Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@saska.t tak to si ma nepotesila,dnes vecer som mu sice davala aj o 6-tej lebo sa mu čkalo,tak sa napil z jedneho no a o hodku na to som ze ho idem dat spat ako vzdy,dala som ho do polohy po leziacky a take revy spustil a ani nejedol,zaspal na mne,tak som zvedava co bude dalej... 😒
@jenny316 no nebuden ti hovorit,ze sa to rychlo upravi u nas sa to uz asi nespravi,ale bojujem su lepsie a horsie dni,ale vam drzim palce nech sa to rychlo napravi 😉 toto je vzdy kriticky vek,zazila som to aj pri prvej no tam som to nezvladla a skoncili sme na UM,tu to len tak lahko nevzdam 😅
Ahojte babulky.. nepatrím medzi septembrovky ale októbrovky... len som sa Vás chcela spýtať či náhodou niektorá nechcete kúpiť Sunar...mám jednu nerozbalenú krabicu a malý mi to už prestal papať lebo nám nevyhovuje. Dám lacnejšie
ahojte, moje dieťa dnes prespalo celú noc 🙂 🙂 🙂 spal od 22,00 -6,00 hurááá....... ale aj tak som musela vstať, aby som si odstriekala mlieko 😉 😉 dúfam, že to bude už pravidlo a nie náhoda 🙂 ako ste na tom vy? dúfam, že podobne 🙂
@maminab ahoj, tak to je paraada, my si tiez uz uzivame tyzden 7-8 hodinoveho spanku 🙂 a rano naliate prsia konecne poriadne🙂 sa bojim, ze po ockovani 17 teho sa to pokazi, no snad nie. a nasa sa vcera prvy krat pretocila z bruska na chrbatik, aj vase deticky? sa mi to zdalo aj skoro, ci?🙂
@marseillka gratulujem k takemu super spanku klop klop aby to tak aj ostalo. Nemyslis ze sa pretocila z chrbatika na brusko?
@maminab
@marseillka jaj kocky gratulujem tiez tak podobne spime celu noc a jasne aj nasa sa zu pretocila par krat z bruska na chrbat.. 😉
@marseillka
@saska.t tak my sa pretacat este nevieme.... sme trosku lenivejsi...
@marseillka
@saska.t mate sikovne deticky 🙂
@marseillka mame rovnaky termin ockovania.. aj ja mam obavy ako to zvladneme. uz som kupila pre istotu nurofen baby...
@maminab aj my mame uz nachystany nurofen nasa dokyna ho pre istotu vzdy aj da ako ide ockovat na nozicky octan dufam,ze budeme bez problemov pri starsej mi tiez tak davala a klop klop ziadna reakcia. My ideme na ockovanie teraz piatok a v sobotu mam stretavku tak dufam,ze drobec bude fit lebo inak samozrejme nemozem nikam.
@nika1985 nie nie, tak sa nepretocila. bola na brusku, dvihala ako vzdy hlavku a zrazu len na jednu stranu sa pohupovala, najprv hlava jej sla, tak asi 2 minuty bola, a o chvilku aj cele telo prehodila na chrbat.
@maminab to neva vobec, kazde dietatko je ine 😎 my mame tiez doma co nam dal pediater recept na horucky, zapaly a tieto veci. no snad nebudeme musiet pouzit. 21ho mame v plane ist na par dni na sviatky prec, tak snad malinka to zvladne, inac by sme asi ostali doma 😒
caute, my ideme zajtra rano na ockovanie.....drzte palce, ja budem plakat urcite viac ako mala..... ☹
@marseillka jaj tak to ja nepocitam 😉
@kiki75 drzim palce mi ideme v piatok ☹ drzte sa
@kiki75 drzim palceky, neboj, zvladnete. nasa na prvom plakala tak 3 minuty a kym som ju obliekla uz sa usmievala 🙂
@marseillka
@nika1985
@maminab mame to za sebou, ani nebolo take hrozne. trosku plackala, ale nie dlho..... cakam co bude vecer, ci pride nejaka teplota..... 😒
mali sme vcera po ockovani len trosku zvysenu teplotu, ale inak nic hrozne zatial. dufam,ze uz nic nebude. vcera vobec nebola ani mrzuta ani unavena. ale dneska uz spi 3.x a to nezvykla. neviem ci je to ockovanim alebo uz to bude normalne. uz par dni mi spava lepsie aj v noci. zeby to najtazsie obdobie uz bolo za nami? 😕
Babulky to ste tie ktore uz riesili vyberanie penazi neopravnene u pediatrov? Potrebovala by som nieco vediet...
@kiki75 moze byt, ze je unavenejsia. nasa mala po cca 2-3 dnoch opuch na nozicke kde bol vpich, cervnene to mala asi 4 dni a tyzden a pol take tvrdsie na dotyk. Po case to zmizne ak by ste to mali. Bodaj by nic horsie nebolo 🙂
ahojte baby. Dnes idem s malym na ockovanie, dufam ze dobre dopadne 😒
@jhanusik drzim palce a podat hlasenie 🙂
Kocky tak u nas v MS zuria ovcie kiahne a malej najlepsia kamoska ich uz ma 😒 ani ma to netrapi koli starsej,ale koli malinkej ma to trapi,nemate nahodou niekto skusenosti s kiahnami u tak maleho bejby? A samozrejme zaciatkom januara mame ist na lyzovacku do Tatier,no neviem ci to rovno nezrusim..:(
ahojte tak mi sme po ockovani a poradni mame 6430g a 64cm dufam,ze budeme bez teplot a reakcii.
caute, my mame 53 cm a 5635 g. a 14 tyzdnov. mam otazku, moznio blbu: ako sa hrate s detmi? neviem co s Anickou ked je hore. hracia deka ju nejako nebavi, stale by bola len na rukach alebo by pocuvala hudbu a spev, lenze sa to neda cely den, uz ma hrdlo boli🙂

@jenny316 ja bojujem zu 6 tyzdnov 😝 presne sa to zcalo v 2,5 mes. no treba vydrzat 😉