Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
ahojte kočky, takže sa k Vám môžem pridať aj ja 🙂 ...akurát mi dnes dr. potvrdila hcg 1000, akurát na sono nebolo eše nič vidieť. navšteva u dr. bola však kôli tomu, že ma trápi mykóza. 😝 potrebovala by som Váš názor. Moja dr. dnes neordinovala a zastupujúca dr. mi bez steru predpisala macmiror 500. v letáku je však napsané,že sa by sa v prvom trimestri nemal brať. myslíte, že si ho mam dať??? neviem čo mam robiť... aj neliečiť je nebezpečné, ale aj liečiť je nebezpečné??? 😖 už neviem.... dúfam, že čoskoro zmeníme fórum 😅
@mima86 ahoj, sranda, mne to vychadza tiez tak podobne asi ze toho 10-11.12, ani som nevedela ze to je taka noc🙂
, akurat ze to mam aj potvrdene, len to ze to bolo male a nie dostatocne zrejme ci je vsetko v poriadku... Ale tak dufam ze ano, lebo sa s manzelom nesmierne tesime 😉 zajtra ti budem drzat palce, ja idem zas ku lekarovi zase v pondelok... 🙂
iba podla kalkulaciek na nete. tam mi to vyslo okolo 7.9.
Aj nam to vyslo na tu noc, este sme sa smiali ze co to je za vymysel... Az teraz som si spomenula 😀 😀
@kradka aj ja mam termin na 3.9 🙂 gratulujem..🙂
ahojte, môžem sa pridať? 🙂
Ahojte...mozem sa k vam pridat?ja by som podla kalkulacky mala mat 5.9. porod....u dr uz som bola v stredu a moje HCG bolo 372ml....a to je neaky 4-5tt...ak sa mozem pridat budem len rada 🙂
Ahojte, ja vás potichu sledujem 😀 . Dnešným dňom mi mešká už tretí deň. Test som si robila, je negatívny, ale nerobila som si ho z ranného moču tak neviem,či bol pravdivý. Jedno bábo už máme, a druhé sme veru neplánovali tak uvidíme ako to dopadne. 😒
@zuzullik1001 aj ja tebe gratulujem....uz sa neviem dockat zistenia co to bude.... 😀
@kradka predne tak aj ja..🙂 a kedy ides na prvy ultrazvuk??
no ja som u svojho gynekologa este nebola, ja som si vybavila usg, lebo ja som niekedy na por.odd. pracovala, tak len tam mi robili usg a odbery, a moj gynek. mal dovolenku, tak idem zas teraz v pondelok....
@zuzullik1001 no ja som u svojho gynekologa este nebola, ja som si vybavila usg, lebo ja som niekedy na por.odd. pracovala, tak len tam mi robili usg a odbery, a moj gynek. mal dovolenku, tak idem zas teraz v pondelok....
pridavam sa, 6tt. Vidno len vak, nie plod a tiez mi povedal, ze je to nejake male. Termin vychadza na 1.9.2013. O tyzden kontrola tak som zvedava. Inak mi kazal kupit femibion - beriete to niekto? A este duphaston predpisal.
Teda baby, vy už tu väčšina máte utz za sebou... a mňa objednal na prvú kontrolu a aj utz až 30.1., čo budem nejaký 8tt+2 😒
@janin26 duphaston slúži na udržanie tehotenstva, ak ti ho predpísal, tak asi pre istotu, pekne jedz 😉 aj ja ho mám a femibion tiež jem, každý deň jednu tabletu 😉
@piacere moja zlatá, vitaj 😉 a nestresuj, že ideš až 30.1., s istotou bude už srdiečko.....ja idem v stredu a poviem ti, už teraz mám z toho stres
@kikaneu ďakujem 😵 Veď to sa aj ja utešujem, že nebude žiadne skúmanie na utz či tam je plod, nie je plod, či má srdiečko, nemá, ale už by to malo byť všetko jasné....
Akurát ma trápi od včera obeda dosť silná bolesť na pravej strane (nie v podbrušku ani pod rebrami, ale tak v strede, ako keby v oblasti pásu, ale v strede)... tak neviem, čo si o tom myslieť, už mi preletela hlavou aj myšlienka na mimomaternicové... ale to by ma asi nebolela tak príšerne maternica ako ma bolí (čiže sa zrejme rozťahuje), či? 😖
@piacere Ja idem na prve vysetrenie tiez az 17/01, co budem uz v 8 tt. Sestricka mi povedala, ze to uplne staci ak nemam nejake problemy, lebo teraz je mimino aj tak este moc male a zle ho vidiet na ultrazvuku. Prve povinne odbery su vraj az v 10 tt. A ved do konca tehotenstva sa este po doktoroch nachodime viac nez nam bude mile 🙂
@piacere 😉 tak, tak, už všetko uvidíš, len vydržať 🙂
hm, neviem, ale myslím, že by si nemala stresovať, podľa mňa (ale to fakt len čo si myslím) by mimomaternicové malo bolieť niekde dole v okolí vaječníkov, nie? neviem ti poradiť, fakt.....ale maternica sa rozťahuje aj mne, tiež to pobolieva trochu

ahoj baby, chcela by som sa pridat🙂 ja uz sice mam testy pozitivne, ale k lekarovi idem az v piatok. Chcela by som sa len podelit o moju skusenost. My sme sa snazili sedem mesiacov a stale nic. Potom mi kolegyna poradila, ze jej znama mala tiez podobny problem a zacala jest zinok a otehotnela. Tak som to vyskusala a este do toho prisla aj noc z 10. na 11. 12. (co podla televiznych novin oznacovali za najplodnejsiu noc v roku 🙂 ) a bolo 🙂 Mozno ten zinok ma nieco do seba. Myslim, ze za skusku to stoji. Tak prajem vela stastia, ja sa uz tesim na piatok, ci sa to potvrdi 🙂