Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Jaj a ešte som zabudla dodať,že aj mi máme skoro 10 kíl.
chriss vobec sa neospravedlnuj,ze si sem vtrhla.potesila som sa ked sa ozvala dalsia mamina.
velakrat mi baby velmi dobre poradili a nevysmiali ma.
tusim mame rovnako tazke deti 😀 ,to asi preto ze im tak chuti papat 😵
@chriss1 ..tato tema je otvorena pre vsetky novembrovky...teda pre tie slusne 😉 ...to ze sme sa nasla partia a zalozili sukromnu temu, neznamena, ze sme zanevreli na tuto..pravidelne sem "lozime"...ja to mam napr medzi oblubenymi..takze vzdy viem, ked sa tu niekto zjavi
teda a 10 kil..mas co vlacit..my sme "len" 9 kilovy...ale moj je zrutik..zezere vsetko a este aj mna 😀 😀
No žrútikov je tu viac.... 😀 aj moj má 9kíl ,ale zdá sa mi,že tlstý teda nieje...ale ved je chlap...asi bude mať ťažké kosti.... 😀 😀 😀 má sa na čo vyhovoriť,ked bude priberať.... 😉
To sa teším že nie sme sami s tými kilami,som sa obávala že robím niečo zle, lebo každý len hýka ako je možné na tento vek mať tolko kíl 😀 😀 😀 . Ale mne sa to aj páči že je takýto backo 🙂 .
@chriss1 to ja z duše neznášam také reči...no a čo mu nedám papať? Ved ked papá,tak mu asi chutí...snád ho nemám dať od mala na dietu? 😅 No ale náš je skor dlhý,ako tlstý...takže nám idu kilá do dlžky.... 😀
K nám ked niekto pozrie do kočíka,že :"aký je dlhy..." a čo mu mám nohy odstrihnuť???? 😀 😀 😀
@didiana333 nám zase každý "pane bože,veď máš plný kočík a čo mu dávaš jesť?" Niekedy mi to riadne žere nervy ale nevadí, pridám neskôr ešte pár foto.
@chriss1 ja sa na tom vždy smejem,že : "slaninu jedol..." 😀 😀 😀
no my sme z tou váho značne poslabšie na tom ako niektoré detičky a pritom pri narodení teda mala riadnu váhu ale čo už dr. tvrdí že je to v poriadku tak tomu verím a s papaním no u nás zatiaľ platí spapám to čo nespapá mňa tak sa vytešujem len do kedy že áno kedže moja staršia toho zje momentálne menej ako Viki
Ja uz take reci len jednym uchom dnu, druhym von... ze je ho plny kocik, zachvilu sa mi donho nezmesti, vidno, ze mu chuti a pod. Ale dnes sme sa dobre nasmiali, ked sestricka v rizikovej poradni mala co robit, aby ho vytrepala na vahu (9900g), ona taka chudunka, mala, aj doktorka sa na nich dobre zabavala. 😅
no to aj nam vzdy,len 7 ma? a aka je velka!!!!si pripadam jak slona keby mam v kociku alebo co... 😅
@strapco13podľa mňa vôbec nevyzerá ako dievčatko, je podarený. 🙂 🙂 🙂
@strapco13 no veď sa aj v kočíku rozvaluje ako chlapisko....... 😀 😀 😀 😀 krásny je...a včera bol hrozne zlatý,ako papal...hasič malý.... 😵 😵 😵
@didiana333 --ze, iny zrut..cez 250ml spraskal...dam mu bandaz na zaludok 😀 😀 😀
to iste vravia aj nam,ze aky je macko a nezmesti sa do kocika a ze budeme musiet kupit iny kocik.ja vzdy poviem,vsak je po tatovi 😀
strapco krasne mu chuti papkat a nevyzera ako dievcatko.
no aj ja sa pridavam, tiež máme novembrovú princezničku 2009 🙂
@mayusik vitaj medzi nami....
ahojte maminky,
strapco Matko je chutnucky,co ti ludia zle vidia?To bola urco nejaka stara babka,co zle videla 😎
No tak sa zda,ze vsetky nase deti su velke......to teda znamena,ze take maju byt....ci nie? 😉
Baby vase deti uz lozia?
Nasa mala mi tieto 2 dni malo spi a papa,inak jej vysiel 1.zub,sme sa tesili jak sisinovci 😀
dakujem. 😉 no co by som tak? moja dcerka sa vola Soňa, je veľmi zlatučka, mame z nej velku radost 🙂 .zubky este nemame, do nocnika cikame /sem-tam/. este ju kojim, od 6 mes.som zacala prikrmovat -zo zaciatku pekne papkala no teraz odmieta,takze kazdy den bojujeme. ale cica je chuti najviac. flasu nevezme do pusy ani nahodou,nechce ani vodu ani cajik ale davam je na lyzicku alebo z pohara. takze asi tolko 🙂
@lucida ..moj maly lozi, sedi, zacina sa staviat..ved to dnes skoncilo modrinkou a hrcou na cele ☹ ..ale zas nekeca ziadne slabiky, zubky nemame ziadne, ani sa zatial nechystaju
na nocnik som ho este neskusala dat..preco?..lebo este nemam kupeny 😅 😀 😀
@mayusik ..my sme tiez kojeny...ale spapa zatial vsetko..teda dnes som mu len tak dala ochutnat zlty melon..vyplul ho...to je jedine ovocie, co ani ja nezjem...takze je to moj syn 😵 😀 😀 😀
Ahojte, tak my sme sa vcera uspesne zdravi vratili z Turecka, bolo fajn, teplo, ale v mori boli vysoke vlny, plaz bola dva dni aj uzavreta, takze sme sa kupali potom uz len v bazene, ale Katke sa pacilo, tak som rada. Martinko to zvladal v pohode, zacala som mu tam uz aj ovocne vyzivky na desiatu davat, nikdy nema dost, nech je akokolvek najedeny, ked jeme my, dozaduje sa, krici 🙂
Zacina sa stavat na nohy, taha sa dohora o hocico, v Turecku mu vysiel dalsi zub a dalsi sa tlaci, zatial vyzera ako taky maly polovicny upirik 🙂 - pripajam foto.
No a dnes mi niekto z tasky na kociari vytiahol penazenku so 100 eur a platobnou kartou, taka som z toho vytocena 🙄
@mayusik vitaj.
No mna ani nenapadlo Martina na nocnik davat, podla mna je to o reflexe, neuvedomuje si, co robi a preco to robi, aj ked teda "bezplienkacky" maju iny nazor, nechcem sa, samozrejme, vadit, kazdy nech robi ako uzna za vhodne.
@strapco, vobec nevyzerate ako dievca, je to zvlastne, na moju Katku vzdy kazdy, ze aky pekny chlapcek a to bola cela v ruzovom! ... a cerstvy monokel aj my mame 😒
@gabika7706 krasne fotky..kde ste presne boli...my tiez uvazujeme o turecku
ten zaver..to nepotesi 😠 ..su ludia bez hamby 😠 😝
@strapco13 Alanya - Justiniano club Park Conti http://www.justinianohotels.com/eng/index.asp?s... 96 perc. osadenstva hotela su Rusi, takze aj detska disko a pod je viac-menej v rustine, ale ne-ruskym detom to vobec nevadilo a my sme sa aspon nieco v behu po rusky naucili, ked uz v skole sme sa nie 😀
@gabika7706 ak sa smiem spytat..cez ktoru cestovku ste sli?

Ďakujem ešte raz, a chcem sa ospravedlniť že som sem len tak vtrhla. Rada vás čítam a rady ktoré dávate medzi sebou mi niekedy aj vyšli. Tak dúfam že časom sa to naše papanie upraví. Aj ja kojím a aj Chris je velký cickos.