17. týždňom tehotnosti. Výhodou tohto zobrazenia je možnosť vidieť už v skorom období celý plod a jeho pohyb. Budete tak mať možnosť komplexne zachytiť vývoj vášho dieťatka. Po ukončení vyšetrenia vám naši odborníci poskytnú vytvorené zábery na CD. V 25. – 27. týždni tehotnosti, ktorý je optimálny pre 3D zobrazenie tváre plodu, môžeme vaše CD doplniť o ďalšie zábery a nahrávky.

katrin82
2. nov 2016

@simkanati ja sa pytam,pretoze ja som k nemu zacala chodit teraz na zaciatku tehu po mnohych odporucaniach a zatial som spokojna. Ja chodim k nemu do Gynaexu na Zahradnicku. A 3D som zatial neriesila a ani som nevedela,ze on robi 3D v Gyn-five. 18.11. idem na poradnu,tak sa na to spytam. A potom by som si ho tiez chcela zazmluvnit,len ma strasne odradza ruzinovska nemocnica.

simkanati
2. nov 2016

Tu je link ak by ste chceli vediet viac na co je ten ultrazvuk dobry.. ono nenahradza 2D ultrazvuk, ale tymto 3D 4D vedia este plus dalsie veci skontrolovat..
http://www.gyn-fiv.sk/primarna-starostlivost-gy...

simkanati
2. nov 2016

@katrin82 mozno robi aj vo svojej ambulancii svojim pacientkam tento ultrazvuk a toto ma len ako bokovku 😊 , skus sa opytat.. no hej ja som tiez nechcela ruzinov, ale ak ma vezme tak tam pojdem 😉

hell0303
3. nov 2016

ahojte žienky.... ak by ste mali niektorá záujem mám na predaj angelsound, je to na počúvanie srdiečka od 12tt- stačí napísať správu... 😉

ny9
3. nov 2016

Cawte zeny, tak ja sa k vam pripajam 🙂 som v 14tt a neviem sa dockat prvych pohybov lebo nevolnosti ustupili a teraz sa citim ako by som ani tehu nebola ..🙂

lenicka2609
3. nov 2016

@ny9 vitaj 😉 ja sa tiez necitim ako tehu,len mam stale strasu chut v ustach ani to uz neviem popisat,je to hroza a som s toho dost nervozna.

ny9
3. nov 2016

@lenicka2609 to aj ja mavam taku kovovu chut a dost ma nafukuje zjedla .. beriete este nejake vitaminy v 2.trimestri? Ja si picham fraxiparin a omega beriem

simkanati
3. nov 2016

@ny9 ja este beriem femibilon a kys. Listovu na striedacku, chcem dobrat este to co mam..

lenicka2609
3. nov 2016

@ny9 ja papam este kys.listovu a potom si kupim asi femibion a ked ho doberien tak uz asi nic. Vela ovocia a cokoladky 😉 ak sa mozem opytam omega naco ?

leenkaa2708
3. nov 2016

ja iba vápnik a začnem zinok tiež som brala omega ale nie každý deň, občas si dám horčík..

ny9
3. nov 2016

@leenkaa2708 omega je dobra na nervovy system babatka 🙂 femibion som mala ale doktor mi povedal ze je to na mne ze pre nho to je len marketingovy tah pre mamicky

leenkaa2708
3. nov 2016

@ny9 to patrilo asi o kúsok vyššie 🙂 @lenicka 2609

ny9
3. nov 2016

@leenkaa2708 prepac 🙂