Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy a ty ozaj ešte nevieš čo čakáš ?
@nessy ja som písala že kočik váži 14kg a s dietatom aj 18kg 😅 😀
@miskachrumka no neviem ci to je sklerozou, lebo ja nie som ani stara a ani nie sme spolu 20 rokov 😀
@nessy ja som oficiálne skončila s materskou v marci ale teraz mi prišla posledná a idem zajtra na urad !
a poviem že sa mi nedalo skor
@19vierka84 aha tak potom je to niečim iným 😀 😀
no ja na takéto doležité veci nazabúdam....
podla mna je to doležite kedy si začala žit so svojou laskou ako kedy sa ti narodí dietatko
@miskachrumka zelam pevne nervy na urade, hadam tam nebudes mat vela ludi. 🙂
@miskachrumka tak ja datumy bohuzial zabudam. aj ked maju nasi narodeniny, tak mi sestra vola ako moj osobny pripomienkovac, nech im nezabudnem zavolat. na toto jednoducho nemam hlavu.
@19vierka84 vieš čo tie pevné nervy budem určite potrebovať !
niesom tip ktorý sa područi všetkému hlavne ked niekam prideš a budú ešte pozerať na teba ako na debila s namysleným pohladom že čo tu chceš 😠 😠 😠
@19vierka84 však každý sme na niečo iné !
🙂
každý vynikáme v inom 😉
Ja som tu ináč z pomedzi vás najmladšia ? 😕 😕 😉
@nessy tak to je teda riadna baba 🙂
náš ma 14kg aj nejaké drobné 🙂
a ked si pomyslím že v pol roku mal 9kg a po roku 11kg :D
a teraz ma cez 3 roky a ma 14,5 kg tak neviem kde sme zaostávali :(
@miskachrumka najhorsi su ti ludia pred tebou. nemala som rada to cakanie niekedy aj hodinu, kym vybavia tych pred tebou a povysvetluju im co treba a pod, aby to pochopili. som myslela ze ma slahne a este tu v DS byvaju tetusky take trosku pribrzdene, ved oni maju cas, tak naco by sa ponahlali
@19vierka84 takých pribrzdených ludi a nie len starých je aj tu a dosť !!!!!!!!
ti poviem že ich nezrátam ani za den tolko ich tu je v tejto dedine "v udolí tupých hláv " 😅 😅 😅
a na okolo ich je tiež dosť !
všetci závistlívé hieny a aj nos by ti odhryzli medzi očami ☹
@mo77 super , viem ze je skvely ja si ho neviem vynachvalit a takeho lekara fakt asi clovek najde raz za cas , ten predosli sa neda porovnat s Bacom to by som ho urazila ak by som ho porovnala , on je starsne zlaty a ludsky .Duafam ze buduci tyzden mi uz vide ist na porodnu pripravu dnes som sa tam nedostala
Maminy ktoré z vás už aj vidíte na brušku pohyby nie len citite ja ešte nič nevidím len citim 😒
teším sa už na riadne kopance že mi bude tričko dvíhať 😀
No idem ja lahnuť lebo zaspíme do školky 😀
zajtra sem nakuknem pred osmou ideme do skolky a do pol desiatej času dost kím pojdem na ten hnustný urad 😠
a nakuknem sem !
dorú noc a pekný večer maminy 🙂
@miskachrumka ja len citim ale mam pocit ze posledni dni pomenej ako keby sa malemu nechcelo , vecer musism znova studovat ci creva alebo maly pred tyzdnom stacilo dat ruku a az ma dvihalo ked mi prechadzal po bruchu a steklilo ma to a sem tam mal chut na Mexicke vlny tak som ich mala 😀
@miskachrumka
Vidim, ked kopne. Vcera som 15 minut cumela na brucho a cakala, kym kopne 🙂 Mexicke vlny zatial nepozorujem a ani velmi necitim.
Dnes rano som sa postavila na vahu a chytilo ma zufalstvo. Uz som pribrala 8kil!, iba za posledne 3 tyzdne az 3kila. Este sa da zvratit toto rychle tempo? Priznavam, ze jem posledny mesiac viac, musim sa nejako prinutit nejest bez hladu.
Musela som vymenit vsetky gatky a o podprsenkach ani nehovorim, aj nove su mi uz male 😀 ☹
Ach
@miskachrumka mne sa už riadne dvíha brucho, toto dieta kope ovela viac a silnejšie ako baby doteraz,
uplne sa vytláča, ked si lahnem na chrbát a dám si niečo na brucho tak to inak vykopáva, to už asi týžden🙂
@miskachrumka my uz tiez obcas vidime take jemnucke pohyby na brusku ale len velmi jemne sa to rozbieha. Zato kopancov mam dostatocne, vcera vecer mala tancovala o 22:30 tak som sa prevalila na bok, aby s tym prestala. 🙂
@miskachrumka
ja to už vidím, ako sa bruško zatrasie, podvihne...aj mm už viac krát cítil kopance 😀 😀 😀
@chrumka84 ja zatial nevidím pohyby ale aj pri malom som ich videla až po tom 25tt tak ešte je asi čas ale mrví sa v kuse teda 😵
@saranata ja som zvedavá ako som na tom ja o dva tyždne 😒
@mercymay ja som tiež včera nemohla spať sa mrvila ,krútila ,búchala tiež tak po desiatej ked som zalahla 😀
@porinka moj ešte nie len počuva a ja citim on nie ani nevidí ani ja ale po čase bude aj to už sa tešim ked budem vidieť ako pláva 😅

@miskachrumka a naco ti je kocik na viac ako 14kil? sak moja ma teraz 17kg a to ma ovela viacako rovesnici,ti maju nejak okolo 14-15 a to su uz 3 rocne deti,to uz kocik nepotrebuju 😀 😀