Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@mariannkkaa no presne ja tak isto som mala a ked sa ma pri prvom pytali ze v kolkom a ja ze 8 tak ze co???? A nechapave xichty ze kde nosim to babo 🙂 a teraz to uz je vidno skor
aj nejaké Košičanky sa nájdu? 🙂
@nejaka_petra ja som pôvodne košičanka 😀 2 a pol roka som ale už v MT
@marta1987 ja dostávam foto na požiadanie a nič neplatím
@enusamt veru.. a keby u nas aspon renovovali, alebo nieco.. ale stale to tam vyzera rovnako, nic noveho a co pacient to 10eur za sono.. to musia pekne zarobit.. lebo poistovna to preplaca, pocas tehu by mali byt tie sona zadarmo.. takze peniaze co im dam idu do vacku, minule ani doklad o zaplateni som nedostala..
Baby ja idem zajtra,prva velka poradna uz aj moc mam priniest a dostanem aj knizku. A taktiez aj prvu foto za ktoru asi ak sa nic nezmenilo zaplatim 5 eur a potom druhu dostanem zdarma v 20 tt,ale ak by som chcela zakazdym foto tak jasne ze da ale za kazdu si priplatim. Nepaci sa mi to podla mna by to malo byt po 12 tt zdarma co poviete. Aj ked za par mesiacov uvidime zlaticka naozaj ale je to mile tie snimky z bruska ako si tam vegetia😉
Ja pojdem na 4d na to sa najviac tesim male aj my budeme mat krasnu pamiatku na cele toho obdobie.
mne dal knizku uz v 9tt hned ako videl ze srdieko bije. 🙂
@lenicka2609
Ahojte dievčatá 🙂
Ja som sa pridala minulý mesiac k vám, ale nejako nie je čas na písanie. Ja idem 15.11.2016 pre tehotenskú knižku a na odbery a 22.11.2016 pôjdeme na 3D/4D do Martina ku Grochalovi, tak už sa neviem dočkať 🙂
@emakiki 3D ultrazvuk umožňuje zobrazenie plodu a jeho štruktúr trojrozmerne. "3D" je skratkou pre trojrozmerný, trojdimenzionálny obraz. Výsledkom je teda "priestorové" zobrazenie, avšak statického (nepohyblivého) obrazu plodu, prípadne jeho štruktúr.
4D ultrazvuk takisto predstavuje trojrozmerné zobrazenie plodu, avšak v reálnom čase. Tým "štvrtým D" v skratke 4D, je čas. Toto zobrazenie preto umožňuje pozorovať reálne pohyby plodu, alebo jeho štruktúr v trojrozmernom zobrazení.
@monikabubko ale napr aj pri 2D vidíme pohyb a pri 3D sme to tiež videli...
@emakiki Bolo 🙂
Zeny,ja som uplne hotova...pridem z prace a chyti ma hrozna migrena,potom zimnica a nakoniec aj zvysena horucka 😕😦moze to ohrozit babo??
Ahojte, dnes som vola na kontrole ,vysledky vsetkych testov su v poriadku . 🙂 malinke ma uz cez 10cm nedalo sa poriadne zmerat stale sa to hemlesilo 😂 . Krasny pocit vidiey ako mu je tam fajn aj ked mamu posledne dne potrapil... 2 dni som lezala v posteli vyvratila aj vodu jedine co princatko udrzalo boli piskoty a cola (viem ze colu by som nemala ,ale ked nic ine neostalo dnu ) . Dnes uz je to zatial ok .. som stastna ze som ho/ju videla 🙂 . Vy ste na tom ako?
Kočky ahojte, prosím Vás mám poobednú, a na pol3 mám ísť na endokrinologiu. Ako tehotnej mi to uznajú na celú smenu že? Nechce sa mi potom už trepať do práce. Máte skúsenosť?
ahojte baby, je tu už niekto, kto už vie, či dievča alebo chlapec? 🙂

@bubu1983 ja sa uz neviem dockat stvrtka ... hned rano na 7:30 tam budem cakat 🙂 . Budem mat vusledky vsetkych tych testov tak dufam ze bude vsetko v poriadku. Mam domacu macku v byte tak sa trosku bojim testu na toxoplazmozu..
A este stale nemam foto babatka co ma dost mrzi :( vam uz dali aspon foto?