Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@majusa4444 aj mne je dnes od rána ťažko 😖 Ale nie tak ako pri malom... to som v momente vracala... teraz ma strašne páli záha, čo som pri malom mala iba v poslednom trimestri, takže sa dopujem Fatrou 😅 ale nevoľnosti zatiaľ rozdýchavam... ak mi teda občas ostane ťažko, tak dúfam, že nebudem grcať 😔 lebo sa zbláznim, ak to bude tak ako pri prvom 🙄
@piacere ja chvalabohu neviem co je tehotenske vracanie 😀 a dufam ze to nezistim. Takáto tazoba ako mam teraz mi nejak nevadi 😉
@majusa4444 šťastná to žena 😉 😅
@piacere ja viem 🙂 neviem si predstavit ze by mi nieco bolo pri tychto dvoch krpcoch co mam 😀 su to moje dva cecky. Ani na krok odomna 😉
čaute kočky, tak ja som dnes bola na sono...bublinka je pekne v maternici ako má, a to moje špinenie je vraj normálne, keďže mi manžel pichá tie injekcie na riedenie krvi....no neviem, ja z toho špinenia ale nemám dobrý pocit.....Ďalšie sono 23.1., tak dovtedy mi ostáva len modliť sa, aby bolo všetko ok
ahojte kocky, mozem sa aj ja pridat? ja som bola u dr, no zatial len vacok na usg a krv pozitivna, na dalsiu kontrolu mam prist 17.1., beriem duphaston 3x1tbl a listovku, termin zatial 6.9. podla ovu... uvidime... cize som 5+2tt 😉
@dzudzu1839 gratulujem teda k poz.testiku:-),veru,staci ist na konci januara,aj mna tak dnes objednala...zatial sa citim ok,sem tam trosku pichanie v brusku,resp.podbrusku,prsia ma mierne bolia,inak nic🙂,aj pri malom mi nic nebolo,nezvracala som ani raz,jedine nizky tlak bol moj strasiak,ale to mam aj mimo tehu problem,pozitivne je,ze stupnujucim tehu sa stupnuje aj tlak 🙂 tak snad sa nam nevolnosti vyhnu aby sme sa vladali starat o deti co uz mame doma 😀 a uzivat si brusinko s babatkom🙂
ahojte babulky...pridavam sa ku vam aj ja...sice este nemam tehu potvrdene od lekara, ale presvedcilo ma o tom 5 pozit. testov a meskajuca ms...bude to moje druhe babo....chcela som ist k dr tento tyzden, ale uz 3 dni ma trapi straaaasna nadcha aj s bolestou hrdla...je to na nevydrzanie...este sa mi aj herpes urobil...no hruuuza...snad sa z toho cim skor dostanem a budem si uzivat tehulkovanie v plnej parade....
@mijadave aj ja tebe gratulujem 😉 no ja nastastie teploty nemam, ale je to des...dcerku nemam doma, tak som vcera cely den len nadavala na tie choroby....a kolko tych paralenov zjes denne?ja som si davala len jeden, lebo som nevedela, kolko...dnes som si este nedala....len nejake homeopatika na hrdlo a hrtan...
@kikaneu moja, neviem, u mna mozno preto dal 3, lebo mam za sebou uz 3 spontanne potraty, tak mozno pre istotu... pri dcere som brala tiez 3x1tbl, ale pri nej som zacala krvacat presne v tomto tyzdni, ako som teraz a krvacanie nakoniec ustalo, sice v 14tt, ale preslo... ale snad teraz uz bude vsetko ok 😉
@jujlucka tak ja som si dala len 1 vecer, lebo sa mi nejak nedalo potit... dnes som si tiez este nedala... ale ak zas bude, tak si dam... neviem, kolko sa moze, mam pocit, ze len max. 4tbl denne, no nechcem zbytocne nieco brat... ale teplota vraj viac ublizi babatku ako paralen, tak ked budem mat teplotu, dam si...
@kikaneu a kedy ides nabuduce? ja som si dala duphaston hned ako som nasla // na testiku (30.12.), potom som poobede zavolala dr, ze ci mozem a on mi uz vtedy povedal, ze nech si davam 3x1tbl. a aj ked som tam prisla 3.1. po recept (lebo som doma tak vela nemala) tak mi napisal na recept a aj povedal, ze ho mam tak brat, vraj pre istotu, ze tym nic nepokazime 😉
@maci_267 dufam, ze to budu len dobre spravicky, ja som pri malej tiez najprv spinila a neskor krvacala a pozri, preslo to a mala ma uz 8 rokov 😉 treba verit, ze bude dobre, ja viem, ze sa to lahko povie, sama tym prechadzam, ja ked nespinim, ale tie pocity su tu stale, stale sa kontrolujem, ked idem na wc kontrolujem nohavicky aj toaletak 😉 je to podvedome... ale bude dobre, dotiahneme to vitazneho konca a na konci budeme drzat krasne septembrovciatko 😉 a to je pekne, ze budeme mat asi rovnaky termin 😉
ahojte babule, tak ja sa k vám tiež pridávam 🙂 ešte som síce neoficiálna tehuľka, ale vyzerá to nádejne 😉 ms by som mala dostať zajtra, ale v sobotu a v nedeľu som si robila testy a vyšli dosť zreteľné tie čiarky (prikladám foto)... k lekárovi sa chystám koncom januára, snáď už bude niečo vidno a hlavne nech je všetko v poriadku.. my sme sa dlho snažili, nakoniec som musela na operáciu štítnej žľazy, ktorú mi celú vyoperovali a vyzerá to tak, že sme sa konečne dočkali 🙂 beriem aj ja zatiaľ iba kyselinu listovú.. a podľa poslednej ms mi vychádza termín na 17.9. 🙂
@lenusik123 jeeej, gratulujem, to su krasne kolajnice, tu naozaj nie je o com pochybovat 😉

@piacere ajoj. Tak dnes som zacala siesty tyzden a druhy den uz mi je tazko pd zaludka. Budem muset vysadit kavu. To zom mala aj v predchadzajucich tehotenstvach. Cele podbrusko ma bolieva prevaznu cast dna. To je zatial vsetko 😀