icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

didiana333
3. feb 2010

Jani,to robí náš drobec pravidelne... 😀 😀 😀 takže ja pijem kafčo o siedmej každé ráno... 🙄

gabika11
3. feb 2010

bre ranko, janka, tak kajka vstava okolo 6-7 ej rano, ani trosku ma nenecha pospat si dlhsie, a ty pijes kafe ak ojis? potom ti mala spinka? ja si davam len caro.

pudo
3. feb 2010

jeeeeejda....gabika, kukam, ze Davidko je presne o 41 min starsi ako nasa Tamarka...
kava sa moze pri kojeni? ja by som si taaaaaak dala. ale po tom, ako som si dala vinko raz a Tami bola normalne pripitucka 😀 , si nieco tak mrmlala a kukala do blba, tak uz neriskujem s hazardnymi potravinami. 😀 😀 😀

sakura77
3. feb 2010

dobre ranko! tak ja tiez buntsim od 7-mej-ale musim kika vychystat do skolky,este ze ho vozi rano muz,lebo ked si predstavim jak by som mala vstavat,dat sa trocha dokopy,potom nakrmit malu,obliect,nalozit do auta-a medzitym este vybavit aj mladeho,tak to si neviem predstavit...tak ja ho len nachystam a idu...no ale ja uz vacsinou nezaspim,tak idem teda trocha poupratovat,malinka spinka a o jednej ideme k tej lekarke,no uz to vidim ze skoncime s tou alergiou sakraaa

adka,ty davas bebu AR mslim-to je aj hypoalergenna plus proti grckaniu?alebo ako klasicka plus proti grckaniu-lebo aj s tym mame problem,aj dve hodky po papani mi vygrcne,potom ani nemozeme trenovat na brusku,lebo vsetko to z nej lezie von 😒
gabi,aj moja kamoska kavickuje-ale treba si to odsledovat co na to babo,taka jedna slaba urcite nezaskodi 😉

janka1874
3. feb 2010

gabika malej to asi nevadí ale pijem tú ricore nízkokofeionovú
no u nás sa do včera spávalo bežne do 8.00 Sendy a malá aj do 9-tej to len posledné dva dni má také a ešte teraz spí ona doobedu krásne spáva už od 2 mesiacov zato poobede len 2 krát a aj to raz len hodinu a potom len 30min a koniec

adka_praha
3. feb 2010

ahojte... 🙂
my sme spali do 9-tej... 😅 😀

sakura teraz ti neviem povedat ci je aj hypoalergenna lebo nemam doma z toho krabicku...mam poslednu varku...dnes alebo zajtra musi mm zbehnut vybrat dalsie...ono je ta AR totiz tak debilne balena, ze v krabici mas dva sacky (hmotnostou je ta jedna krabica za dve klasicke pixle) a ja som uz krabicku z toho vyhodila...ked donesie dalsie mlieko tak to kuknem...ale treba tomu nechat, ze ozaj negrckame ani zdaleka tak priserne ako sme pred tym...sak sme vyslovene hrali dogrcni co najdalej... 😅

janka1874
3. feb 2010

no a teraz si princeznička spí no super asi dnes si fajne naruší režim ma picne nás pobudila asi aby nás vykopla z izby a mala od nás kľud 😀 😀 😀 😀

adka_praha
3. feb 2010

😀 😀 😀 😀 no zacinaju tie deti byt vychcane jak mraky... 😀 my sme sa vcera prerevali do ordinacie... 😀 😀 😀

monkey3
3. feb 2010

ahojte ..

kavy - ja denne dve a nie slabe, normalne s mliekom - mala je velmi spavy tvor, netvari sa zeby jej to vadilo 😀

ja kazde rano o siedmej hore, kto by vychystal baby do skoly.. esteze mm robi desiate aj ich tam zavedie, neznasam robit desiate, divna som ? 😀

sakura77
3. feb 2010

adka,dik,no ja uvidim co dneska ,ale neviem ci jej nejake testy na to urobia alebo co,ak to ozaj bude mat,tak by bolo fajn keby mi to potom poistovna preplaca,lebo jako 130 euracov mesacne za HA mliecko je doooost-ale samozrejme by som jej ho dala aj ked by nepreplatili,ved ide o zdravie... 😉 tebe preplacaju,ze?
ja si pamatam,brat ked bol maly(ma 22 teraz)tak mu mama bravala z lekarne sunar na predpis-nic ine nebolo-a doplacala 5 sk 😅 no brala by som taky doplatok ze ano

monkey3
3. feb 2010

baby, co zase variiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite ?

gabika11
3. feb 2010

ja mam odvcera este zrleninkovu polievocku, ryzu s hraskom a kuracie na lece s kukuricou 😉

sakura77
3. feb 2010

ja cinu s ryzou,ryza uz je ,a masko tak napol 😉 inak od vcera mam este "oblubene" jedlo mojho muza -granadir-tak ja este asi dojem,ja to mam rada s acidofilnym mlieckom

adka_praha
3. feb 2010

ja sa pustam dnes do svieckovej... 😀

hej sakura nam to dava na predpis... 😉

joj mame zvysenu ze 37,2... 😒 ale ona sa vobec netvari ze by jej daco bolo... 😅 to jej obcas len tak kontrolne meriam... 😅

monkey3
3. feb 2010

ked neviem co varit, varim granadir .. takze ho mame dost casto 😀 😀 😀 aj zapekana brokolica mala velky uspech, to som si tiez odkukala od vas ..

ryza s hraskom masko s kukuricou, malu by roztrhlo..zeby dnes pizza..

sakura77
3. feb 2010

jej,to fakt?ja som este veru nemerala..ja kavickujem,narobim vam chut,co nemozete 😀 taku origos espresso,mnaaam,dostali sme "masinu" od svokra pod stromcek 🙂

monkey3
3. feb 2010

uz to mam.. coz takhle dat si spenat ... ide sa do obchodu

tatuska1
3. feb 2010

ahojte mamulienočky,tak ja sa mam na prd v noci so mou mm bežal na pohotovosť prekonala som obličkovú koliku poviem vám neskutočná bolesť ešte teraz mi je otrasne Bože čo som komu urobila ☹ ☹ musím ešte zájsť na urologiu čo mi tam povedia no dnes určite nikam nejdem ledva žijem ešte že je mm doma.
zajtra aj nás čaká očkovanie moje drobátko určite bude plačkať a ja s ňou.
mamulky vidim že sa tu varí ja mám od včera tekvicový prívarok a na to som len upiekla klobasku.
zajtra chcem urobiť činu sakura mi narobila chúťky.

monkey3
3. feb 2010

tatuska, pocula som, ze tamto strasne boli, dufam, ze to nikdy nezazijem.. ja zatial len s virozou a bioparoxom, da sa to prezit ..

sakura77
3. feb 2010

juuj,tatus ☹ no co som citala tak je to brutal bolest vraj,chuda...a to z nicoho nic,alebo si mal nejake problemy uz aj predtym?
baby,uz tri dni cvicim,pozooor 😀 dala som sa na kalanetiku,volakedy som ju cvicila a bolo to fajn,tak uvidim ci to dam dokopy aj teraz po tolkych rokoch...no v 20-tke mi stacilo tyzden robit brusaky,a mala som tehlicky na bruchu,ale teraz..... ☹ 😒 len neviem co ta koza nechutna ovisnuta na tom bruchu,sakra,pri prvom som to nemala 😖

tatuska1
3. feb 2010

monkey neskutočná bolesť ja som z tej bolesti taka vysilena že nič nevladdzem ale už trošička povolilo v noci ma napichali a ešte berem lieky na utlmenie bolesti a pijem urologicky čaj.ale to máš pocit že ti celý bok odtrhne a siaha až pod bruško no hrozne dačo 😢 😢 😢 😢

kkiki
3. feb 2010

ja som vcera narobila vecer fasirky a pyre ... je toho dost aj na dnes ...

sakura my pijeme HA a aj tak to mame ... kakanicu ma krasnu prazenicu, uz len obcas sa to stane ... tak vyckam este zajtra to by sa malo vdaka liekom uz konecne upravit a ked nie uvidime ...

deina
3. feb 2010

Tatuska, juj, to mi je luto. ☹ ☹

My sme hore uz tak tradicne od priblizne siestej. Ja som si uz zvykla. 🙂 Maly teraz spinka trosku, uz druhykrat dneska, no komu je dobre. 😅 A s Misulom sme kukali Tomasa, kym som varila, len tak narychlo hraskovu ryzu a kura k tomu, polievku mame zo vcera zeleninovu. A volala mi mama, ze si zajtra vezme Miska k sebe, tak super, sa tesim. 😀

sakura77
3. feb 2010

kkiki a robili vam aj nejake testy?

tatuska1
3. feb 2010

sakura práveže z ničoho nič akurat že ma stále tlačilo na wc že mi treba čurať ale som si povedala že som určite prechladena no a včera večer keď som okúpala malú to začalo ja som sa zvýjala na postely mm len pozeral a nechapal ja som nikdy problem s tým nemala no nechápem čo sa so mnou deje najprv ten zápal na cice a teraz toto a to sa ešte len nový rok začal ☹ ☹ asi si vynahrádzam stratene roky čo som bola zdravá ako ryba šak ja mám kartu pri detskej lekárke zajtra ju musím zobrať a odniesť k dospelákom

bambolina
3. feb 2010

ahojte
tatuska poznam, aj som to prekonala,ale mna to nepreslo za jednu noc, trvalo mi dobre tri dni kym som bola ok...nechutna bolest, ako kontrakcie ....no pri babatku nic moc...snad ti to cim skor prejde..mna to chytilo na dovolenke...
my sme mali v pohode noc, teraz chvilku risko spinka, cakam ze sa kazdu chvilku prebere...
baby kolko dni po ockovani moze byt zle

deina
3. feb 2010

Bambolina, take dva dni, viac ani nie. 😉

Maly mi tu pobehuje a "nadava", ze "kok...t". 😀 😀 Ale mysli tym "Concord", nas kocik.

bambolina
3. feb 2010

no uz som tu aj s malym,vela toho nenaspal, idem teda prelozit to ockovanie, lebo mame ist v utorok a vo stvrtok letime, tak pre istotu 🙂

monkey3
3. feb 2010

deina to si natoc raz sa na tom bude maly smiat..

adka_praha
3. feb 2010

tatuska nezavidim... ☹ dufam, ze sa to uz nebude opakovat...

sakura ten presso stroj zavidim... 😅 ja po nom desne tuzim uz neviem odkedy a jezisko mi ho slubuje uz dva roky a furt na mna s*rie... 🙄

sakura a co si nemerala? teplotu? vy ste boli tiez na vcelicke?