Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@lenusik123 ach tak tak to potom určite sa treba najskôr poradiť s doktorkou🙂 pri prvom som mala iba kyselinu listovú priznám sa že neviem prečo som si aj teraz nekúpila iba tú🙂🙂🙂
@kikaneu tak ja zrejme špiním z tej ranky na kŕčku, lebo dnes ráno som varila (bohužiaľ, pri 2,5 ročnom dieťati, s ktorým som sama doma a muž v robote nedokážem ležať v posteli, ako mi to lekári radia....) a asi tým, že som sa hýbala, naťahovala na horné poličky kuchynskej linky atď. ... tak som zase trošku zašpinila, odvtedy zase nič.... 😖
@janin26 dakujem, nebojte, jasne, ze dam vediet 😉
@lavyrle moja, si dobra, ja som uz vsetky bomboniery a cokolady zjedla a snazim sa im v obchode vyhnut 😀
@lavyrle moja, ani ja nespinim a dufam, ze ani nebudem... ja som vynosila tiez 2 deti, aj ked to druhe, to bolo na zaciatku vselijake.... ale hadam vie Tvoj dr, co robi, ked je odbornik, treba mu doverovat 😉 drzim pasticky, nech mas krasne a bezproblemove tehu 😉
@piacere moja, neboj, bude to ok 😉
@beru3nek moja, neboj, isto nabuduce uz bude nieco vidno 😉
@renitri krasne testiky 😉 gratulujeeem 😉
@karolka1 gratulujeeeeem, krasa 😉
inak dievcata, dnes mi je hrozne.... napriek tomu, ze pijem dost, toci sa mi velmi hlava... uz neviem, co so sebou, ked som sa predklonila, som sa skoro natiahla na zemi, tak ma zmotalo... toto som ani pri jednom tehu nemala... holt, pravda pravduca, kazde je ine... 😉 zaha pali, pokial mam prazdny zaludok, ked to pojde takto dalej, tak ja tie kila, co sli dietou dole naberiem za tyzden 😀 ale nevadi, hlavne, nech je fazulka ok 😉
Podľa tehu kalkulačky by som mohla byt v 4tt ale to sa mi zdá skoro nato ze často ma núti cikat...mali ste to daktora? Asi som prechladnuta. V pondelok ma prist mrcha.želám si aby nie a tým pádom mám pocit ze su všetko vsugerovavam. No som normálna? Už by som po dvoch mohla co to ovládať ale cítim sa ako by som bola trhu prvýkrát 😒
@kikaneu neviem preco je vela faktorou preco...a ake si to mala?ja take ze ked som sa utrela tak som tam mala hlien a ruzovkaste v tom...nebolo to ze cista krv...dnes som zasa to mala...menej ako vcera...uz mam dalsie lieky na to..
@milagrosss20 ja som mala takú krv jasnočervenú ako keď mi začína menzes.....a dnes to mám znovu
aké lieky ti na to dali? bola si na pohotovosti či len u svojej lekárky?
@beru3nek neboooj vsetko bude v pohode... A kedy budes vediet vysledky z krvi?
@ladywitch26 ahoj ako to spinis?mozem vediet?
@kikaneu no ja mam taku ruzovkastu krv s hlienom..vcera som toho mala viac akokeby mi cievka praskla nieco take.,,,uplne ruzovkaste,,,nie krv..no a beriem na to dupaston,dycinone,magnezium,kvapky vit.K a askorutin...a vcera som bola na pohotovosti a dnes som utekala ku svojmu dr a on mi dal tie lieky..chcel ma poslat do nemocky ale nie je to az take hrozne....a ty na to nieco beries?a samozrejme lezim v postely a nic nerobim...
@kikaneu a este mi brak krv na hcg ci mi stuplo...tak ho ma 8300 anieco...cize mi to zodpoveda na 6tt az 7tt
@milagrosss20 tak pri takej kúre ti to prejde, ja vraj nemôžem nič na zastavenie krvácania, lebo mám injekcie na riedenie krvi a to si navzájom odporuje.....takže ja len magnézium, duphaston......držím prsty, nech ste ok
@kikaneu ahaaaa a to uz dlho ti trva?nechcely ta nechat v nemocke?a kedy ides na kontrolu s tym?
@milagrosss20 no prvýkrát sa krv zjavila minulú nedeľu, v pondelok som bola u svojej dr. povedala mi, že je to normálne, potom som mala len slabé hnedé špinenie a dnes znova krv..... na ďalšie sono ma objednala na 23.1. ale neviem či aj pohotovosť nenavštívim 😒 uvidím ako sa to bude ešte vyvíjať dnes
@kikaneu no spinenie hnede je ocistovanie,,,,a to mas aj na vloske ci len pri utierani?
@janin26 blahozelam k srdiecku 🙂 Ja idem v stredu, tak duuuuufam, ze aj nas drobcek sa ukaze v plnej krase
@milagrosss20 iba pri utieraní
@kikaneu tak to mas ako ja a co dr povedala ze preco?
@milagrosss20 že to môže byť tým, že si riedim krv tými injekciami

@karolka1 ja som bola na USG vcera a srdiecko este nebolo...a poslednu MS som mala tri dni neskor ako ty....26.11. tak dufam, ze pre najblizsej navsteve lekara to bude inak.... som sa tesila, ze uz aj nasa fazulocka bude mat bijuce srdiecko... ale zato sa tesim s tebou..🙂