icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
18. apr 2012

@miskachrumka no mala kopala tak ze viac krat za den ale tak jeden dva kopance ale toto ked spusti tak nechapem,preto som sa zlakla ci sa nezamotalo alebo co 😀

pekosita
18. apr 2012

dobre ranko dievcata
@19vierka84 co sa tyka kavy tiez pijem jednu denne,mam nizky tlak, doki povedal ze mozem denne aj dve nescy,ale rano mi uplne staci.... z tlaku ma tiez bolieva hlava a potom to prerasta do migren. zatial som mala v tehotenstve len dve a nebolo to bohvieco zvladnut ju bez liekov

19vierka84
18. apr 2012

@saranata moja nastarsia sestra bola totalny antifajciar a su tomu asi take tri roky co fajci 🙂 tak hadam ti ani nezacne, su ludia co cely zivot cigaretu vobec nedaju do ust 🙂
za to ze si prestala ta obdivujem, ja mam na toto slabu volu a to som to uz skusala viac krat

saranata
18. apr 2012

@miskachrumka to je jedno, hlavne tomu nepridávam a nesmrdím od cigariet ked som pri detoch...
to ze niečo je vo mne nie je nič oproti tomu keby som fajčila , a kazde telo sa čistí inak
ja sa teším ze som prestala a som hrdá aj na manzela ze to zvládol,
az teraz si uvedomujem ako smrdí človek ktorý fajčí , to si neuvedomíš kým fajčíš aj ty, ked prídem k svokrovcom , svokor fajčí tak to je hruza a aj moja mama, vadí mi to už ten smrad a vadí mi ked pri mne niekto fajčí
prestali sme kvoli detom , ja už som za vodou , muž ešte len teraz prestal snád ho to nezlomí a nezačne už

saranata
18. apr 2012

@19vierka84 ja som to neskusala, ja som proste prestala, pre mna to bolo automaticke v tehu, tam by som si nedala cigaretu do ust , to je presvedčenie, potom som na nejake roky začala zase, ale teraz už nie
mne fajčiari teraz strašne smrdia cigaretou a nechcem takto smrdiet detom takze nebudem už fajčit

19vierka84
18. apr 2012

@pekosita mne kava strasne pomaha, lebo ja mavam migreny aj zo zmeny pocasia a z upchatych nosnych dutin. som zvedava kedy sa tento rok uz ukludni pocasie, lebo toto mne dobre nerobi.

nessy
18. apr 2012

@porinka ani nie,to je taky mierny obluk,aby si si ho mohla dat okolo seba a polozit babo 😀 ale vela bab uz v tehu s tym spava a ja som to potom aj okolo malej davala ked sa uz pretacala 😀

19vierka84
18. apr 2012

@saranata ja aj ked som bola fajciar, tak som nemala rada zafajcene miestnosti a potom clovek z toho smrdel, no hruza. vonku ked niekto fajci,t ak mi to nevadi, ale v uzavretom priestore by som vrazdila

porinka
18. apr 2012

@nessy
ja by som chcela takýto nejaký http://www.obchodny-dom.sk/vankus-na-kojenie-ba..., bo som videla, ako sa s ním dá mimi polohovať

pekosita
18. apr 2012

@19vierka84 viem o com hovoris,ja hlavne reagujem na zmenu pocasia a este z oci zvyknem mavat migreny. ked som otehotnela som sa hned lekara pytala, ze ci kavu mozem, aspon jednu a on ze v pohode, kava je podla mna ovela prirodzenejsia ako by som mala brat na tlak tabletky....

pekosita
18. apr 2012

dievcata neviem ako vy ,ale ja uz zacinam byt nejaka nemotorna a uz horsie spavam.... som zvedava co bude o dva mesiace 😒

porinka
18. apr 2012

@pekosita
ja funím, keď chodím napr po meste a s tým spánkom katastrofa 😠 😠 😠

saranata
18. apr 2012

@porinka http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
toto je vankus na dojcenie s takým potahom ked ten vanuš do toho zazipsuješ máš z toho taketo lehátko, ja som to mala ale iný typ toto su nove
takze ked si tehotná maš to na spanie, ked kojíš na kojenie a potom na lehatko je to super

19vierka84
18. apr 2012

@pekosita @porinka ja mavam problem so zaspavanim, ale ked uz zaspim, tak mam problem sa potom rano zobudit, v poslednej dobe sa budim aj na wc, len na poslednu chvilu potom musim rychlo utekat. este ze mame wc hend vedla spalne, tak to nemam daleko 🙂

pekosita
18. apr 2012

@19vierka84 jaaaaaj tak s tym WC mam tiez problem, vacsinou mi vzdy treba ,ked mam taky dobry spanok a to sa mi nechce vstat a potom utekam na poslednu chvilu 😀

porinka
18. apr 2012

@saranata
to sa dalo tak rozobrať??? vyzerá veľmo dobre 🙂

porinka
18. apr 2012

@19vierka84
@pekosita
ja chodím na wc každé 2-3 hodiny 😠 😠 😠

mercymay
18. apr 2012

@nessy no vyzera to ze sa dohodli... :D

pekosita
18. apr 2012

@porinka moja mala mi sedi v tureckom sede na mechuri hihihih takze ked sa zabava idem aj 4 krat behom polhodiny 😒 a to ma vie velmi vycerpat

porinka
18. apr 2012

@pekosita
ja som celá deravá, stačí hlt vody a môžem ísť čúrať 😖 😖 😖

trutka
18. apr 2012

@nessy a to je aky kocik ktory mas este po malej?

saranata
18. apr 2012

@porinka je super fakt

saranata
18. apr 2012

@porinka hej tento to je, teraz su už aj vo viacerých farbach čo som ti dala link, ten ruzový sa mi páči

porinka
18. apr 2012

@saranata
pôjdem ho dnes očíhnuť, keď už ideme do TT 😉 díkes za tip

pekosita
18. apr 2012

inac bab doporucujem stranku pampyshop.com - je tam teraz v akcii deka do autosedacky ,uz som si ju objednala http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=3468638

nessy
18. apr 2012

@porinka no sak takyto mam aj ja,len to sa neda moc vyrovnavat 😀

nessy
18. apr 2012

@porinka no ja dlho dlho nejdem a potom aj 4x po sebe a najviac ma stve ze len vycvrkam nieco a za chvilu znova,mam pocit ze mi tiez sedi na mechuri 😠 😠 to som pri malej nemala

porinka
18. apr 2012

@nessy
šak ho očíhnem a uvidíme 😀 😀 😀