Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@berbell dufam aj ja ze ano, mne treba kupit len ten test lebo k lekarke sa najblizsie dva tyzden nedostanem, som v at. v praci, bohaca... tak zajtra alebo v piatok musim zohnat ten testik a testooovat a testovat o sto dusu 🙂 tesim sa s tebooou, naozaj
@lenkafurindova ďakujem baby, ja som veli šťastná, že sa nam po 9 mesiacoch po MA opäť zadarilo a dufam, že tento krát až do úspešného konca 🙂 a Tebe držim všetkých 20 aby testík vyšiel pozitívny, potom daj vedieť 🙂
no baby aj ja meskam uz 😵 😵
Dnes som 29.DC a doteraz mi vzdy uz na 26.DC alebo najneskor na 27.DC rano ms dosla..Takze toto je prvykrat co takto taham cyklus cize dufam ze to nieco znamena 😉
A vam vsetkym tiez drzim palceky 🙂
@berbell takze ja budem vediet az v piatok, ked zohnam ten blby test, prinajlepsom sa zajtra preveziem na bycikly 8km a kupim si ho uz zajtra 🙂 uvidim aka bude nalada a ci bude brusko boliet 🙂
ahojte 🙂 tak ako po sviatkoch? 🙂
@berbell ahooj,tak mne este stale meska 🙂🙂
Dnes som uz 30.DC 😉
Cize zajtra rano si budem robit digitalny clearblue test 🙂
ahojte baby cakala som kedy sa tu objavi tema septembrovky.... my sme s priatelom teraz snazilkovali prvy cyklus takze obrovske nadeje si nedavam... ale tak clovek nikdy nevie....dnes meskam len druhy den,predvcerom som si robila test ze co ak uz nieco ukaze ak tam fazulka je,ale ukazalo mi tak slabulilinkeeeeeho ducha ze som ho tam videla len pod urcitym uhlom a pod svetlom.....takze to podla mna nic nemusi znamenat... uz treti den mam aj bolesti bruska ako na ms ale zatial nic tak uvidime
Ahojte buduce a najdejne buduce septembrovky. Ja som ti presne pred dvoma rokmi 27.12 nasla //. A dnes nam po byte pobehuje uz takmer 16mesacny maly uragan. Zelam vam vsetkym vela vela zdravicka a aby ste to dobojovali do uspesneho konca.
Caute baby tak sa snad zadari a budem aj ja v teme septembrovky, prave zacinaju plodne dni a OVU by mala byt cca 2.1. tak si to snazenie na konci roka uzivame 🙂
Ja stale nič, mešká mi to už 5 deň a robila som si už 2 testy a na oboch bola len jedna / tak som povedala, že si ich už viac robiť nebudem a počkám do stredy a pôjdem k lekarke...
Mám! 😵
@lenkafurindova myslis testik?Alebo 2ciarocky?🙂🙂
To druhe 🙂
@lenkafurindova gratulujem! 🙂
Ostatným držím všetkým palce 🙂!!
Ahojte baby tak uz tu mame aj temu septembrovky 🙂 tak ja som sa tu nasla test
Pozitivny... S krvi potvrdene tehu a termin mi vuchadza 3.9 🙂)))drzim palce nech nas je co najviac ;))))
ahojte 🙂 aj mne vychádza termín na september 😉 prvý duch sa zjavil už na štedrý deň, ešte ani ms nemeškala 😉 držím prsty, nech sa vás pridá čo najviac 😉 a všetkým už potvrdeným kočkám gratulujem 😉
Ahojte 🙂 Aj ja sa zatial nesmelo pridavam 🙂 . Predchadzajuce 2 dni sa mi ukazala 2ha ciarocka az po 15-20 min., ale dnes rano pozitivny test v "termine" do 5 minut 🙂 Snad to bude len silniet 🙂. Termin zatial na 5.9.
Ja sa tiez nesmelo pridam... ani sa nam nechce verit, ze budeme mat babatko... 🙂 Len sa na seba s manzelom usmievame ako nepricetni 😀
A gratulujem vam vsetkym!
no zlatinka moje ja este staaaaaale netusim co si mam mysliet 🙂
Clearblue digitalny mi ukazal ze nie som tehu a kazetovy test predictor early a aj pepino ukazal viditelny naznak druhej ciarky..je mozne ze by som mala take nizke hcg??
Uz mi to 4.den meska a k lekarke sa dostanem az buduci tyzden..
@kattis
aj ja som februar, konkretne 6. 🙂, ty?
ano, pobolieva ma podbrusko a vajecniky, ale inak, ako pred ms....akoby sa mi natahovalo brucho vo vnutri 🙂 Ked som bola 1x tehotna, tak som tieto "bolesti" pripisovala bliziacej sa ms, ale teraz som to hned rozpoznala 🙂. Inak, ja som aj trosku krvacala minuly tyzden, som si myslela, ze ms prisla skor, ale ked sa to za 3 dni poriadne nerozbehlo, ale zastavilo, vedela som kolka bije 🙂) Baby, vy ste nespinili?

@berbell gratulujem!