Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
lenok: preco ze bu bu bu???? 😕 😕 😕
Ahojte ako? Co porabate?
Juko, sak s tym vedierkom na hlave.. 😀 sa vypravame jak tatari... 😀
juko s vedierkom na hlave a kojacim vankusom okolo krku omotanym.. alebo niekde inde 😀
Bamb... 😀 som si ho predstavila... 😀 no dovidenia 😀 este som si par veci domyslela, tak sa zabavam 😀 😀 😀
😀 😀 uz som cely domotany a vsetko!!! pomali uz nebudem vediet ako sa ze volam, vankusik, vedro omotany.... joooj 😀 😀
lenok, tiez si si ten vankus predstavila.. nie na krku, ale medzi 😀 😀 ..hmm, no dobre poviem, medzi nohami ?? 😀 😀 😀
😒 😒 😒
pane Bože!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 no pekne moooc pekneeee 🤐 🤐
heh, pardon ak si zhrozeny 😅 😕
ale kde zeee, ved za co??? 😀 😀 😀 uz som aj tak cely domotany tak nech som aj omotany..... tj 😎
ahojte 🙂
Bamb, ja mam bujnu fantaziu, mne staci malo....
ja som si ho este v tangacoch predstavila, vankus okolo krku ako boa a vedro na hlave 😀 😀 😀
Jukoooo,,, drahyyyy... odpust naaaaam... 😀 😀 😀 😉
bamb, lenok, vy sa tu na tom jukovi úplne vyžívate 😀 😀 😀
booože, koľko srandy jeden taký chlap prinesie...
no tak ja si este k tomu pripredstavujem reakciu jukovej zienky... predpokladam velky vybuch smiechu 😀
Peta, no, chudacik.. si to zlizne 😒
Bamb, presne... ze ona pride z prace a on ju takto privita... no zbohom 😀
petra, tak vies... co clovek neurobi ked sa mu nechce pracovat 😉 ...taketo somariny ja radsej
ale kludne sem niekto napiste aj nieco seriozne 😉
stojdulka: vitame ta 😎
lenok: lenok, lenok.......... no som minule mal na sebe...
som mangelke objednal ale poslali trochen velke o dost vatsie.. a ze nevratime tak sup na seba.. no pockam kym pride ten vankus.......... 😀 😀 😀
hmmm ale tangace nikdy viac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ve to oneeee a vsetko 😀 😀 😀 😀
ako vidím bavíte sa dobre 🙂 ...mne sa dnes nazbieralo trošku viac roboty tak poctivo zarezávam...akurát mi už začína škvrkať v bruchu....už rozmýšľam čo si dám na obed 😀
na sekundu kuknem do pracovnych papierov a tu sa vyroji x prispevkov - akcni ste 😉
Lenok... jasne, ze som sa neurazila 😀 ... Praveze aj mne sa zda, ze castokrat lepsie nakupim v TT alebo NR ako v BA.
Bamb... mame podobne velke brusino 🙂
😀 😀 😀 tak to si No1, Juko... ja by som mojho stareho do nich nenavliekla ani za nic 😀 😀 😀
Moj mm ma strasne velke pery, tak ma vzdy lakalo natriet ich leskom na pery... uz tak davnejsie sme popijali, tak som vyuzila situaciu... kokos, jak som sa rehotala, jak krava.. vyzeral ako stara kukurica... 😀 nemohla som 😀 ale nedal sa mi odfotit...to by bola bomba! 😀 😀 😀
http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/capacky/945-...
pozrite na toto, ja sa tu rozplyniem asi od krásy a rozkošnosti 😅
hned zajtra ako odmenu za dobré výsledky to objednávam 😅
ale pre srandu preco 😀 😀 nie???
no mna raz moja draha namalovala a prisla navstevaa zabudol som to umyt a isli sme volit... a est eaj na kavu a ja tak kluden z epreco na mna kazdy pozeraaaaa???? a pri stole take ticho....... 😀 😀 😀 ale islo my to!!!!
Jezisi, Juko... tak vy mate doma tiez veselo 😀 😀 😀
Hotovy transvestita.. 😀
jaj som sa tu nasmiala na vás 😀 😀 😀 vy by ste pani Jukovej dali, však by aj porodiť mohla predčasne z toho pohľadu 😀 😀 😀
a teda môj chlap je tiež za každú srandu, už bol aj namaľovaný, aj v mojich gaťkách, aj striptíz mi robil 😀
lenok: este ze som holovlavi... 😎 tak my mame veselo!! 😀 , ani si nevies predstavit...
amadora: no ten strip ako z este nebol...... na to som sa neodhodlal..ale pockam fakt ten vankus a namotam a roztocim to!!!! 😀
hahaha, ja som tiez mojho muza namalovala... pletovu masku mu davam a tak.. ale tangace nehrozia 🙂 ..ale zas mozno by sa dal ukecat, lenze to ani ja nenosim 😀
petiiii... to je kjasneee... 😅

Bamb nie je za čo, ja som to riešila hneď v začiatku tehu keď sme mali tú angínu, takže som si to hneď zisťovala lebo som si nakúpila tie spreje pre tehotné a ani ťuk napomohli 😝
A ja som si v Complicite kupovala jedny rifle a tehu podprsenky ale ako píšeš, fakt len to najnutnejšie lebo otras ceny 😝
Alenkam na väčšine týchto sprejov je písané že nie sú výsledky vplyvu na plod. Ale vravím, aj kamarátka je alergička a celé tehu musela používať sprej a pôrodník jej povedal že sa nemusí toho báť a aj má krásnu zdravú dcérku. A my keďže sme tiež chorí tak tiež používam normálny sprej do nosa.
Peti ďakujem a tiež držím palce 🙂
Lenok ďakujem, si zlatá 😀
Manee, Nanu a Andys ďakujem 🙂
Moni aj tebe díky a krásne mená ste vybrali 🙂