icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

dzudzu1839
7. jan 2013

@zaza26 tak ja som prvé tehu mala rizikové dva krát v nemocke....hore nohy.....infúzky....vracania...nevládala som chodiť🙂🙂🙂takže pevne verím že teraz ma sa mi to vyhne aby som vládala s dcérkou🙂🙂🙂gratulujem aj ja!!!mna začala trápiť mykóza...ach neviem čo na to teraz.

galaxy
8. jan 2013

@lenusik123 ajooj aj ja mám termín 17.9 🙂 a vitaj

jujlucka
8. jan 2013

@lenusik123 gratulujem, to su naozaj krasne ciarky...az prilis, ked si ich robila este pred vynechanim ms...zeby dvojcatka? 😉

lenusik123
8. jan 2013

@mijadave : ďakujem krásne 🙂
@galaxy : jeeje, to je super 🙂 snáď to teda dobojujeme do úplného konca 😉
@jujlucka : ďakujem, ale s dvojičkami nestraš 😀 budem mať čo robiť aj s jedným 🙂

lavyrle
8. jan 2013

Ahojte dievcata, opatrne, ale predsa sa pridavam aj ja 🙂 predvcerom som nasla na teste slabucke //, dnes su uz omnoho silnejsie, aj ked ms mala prist az zajtra. Mam uz dve deticky a bohuzial - za sebou aj celkom cerstvy MA 😕 preto sa tesim len velmi opatrne, ale citam, ze je nas tu takych dost - zostava len verit, ze teraz bude vsetko v najlepsom poriadku 🙂

galaxy
8. jan 2013

@lavyrle ajoj vítam ťa medzi nami 🙂 kedy sa chystáš dokymu? a kedy si mala poslednú ms?

jujlucka
8. jan 2013

@galaxy tak vitaj, a prajem ti, aby to tentokrat dopadlo dobre....
@lenusik123 neboj, to som trepla len tak hehe....

inac som pred chvilkou tak spanikarila...trapi ma ta chripka, tak som si tak citala fora, a doklikala som sa ku cajom. mna skoro piclo, ked som precitala, ze salviovy caj sa nesmie...a ja som ho vcera vypila snad 3 litre...ani ma netuklo....ale je pravda, ze vcera som ledva zila...az som zavolala sestricke na gyndu, ze ci je to ozaj s tou salviou pravda....povedala, ze mam byt kludna, ze sa nic nedeje...uuuufff....tak mi odlahlo....ale zlakla som sa ozaj

lavyrle
8. jan 2013

@galaxy poslednu 13.12, TP vychadza na 19.9

lavyrle
8. jan 2013

@galaxy a dakujem za privitanie 😉 velmi sa z toho tesim a zaroven aj bojim

ivanaliana
8. jan 2013

Ahoje 🙂 ...tak aj ja sa oficialne pridavam.Dnes 6+1tt 🙂

lienka19881
8. jan 2013

Ahojte 🙂 aj ja sa pridavam 🙂 dnes som 6+5tt, sice mi termin porodu vychadza na 29.8., uz je to skoro september, tak budem radsej tu 🙂

lienka19881
8. jan 2013

@ivanaliana no a sme tu 😀 😀 😀

ivanaliana
8. jan 2013

@lienka19881 no sme...a teraz co dalej ? 😀 😀 😀

lienka19881
8. jan 2013

@ivanaliana no to neviem 😀 😀 😀

ivanaliana
8. jan 2013

@lienka19881 rano mudrejsie vecera 🙂

kikaneu
8. jan 2013

baby....chutí vám jesť? lebo mne teda nie, ráno a večer je to najhoršie, som hladná a žujem, žujem a nechce to ísť ďalej......chutí mi asi len ovocie a zelenina......sila.....pri predošlom som jedla v pohode

lavyrle
8. jan 2013

@kikaneu mne celkom chuti. Ako kedy. Nevolnosti resp.taku tazobu na zaludku mam skor podvecer a praveze mavam vlci hlad - a ked si rychlo nieco nedam tak mam pocit, ze upadnem do komy 🙂 a dnes sa mi vyhadzala brada - vyzeram ako puboska 😀

K doktorovi sa chystam 30.1 - to by mal byt koniec 7tt
@galaxy

kikaneu
8. jan 2013

@lavyrle ja mám ťažobu ráno.....a trápia ma kútiky.....vyliečila som si vľavo a na druhý deň bol vpravo.....katastrofa, nemôžem ústa otvoriť.....a napína ma pri umývaní zubov....nič z toho som predtým nemala.....vôbec mi nič nebolo...teraz je toho požehnane

maci_267
8. jan 2013

@kikaneu Mne nechuti tiez! Hladna som, skrvka mi v bruchu, pocity na odpadnutie ale nic, co by som si mohla zajest.. A to vymyslam od konca sveta recepty,.. Tak teda fungujem na ovoci a zelenine a na jogurtoch.. 😒 Ako ty 😀

maci_267
8. jan 2013

@mijadave @kikaneu Tak bola som dnes u Dr., videli sme plodovy vak aj bublinku, srdiecko este nie, lebo sme malicky tak ideme o dva tyzdne 😵 😵

kikaneu
8. jan 2013

@maci_267 to sme na tom rovnako, len ja ani ten jogurt nezjem.....ble a žiadny koláč nemôžem ani cítiť ani vidieť.....fuj
gratulka k bublinke 🙂 na 6tt je ukážková 🙂 aj ja som včera takú videla 🙂 a tiež idem o dva týždne znovu 🙂 a ty špiníš tiež?

maci_267
8. jan 2013

@kikaneu nepovedal ti Dr. kolko ma mm? 🙂 Hej, akurat pozeram ze sme presne ten isty termin a na dalsie sono idem presne vtedy ked aj ty 😀 Uz druhy den nespinim, klop klop ale dostala som ten Duphaston tak snad uz sa to nebude opakovat, lebo ma porazi.. Tie nervy, ved poznas..

kikaneu
8. jan 2013

@maci_267 nie, nepovedala....to bolo také rýchle sono, že až....ale bola som taká šťastná, že tam bublinka ostala po tom mojom nedeľnajšom krvácaní, že až.....vážne? no ja som si termín upresnila podľa ovulky, lebo podľa poslednej menštruácie mi vychádza na 1.9.......veď poznám.....ja už to mám tretí deň, dnes som konzultovala aj s iným lekárom, a vraj je to v pohode, keď je to len slabé špinenie, tak je všetko ok

lavyrle
8. jan 2013

@kikaneu jeeej presne to som si dnes uvedomila, ze ma hrozne napina pri umyvani zubov 😉

maci_267
8. jan 2013

@kikaneu chapem, u mna to bolo tiez take rychle ale stihla som odfotit na pamiatku, mne to nedalo 😀 Som ho riadne vyspovedala - tiez mi povedal, ze sa nic nedeje, pokial to nie je cervena silna krv, tak by to malo byt v pohode, ked uz boli tie bublinky vidiet.. Snad uz bude teda vsetko dobre a v poriadku!!

kikaneu
8. jan 2013

@lavyrle to už nejak vydržíme, no nie 😉

kikaneu
8. jan 2013

@maci_267 mne to fakt vôbec nenapadlo, aj som sa na ten monitor pozrela, až keď som už zliezla z tej postele....a už to nebolo tak jasne vidieť.....ale to nič, hlavne, že to bolo ok....nabudúce si budem pýtať fotku.....pevne verím, že už budeme na tom obidve len a len super.....ozaj, ako berieš ten duphaston? ja 2x1 a chodíš do práce?

maci_267
8. jan 2013

@kikaneu presne! 🙂 hej, 2x1.. Do prace nechodim, som student na VS takze to je to iste, az na to ze nemozem ist na PN ale musim tam trcat cely cas, ci krvacam ci nie 😠 Chodis do robotky alebo si doma? Na tvojom mieste by som sa dala vypisat, aspon na par tyzdnov aby sa ulezalo mimi.. 😉

lavyrle
8. jan 2013

@kikaneu keby som mala prezvracat cele tehu - len nech vydrzime 2v1 v zdravi do terminu 🙂 a ty beries duphaston? Preco? Preto, ze mas za sebou jeden MA?

kikaneu
8. jan 2013

@maci_267 hmmm, tak to tiež nemáš bohviečo....v ktorom ročníku si? chodím do práce....vôbec mi maródka včera nenapadla, no ten druhý lekár sa dnes čudoval, že prečo ma nevypísala.....uvidím ako mi bude,.....dnes som to v pohode zvládala....tak uvidím ako bude ďalšie dni