icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
17. apr 2012

@miskachrumka a naco ti je kocik na viac ako 14kil? sak moja ma teraz 17kg a to ma ovela viacako rovesnici,ti maju nejak okolo 14-15 a to su uz 3 rocne deti,to uz kocik nepotrebuju 😀 😀

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy a ty ozaj ešte nevieš čo čakáš ?

vevuska1
17. apr 2012

@nessy jee to fakt, som myslela, ze tu uz zaostavam 🙂 tak snad sa zatial dozvieme co cakame, ja sa uz neviem dockat. strasne som zvedava 🙂 ja snad ani nezaspim

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy ja som písala že kočik váži 14kg a s dietatom aj 18kg 😅 😀

19vierka84
17. apr 2012

@miskachrumka no neviem ci to je sklerozou, lebo ja nie som ani stara a ani nie sme spolu 20 rokov 😀

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy ja som oficiálne skončila s materskou v marci ale teraz mi prišla posledná a idem zajtra na urad !
a poviem že sa mi nedalo skor

miskachrumka
17. apr 2012

@19vierka84 aha tak potom je to niečim iným 😀 😀
no ja na takéto doležité veci nazabúdam....
podla mna je to doležite kedy si začala žit so svojou laskou ako kedy sa ti narodí dietatko

19vierka84
17. apr 2012

@miskachrumka zelam pevne nervy na urade, hadam tam nebudes mat vela ludi. 🙂

19vierka84
17. apr 2012

@miskachrumka tak ja datumy bohuzial zabudam. aj ked maju nasi narodeniny, tak mi sestra vola ako moj osobny pripomienkovac, nech im nezabudnem zavolat. na toto jednoducho nemam hlavu.

miskachrumka
17. apr 2012

@19vierka84 vieš čo tie pevné nervy budem určite potrebovať !
niesom tip ktorý sa područi všetkému hlavne ked niekam prideš a budú ešte pozerať na teba ako na debila s namysleným pohladom že čo tu chceš 😠 😠 😠

miskachrumka
17. apr 2012

@19vierka84 však každý sme na niečo iné !
🙂
každý vynikáme v inom 😉

miskachrumka
17. apr 2012

Ja som tu ináč z pomedzi vás najmladšia ? 😕 😕 😉

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy tak to je teda riadna baba 🙂
náš ma 14kg aj nejaké drobné 🙂
a ked si pomyslím že v pol roku mal 9kg a po roku 11kg :D
a teraz ma cez 3 roky a ma 14,5 kg tak neviem kde sme zaostávali :(

19vierka84
17. apr 2012

@miskachrumka najhorsi su ti ludia pred tebou. nemala som rada to cakanie niekedy aj hodinu, kym vybavia tych pred tebou a povysvetluju im co treba a pod, aby to pochopili. som myslela ze ma slahne a este tu v DS byvaju tetusky take trosku pribrzdene, ved oni maju cas, tak naco by sa ponahlali

miskachrumka
17. apr 2012

@19vierka84 takých pribrzdených ludi a nie len starých je aj tu a dosť !!!!!!!!
ti poviem že ich nezrátam ani za den tolko ich tu je v tejto dedine "v udolí tupých hláv " 😅 😅 😅
a na okolo ich je tiež dosť !
všetci závistlívé hieny a aj nos by ti odhryzli medzi očami ☹

mo77
17. apr 2012

@wadja kamoska pri nom rodila a chvalila si,vraj su vsetci dobri,mna prijimal katanik,je velmi prijemny,zlaty 😀 vsetkych si chvalia ze je to jedno kto je pri porode,drzim prsty nech to dopadne vsetko super

wadja
17. apr 2012

@mo77 super , viem ze je skvely ja si ho neviem vynachvalit a takeho lekara fakt asi clovek najde raz za cas , ten predosli sa neda porovnat s Bacom to by som ho urazila ak by som ho porovnala , on je starsne zlaty a ludsky .Duafam ze buduci tyzden mi uz vide ist na porodnu pripravu dnes som sa tam nedostala

miskachrumka
17. apr 2012

Maminy ktoré z vás už aj vidíte na brušku pohyby nie len citite ja ešte nič nevidím len citim 😒
teším sa už na riadne kopance že mi bude tričko dvíhať 😀

miskachrumka
17. apr 2012

No idem ja lahnuť lebo zaspíme do školky 😀
zajtra sem nakuknem pred osmou ideme do skolky a do pol desiatej času dost kím pojdem na ten hnustný urad 😠
a nakuknem sem !
dorú noc a pekný večer maminy 🙂

wadja
18. apr 2012

@miskachrumka ja len citim ale mam pocit ze posledni dni pomenej ako keby sa malemu nechcelo , vecer musism znova studovat ci creva alebo maly pred tyzdnom stacilo dat ruku a az ma dvihalo ked mi prechadzal po bruchu a steklilo ma to a sem tam mal chut na Mexicke vlny tak som ich mala 😀

chrumka84
18. apr 2012

@miskachrumka
Vidim, ked kopne. Vcera som 15 minut cumela na brucho a cakala, kym kopne 🙂 Mexicke vlny zatial nepozorujem a ani velmi necitim.

chrumka84
18. apr 2012

Dnes rano som sa postavila na vahu a chytilo ma zufalstvo. Uz som pribrala 8kil!, iba za posledne 3 tyzdne az 3kila. Este sa da zvratit toto rychle tempo? Priznavam, ze jem posledny mesiac viac, musim sa nejako prinutit nejest bez hladu.
Musela som vymenit vsetky gatky a o podprsenkach ani nehovorim, aj nove su mi uz male 😀 ☹
Ach

saranata
18. apr 2012

@chrumka84 vobec nestresuj , niekto priberie narazovo a potom stagnuje a niekto postupne, ziadna dieta😀

saranata
18. apr 2012

@miskachrumka mne sa už riadne dvíha brucho, toto dieta kope ovela viac a silnejšie ako baby doteraz,
uplne sa vytláča, ked si lahnem na chrbát a dám si niečo na brucho tak to inak vykopáva, to už asi týžden🙂

mercymay
18. apr 2012

@miskachrumka my uz tiez obcas vidime take jemnucke pohyby na brusku ale len velmi jemne sa to rozbieha. Zato kopancov mam dostatocne, vcera vecer mala tancovala o 22:30 tak som sa prevalila na bok, aby s tym prestala. 🙂

porinka
18. apr 2012

@miskachrumka
ja to už vidím, ako sa bruško zatrasie, podvihne...aj mm už viac krát cítil kopance 😀 😀 😀

miskachrumka
18. apr 2012

@chrumka84 ja zatial nevidím pohyby ale aj pri malom som ich videla až po tom 25tt tak ešte je asi čas ale mrví sa v kuse teda 😵

miskachrumka
18. apr 2012

@saranata ja som zvedavá ako som na tom ja o dva tyždne 😒

miskachrumka
18. apr 2012

@mercymay ja som tiež včera nemohla spať sa mrvila ,krútila ,búchala tiež tak po desiatej ked som zalahla 😀

miskachrumka
18. apr 2012

@porinka moj ešte nie len počuva a ja citim on nie ani nevidí ani ja ale po čase bude aj to už sa tešim ked budem vidieť ako pláva 😅