Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@lenusik123 ajooj aj ja mám termín 17.9 🙂 a vitaj
@lenusik123 gratulujem, to su naozaj krasne ciarky...az prilis, ked si ich robila este pred vynechanim ms...zeby dvojcatka? 😉
Ahojte dievcata, opatrne, ale predsa sa pridavam aj ja 🙂 predvcerom som nasla na teste slabucke //, dnes su uz omnoho silnejsie, aj ked ms mala prist az zajtra. Mam uz dve deticky a bohuzial - za sebou aj celkom cerstvy MA 😕 preto sa tesim len velmi opatrne, ale citam, ze je nas tu takych dost - zostava len verit, ze teraz bude vsetko v najlepsom poriadku 🙂
@galaxy tak vitaj, a prajem ti, aby to tentokrat dopadlo dobre....
@lenusik123 neboj, to som trepla len tak hehe....
inac som pred chvilkou tak spanikarila...trapi ma ta chripka, tak som si tak citala fora, a doklikala som sa ku cajom. mna skoro piclo, ked som precitala, ze salviovy caj sa nesmie...a ja som ho vcera vypila snad 3 litre...ani ma netuklo....ale je pravda, ze vcera som ledva zila...az som zavolala sestricke na gyndu, ze ci je to ozaj s tou salviou pravda....povedala, ze mam byt kludna, ze sa nic nedeje...uuuufff....tak mi odlahlo....ale zlakla som sa ozaj
Ahoje 🙂 ...tak aj ja sa oficialne pridavam.Dnes 6+1tt 🙂
Ahojte 🙂 aj ja sa pridavam 🙂 dnes som 6+5tt, sice mi termin porodu vychadza na 29.8., uz je to skoro september, tak budem radsej tu 🙂
@ivanaliana no a sme tu 😀 😀 😀
@lienka19881 no sme...a teraz co dalej ? 😀 😀 😀
@ivanaliana no to neviem 😀 😀 😀
@lienka19881 rano mudrejsie vecera 🙂
baby....chutí vám jesť? lebo mne teda nie, ráno a večer je to najhoršie, som hladná a žujem, žujem a nechce to ísť ďalej......chutí mi asi len ovocie a zelenina......sila.....pri predošlom som jedla v pohode
@maci_267 nie, nepovedala....to bolo také rýchle sono, že až....ale bola som taká šťastná, že tam bublinka ostala po tom mojom nedeľnajšom krvácaní, že až.....vážne? no ja som si termín upresnila podľa ovulky, lebo podľa poslednej menštruácie mi vychádza na 1.9.......veď poznám.....ja už to mám tretí deň, dnes som konzultovala aj s iným lekárom, a vraj je to v pohode, keď je to len slabé špinenie, tak je všetko ok
@kikaneu chapem, u mna to bolo tiez take rychle ale stihla som odfotit na pamiatku, mne to nedalo 😀 Som ho riadne vyspovedala - tiez mi povedal, ze sa nic nedeje, pokial to nie je cervena silna krv, tak by to malo byt v pohode, ked uz boli tie bublinky vidiet.. Snad uz bude teda vsetko dobre a v poriadku!!
@maci_267 mne to fakt vôbec nenapadlo, aj som sa na ten monitor pozrela, až keď som už zliezla z tej postele....a už to nebolo tak jasne vidieť.....ale to nič, hlavne, že to bolo ok....nabudúce si budem pýtať fotku.....pevne verím, že už budeme na tom obidve len a len super.....ozaj, ako berieš ten duphaston? ja 2x1 a chodíš do práce?
@kikaneu presne! 🙂 hej, 2x1.. Do prace nechodim, som student na VS takze to je to iste, az na to ze nemozem ist na PN ale musim tam trcat cely cas, ci krvacam ci nie 😠 Chodis do robotky alebo si doma? Na tvojom mieste by som sa dala vypisat, aspon na par tyzdnov aby sa ulezalo mimi.. 😉

@zaza26 tak ja som prvé tehu mala rizikové dva krát v nemocke....hore nohy.....infúzky....vracania...nevládala som chodiť🙂🙂🙂takže pevne verím že teraz ma sa mi to vyhne aby som vládala s dcérkou🙂🙂🙂gratulujem aj ja!!!mna začala trápiť mykóza...ach neviem čo na to teraz.