Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka ja som lev, manzel baran , takze zaujímava kombinácia, napriek tomu si rozumieme, a mám fantastickeho muza🙂
detičky su jedna rybky a druhá rak 🙂 a teraz to bude asi levík ak to stihneme 🙂
rodinka ako vyšitá 😀 😀 😀
@19vierka84 takze mas asi super svokru, resp. mate asi kamaratsky vztah, ci? 🙂
@pekosita aj mi si super rozumieme !
aj podla mna super kombinácia
@miskachrumka tak ja som kozorozec a priatel je skorpion a nase male by malo byt panna, ak sa nerozhodne ze by chcelo byt lev 🙂
@saranata no a čo hovoriš na rybky ?
ževraj sú velmi citlivé !
čo aj platí na nášho krpca
@loralo nie je zla, ja sa s nou moc nestretavam, svokrovci byvaju totiz v Sali a my za Dunajskou Stredou, ale tak teraz ma rozmaznava vo velkom, lebo sa strasne tesi ze bude babka 🙂 uz dva roky nam robila narazky, ze kedy z nej urobime babku tak sa teraz docka 🙂
nevychádza to nejak hlúpo 😕
Kozorožec 20. január - 16. február
Vodnár 17. február - 11. marec
Ryby 12. marec - 18. apríl
Baran 19. apríl - 13. máj
Býk 14. máj - 21. jún
Blíženci 22. jún - 20. júl
Rak 21. júl - 10. august
Lev 11. august - 16. september
Panna 17. september - 30. október
Váhy 31. október - 23. november
Škorpión 24. november - 29. november
Hadonos 30. november - 17. december
Strelec 17. december - 19. január
@19vierka84 tak ja som skorpion a manzel kozorozec. a v tele budeme mat tiez 6 rokov co sme sa dali dokopy 😀
@miskachrumka tak to je dajaka chujovina, lebo ja som 8. januara narodena a som kozorozec a priate je 7. novembra a je skorpion - dajake to tam je posunute o mesiac by som povedala
@19vierka84 hej hej je to posunuté o mesiac 😀
@19vierka84 aj ja si myslím že to je posunute
@trutka a mi budeme oslavovať v máji 6 vyročie 🙂
@nati04 áno je to posunuté mne to tiež nejak nešlo do hlavy no čitam po spodok a tam že ano je to posunuté
tu je otom písané http://m.tvnoviny.sk/index.php?article_id=57741...
@miskachrumka aj nasa je citlivá 🙂
@miskachrumka je to cele od chuja, na tejto stranke to je spravne http://www.zverokruh.sk/znamenia-zverokruhu/
@miskachrumka my v juni 6 rokov co sme spolu a 4 roky co sme svoji.ani sa mi verit nechce 😵 😵 😵
@saranata za všetko sa rozplače ?
na nášho sa len zle pozrieš a už mu je lúto je velmi citlivý 😒
este sa vratim k tej matrike: vo vacsine porodnic uz pred porodom musis mat vybavene priezvisko pre dieta, teda aby som bola presna pokial nie ste manzelia este pred narodenim babatka musite ist na matriku a otec musi prehlasit ze je to jeho dieta aby mohlo dostat jeho priezvisko, pokial ten papier nemate so sebou v porodnici, tak dieta dostane priezvisko po matke.... niektore porodnice pockaju par dni na ten papier ale je ich naozaj malo...
A co sa tyka predlzenej materskej tak pred 2 rokmi to bolo, ze ked koncila materska a mala zacat rodicovska, mohla si si zaziadat o predlzenie materskej (slobodna matka) - napisala si cestne prehlasenie ze zijes sama (t.j. naozaj sama len s dietatom), bez rodicov bez priatela..... niektore urady to kontrolovali, niektore nie (zaviselo od uradnika, kolko mal casu a chuti....)....
@trutka aka nahoda 😀 my oslavujeme teda ak nahodou zase nezabudneme obidvaja ako minuly rok 15. juna 🙂
@19vierka84 ste zabudli ? no paráda 😀 😀 😀
@miskachrumka no presne aj ona🙂
@miskachrumka dajako nam to nepride ze mame vyrocie a ani to nejako neoslavujeme, my sme asi taky divny par ale niekedy mam pocit ze sme boli spolu aj v minulom zivote, ako sme sa stretli, zacali sme spolu byvat uplne bez problemov aj ked sa sem tam spolu pohadame, lebo to k tomu treba.
@19vierka84 my mame vyrocie presne na muzove narodeniny 25.4. 🙂 a vzdy zabudeneme vyrocie oslavit bo oslavujeme muzove narodky...ale presne ako pises ani nemame potrebu to nejako specialne slavit 😉
@19vierka84 ani my vyrocie dako extra neriesime, ale manzel si zatial vzdy spomenul a daku drobnost mi vzdy kupil, kvetinku alebo bonbonieru ktoru mam rada 🙂 ale oslavovat to neoslavujeme
jeeej, inak baby mna zajtra caka konecne ako poslednu medzi vami morfo 🙂 tolko som sa nevedela dockat, ze som skoro aj zabudla, ze zajtra uz ideme, tak dufam, ze sa uz konecne dozvieme co mame v brusku 🙂 ja mam cim dalej tym viac tusak, ze to bude babulka opat 🙂
@saranata ja som netušila že sa dá predlžiť materská na zaklade toho že matka nežije s otcom dietata 😕
ja som si myslela že je to možné len na zaklade zleho zdravotného stavu dietat resp .že matka sním musi byt dlhšie doma preto že dieta je často chore a nieje schopné ani navštevovať matersku skolku !
@19vierka84 to udobrovanie je na tom nejlepšie 🙂
aj ja som hned mala pocit že k sebe patríme navždy a že sa už poznáme z niekade a pritom sme sa videli prvý krát v živote 🙂
@miskachrumka noo toto si si si skor pomylila s rodicovskou, tu mam teraz predlzenu ja, ale prispevok uz nedostanem, tych 200 eur ci kolko to vlastne je, ale zdravotnu za mna plati dalej stat

@miskachrumka moj muz je tiez byk a ja som vodnar 😀 ,podla mna super kombinacia 😵