Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@ivanaliana kde mas foto? 🙂
@maci_267 super, tak to sa tesim, ze vsetko je ok 😉 neboj, nabuduce uz bude aj srdiecko
inak kocky, mne je vcelku fajn, len ma pali zaha a tocieva sa mi hlava, bolia ma prsia a jedla by sooooom, len to nesmie byt kuracie 😀 to jedine mi vadi 😀 ale to iste som mala pri kazdom tehu, akurat pri synovi som nemohla ani cokoladu, a kedze ju milujem, hned si vsetci vsimli, ze nieco nehra, nastastie bolo po velkej noci, tak som sa mohla ako tak vyhovorit 😀
@kikaneu mne celkom chutí jesť, ani nevoľnosti nemám.. akurát ma občas pobolieva v podbrušku... ale zato ma hrozne smädí vkuse... 🙂 a ešte keď začnem niečo jesť, čo sa pozdáva mojim chuťovým pohárikom, tak neviem prestať 😀 😀 na silvestra som takto nemohla prestať dláviť zemiakový šalát 🙂
@lenusik123 ja som dnes takto zjedla toffifee
@lavyrle ja som nasadila duphaston hned, ako som nasla //, volala som hned dokimu a nejaky som mala doma... a potom som hned, ked zacal ordinovat, isla si dat predpisat... 😉 ja som mala MA aj raz v 6tt, raz v 10tt a raz v 11tt a pri dcere som zacala krvacat v 7tt, tak som nechcela riskovat 😉
@lavyrle no ja som nechcela uz nic nechat na nahodu... a este sme sa tak dlho snazili a mam uz aj viac rokov... tak radsej, ale dr sa smial, ked som mu volala natesena, ze vraj aka som akcna... ale nemal problem, ze duphaston mi isto neposkodi, len pomoze 😉 ak sa bojis alebo mas blby pocit, tak by som asi radsej sla skor, alebo ako mne dr povedal, ked mi bude tyzden meskat 😉 ved aj ked neuvidi nic na usg, moze Ti vziat krv 😉
ahojte babulky, mozno sa k vam pridam,teda zelala by som si to..chcem sa opytat ktore uz to mate potvrdene, ci ste mali k terminu menzesu tazsie a plnsie prsia.. pri predchadzajucich dvoch som to nemala, tak sa pytam ci to moze byt nejaky priznak, dakujem 🙂
@marse ahoj, pri prvej dcérke som to tak mala...teraz o niečo menej. ale teraz to ešte nemám potvrdené od doktora. 🙂🙂
Ahojte, vyzerá to tak že aj nám sa po roku snaženia zadarilo🙂 a nás synčeka bude mať surodenca, modlím sa aby bolo všetko ok, koncom tyzdna chcem volať dr., nech má objedna🙂 podľa PM by som mala byť v 4 tt
@marse ahoj 🙂 ja som mala také prsia presne... trošku ma pobolievali po bokoch, čo som najprv pripisovala kosticiam, že ma asi tlačia.. ale aj teraz mám tie prsia také, že mám pocit, že vážia raz toľko a zdajú sa mi dosť napnuté... a zatiaľ to ešte ani ja nemám potvrdené lekárom, ale tak tri testy mi vyšli pozitívne, tak asi som tehu 🙂
@lenusik123 super, gratulujem 🙂
ja aj ked si ich chytim citim ze su plne a tazke. uplne daco ine ako ked ide o normalny stav 😀
baby a ako s kavou? Pijete? Ja len rano taku fakt slabu s mliekom, ale boli ma hlava...uvazujem aj nad druhou
@marse ďakujem, verím, že aj tebe sa to potvrdí a budeš sa tiež tešiť s nami 😉
@lavyrle hmm, tak v tomto ja neporadím, lebo ja som kávu nepila ani predtým (nemám rada tú chuť vôbec), ale podľa mňa jedna - dve kávy denne (aj normálne, nie len s mliekom) nič neurobia 🙂 tehotenstvo nie je choroba a v rozumnej dávke podľa mňa môže žena všetko.. veď telo si aj tak samé povie, načo má chuť a to asi nie je pre nič za nič 😉 či? 🙂
@piacere ja mam nizky tlak a predtym som pila aj 3-4 kavy. Teraz si dam 1-2, ale je tam minimum kavy, takze skor by som to nazvala mlieko s kavou ako naopak 🙂
@kikaneu volala som so sestrickou, objednala ma na 23.1 - to budem 6tt. A ze moj lekar nie je moc zastancom duphastonu a ak mi to nepovedal na poslednej kontrole, ze mi ho da - tak mi asi neda. Tak nic, nejdem uz riesit 🙂
ahoj holky,
doma už jedno rošťáka máme a druhé čekáme 5.9. Tak snad bude vše o.k. K dr. jdu teď v pátek. Moc těhu příznaku nemám, je mi jen tak divně, prsa cítím a na kafe nemám ani pomyšlení. Břicho mě nebolí, tak snad je vše o.k
@lenusik123 ja som cítila také to trpnutie ked sa mi pri prvej nalievali prsia...a dokonca mi z nich šlo aj mliečko...
babule takže asi nakonec poklusem doktorovi.vytok je stále rovnaký biely hustí a prsa už vpohode sem tam pobolievaju no málulinko ale strasne ma bolíí dole asi močový mechurek ach jááj zasa sa budem liecit.som nanervy a smutná
caute zeny, tak sa hned aj pridavam, vzhladom na ten dnesny vysledok na teste.

@lavyrle hej, predpísala mi ho kvôli tomu....a týždeň po tom, čo som ho začala brať som už aj špinila a krvácala.....takže asi aj dobre, že ho beriem....neviem