icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy tak na čo ti to mám zas opisovať ked to nepoznáš možeš byt rada !

miskachrumka
17. apr 2012

@vevuska1 presne tak 🙂

wadja
17. apr 2012

@nessy 😀 😀 no asi , preco som neklofla si vynimku ?? 😀 😀 😀 😀 resp nasla som ale tak osud nedoprial 🙂

bobi3
17. apr 2012

@loralo no menšie podľa mňa v Lidli nemajú... a vrátiť asi áno, keď máš blok, neviem, nikdy som tovar v Lidli nevracala 😒

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy a ked si prečítaš vyššie čo som písala tak budeš vedieť že to nieje depka ako depka! 😉

vevuska1
17. apr 2012

idem babulky na chvilu od vas, ideme s malou upiect tatinkovi torticku, zajtra ma narodeninky, tak mu chceme spravit radost 🙂

pekosita
17. apr 2012

@nati04 aj ja mam tento problem,ale u mna je to tym, ze mam zubny kamen,musim ist na zubnu hygienu ...

miskachrumka
17. apr 2012

aj ja idem do obchodu a variť obed papa

nessy
17. apr 2012

@miskachrumka uz som to citala,sorry,nemusis

nessy
17. apr 2012

@wadja ono vzdy s anieco najde 😀 😀 nikto neni dokonaly,beriem to tak,ja vela krat rozymslam nad tym ci som sa spravne rozhodla 😀 😀 😀 hlavne ked ma naserie

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy 😉 nemusiš sa ospravedlnovať !

wadja
17. apr 2012

@nessy 😀 😀 😀 😀 tak to poznam to sa radsej vtedy pakujem od neho aby som mu nahodou uz nestrelila lebo on je taky agent provokater zacne zo srandy vytacat a ked ma dozerie nakricim na neho a on je potom nasray ze ja som a nakoniec sa sveme a ani nevieme z coho 😀 😀 😀 😀 😀

nessy
17. apr 2012

ja mam problem s tymmenom preto lebo mala sa vola po mne,koli irsku som to tak nechala,nech nemusim vysvetlovat a potom sme to uz neriesili ale teraz ked sa ma narodit chlap tak uz nechce aby mal meno po mne a mala je na svoje uz zvyknuta a nechce to menit a okrem toho mama do mna huci ze ked niesme zobrati tak sa maju volat po mne,keby sme sa nahodou rozisli a jeho mama zas ze ci ani to druhe nebudem mat meno po nich.no ciste kocurkovo.tak som rozmyslala ze pojdem na matriku a spytam sa ci mozu malej pripisat aj jeho priezvisko a malemu dam rovno jeho a hotovo.mala bude mat aj aj 😀

nessy
17. apr 2012

@wadja no ja mam doma pana dokonaleho 😀 😀 takze som tiez vela krat radsej ticho 😀 😀 a myslim si svoje

wadja
17. apr 2012

@nessy 😀 😀 noo asi my naozaj mame rovnake exemplare doma 😀 😀 😀 ten tiez dokonalost sama o sebe 😀

1nyx11
17. apr 2012

ahojte ste toho zase popísali, k tomu krvácaniu dasien aj mne krvácali a som myslela ze je to normálne no postupne sa mi zdali ine tak som sla k zubarovi na ústnu hygienu povedal ze mam zápal a riadne silny uz som bola 2 krát stále to nieje ok ☹ používam parodontax
a ku kojeniu hlavné je mať to v hlave ja som mala mliecka az az, davali aj spolubývajúcej a postupne sme doma presli na odsate s flasky a to bolo o nervy tak nam to vydrzalo ledva 2 mesiace. a môzem konstatovat ze je to vina okolia , tak na mna tlacili ze mala je smadna daj caj jest a kraviny a ked plakala radsej som nechala tak manzel dal mlieko s flasky odsate ako svokra kázala a tak to slo dokola teraz si uz nedam radit. ja som bola radcom teraz sestre aj laktacnou poradkynou 😀 a koji 8 mesiac. malu jej priložili prvy krát po vyse 2 týždnoch a prvý krát ju uvidela po týždni, a zvladla to 🙂 a to vám poviem ked pocuvate ze co riesite mlieko- dôležite je aby dietatko prezilo 😠 a pritom este odsavat, no lekari boli prekvapení sami ze kojila 🙂 a kojí 🙂 a pritom ona vzdy bola taky maznacik mladsi, slabsi aj teraz je taka precilivelá, ale som jej vtedy nedala sancu 😝 tak to je môj vzor dúfam ze aj mne to vyjde tentokrát a inak odvtedy neverím na ziadne straty a podobne aj po dni dvoch sa môze vrátit laktácia 😨

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy
@wadja aj ja mám doma dokonalý exemplár ale !!!!!premna dokonalý !!!!!!!!!
tiež sa pohádame ako uplne každý ale nikdy by som ho za nič nemenila je úžastný ..je to super chlap a nieje nič lepšie ako ked mi dá vždy za pravdu :D

vevuska1
17. apr 2012

@nessy tak pana dokonaleho mam doma aj ja 😀 iteckar tak co vam poviem, vzdy musi mat pravdu, ale ja som tvrdohlavy baran, ja si aj tak poviem vzdy svoje a on je tiez baran, takze sa takto natahujeme dovtedy dokym to jedneho znas neprestane bavit 🙂

miskachrumka
17. apr 2012

@vevuska1 ja mám doma býka 🙂
ale vobec to nanho nesedí !
a ja som vodnár

miskachrumka
17. apr 2012

Kde ste všetky ?

miskachrumka
17. apr 2012

Ja som sa rozhodla zakúpiť si tieto dudlíky
máte ich kupene alebo odskúšané niektorá ?
http://www.facebook.com/pages/Bleblesk/23022477...

vevuska1
17. apr 2012

@miskachrumka no my sme doma vstci traja barani 🙂 mala sa narodila presne na 21 na prveho barana 😀 skoda, ze nepockala do 30 by sme mali narodky spolu obidve a dokonca aj moj brat je tak isto ako ja 🙂

vevuska1
17. apr 2012

@miskachrumka taketo som ja dostala v nemocke v tom balicku pre mamicky, co su v nom take vseliake reklamne hovadinky a mam dokonca dva, ale ani jeen som neotvorila a neskusala, lebo mala mi od zaciatku dudle odmietala, vobec sme dudel nemali 🙂

loralo
17. apr 2012

@vevuska1 jeeeej aj my sme obaja barani 🙂

vevuska1
17. apr 2012

@loralo a vpohodke ne? mne vstci vraveli, ze to bud hrozneeee, ze sa budeme hadat stale, ale my skoro vobec, prvy krat sme sa hadali az ked sa prerabal dom, ale to neboli ani hadky ako vymena nazorov 🙂

miskachrumka
17. apr 2012

@vevuska1 ešte že spolu vychádzate !
mi sme každý niečo iné !
ja vodnár drahý býk malý rybičky brat váhy starka bliženci starký býk no všetky znamenia máme v rodine 🙂

miskachrumka
17. apr 2012

@vevuska1 no ten náš má rad duslík do teraz na noc hlavne ked je chorý hovorím mu že je veliký chlap bez plienky a že dudu stále no fuj a nevzdá sa jej ani za svet 😒

mimi126
17. apr 2012

No u nas zasa prevlada lev. Oco je lev, manzel je lev, ja som lev-ica a nase male bude tiez lev. Takze to bude zaujimave 🙂

loralo
17. apr 2012

@vevuska1 no my sme sa prvy rok cely vobec nehadali, vobec. potom to uz prislo a teraz sa vieme dobre posekat 😀 ale vieme, ze sa lubime a oboch nas to vzdy mrzi a nehnevame sa dlho. vies, kazdy chce mat svoju pravdu 🙂

19vierka84
17. apr 2012

ahojte baby, tak akurat som vas docitala. vcera som bola v BA u kamoskynej maminy pre plnu krabicu oblecenia na doma 0 - 3 mesiace zatial, tak uz musim len par kuskov nakupit na von a k doktorke, nech ide v novom 🙂
ja tiez nie som vydata a vobec nam to nevadi, v lete budeme spolu 6 rokov a byvame spolu cca tak isto. my sme spolu zacali byvat uz po dvoch tyzdnoch 🙂 malemu chcem dat obidve priezviska, nech ma moje aj jeho a nebudeme sa hadat a ani nase rodiny 🙂
co sa tyka kojenia, tak to vobec neriesim, bud budem kojit alebo nie, ja som kojena nebola a ani jedna moja sestra, lebo moja mama ma vpadnute bradavky a sme tu zdrave vsetky tri 🙂
co sa tyka kocika, tak to uz neriesim, lebo nakoniec dostanem od sestrinej kamosky cisto hlboky kocik a sportovy uz potom len dokupime.
mne pride prvy tyzden pomahat k nam svokra, lebo nechcem byt sama s malym, nakolko priatel robi a sme v tom totalny novacikovia, tak mi aspon poukazuje co a ako a potom uz budem na to sama, ale ak budem potrebovat, tak urcite este zostane 🙂