icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
18. apr 2012

@trutka hej hej ja som si ho nechala lebo som ho mala velmi rada a bola som s nim spokojna,mam JANE ale stary typ ked robili este vacsie vanicky 😀 typ z roku 2007

porinka
18. apr 2012

@pekosita
už som nad takou dekou rozmýšľala...len či budeme toľko so sedačkou chodiť 😎

pekosita
18. apr 2012

@nessy ved to aj mna rozculuje,ze len po kvapkach chodim

pekosita
18. apr 2012

@porinka je to univerzalna deka aj do kocika ....si myslim

zyza
18. apr 2012

baby a ako ste na tom s cokoladou?jedavate ju?

pekosita
18. apr 2012

@zyza ja ju jedavam a velmi mi chuti 😀

nessy
18. apr 2012

@zyza ja ani moc nie,len sem tam lebo mi nejde sladke.pri obidvoch tehu som nemala chut na sladke,skor slane mi ide 😀

porinka
18. apr 2012

takto rastieme...

nessy
18. apr 2012

@porinka no my sme tiez nejak zrazu narastli 😀

porinka
18. apr 2012

@nessy
ja skôr tak postupne, a najmä v noci, mám pocit, že rastieme 🙂

pekosita
18. apr 2012

@porinka ja rastiem skor cez den ,dnes uz ma svrbi cele brucho .....vecer budem mat par novych strii 🙂

porinka
18. apr 2012

@pekosita
mňa večer ritne svrbeli aj stehná trošku...

nessy
18. apr 2012

@porinka neblaznite,to ked ma svrbi brucho tak budem mat strije? pri malej ma nesvrbelo brucho,ani strije som nemala ale teraz sa bojim lebo mam vacsie brucho ako pred tym

pekosita
18. apr 2012

@porinka mne to vzdy zacne svrbenim, potom vecer vidim uz cervene vlasocnice na pokozke, potom sa mi vytvoria take chrasticky a potom sa mi to zosupe... a tak to ide dokola ... a to sa mazem non stop,ale co uz geny nepustia

porinka
18. apr 2012

@nessy
ja nemá strie, tfuj tfuj tfuj 😉 len kože môže svrbieť, keď sa naťahuje 😉

nessy
18. apr 2012

@porinka ja si kazdy vecer davam olej proti strijam sa bojim aby som nemala
pri malej neboli tak dufam ze ani teraz nebudu a ked bude treba tak aj rano budem davat 😀 😀

porinka
18. apr 2012

@nessy
aj ja dávam olej od weledy a tiež dúfam, že nebudú 😀 😀 😀 dávam len raz, ale píšu 2x...asi tak začnem, keď tak rýchlo rastieme teraz 😉

pekosita
18. apr 2012

@nessy ak si nemala pri prvom dietatku tak si nemyslim, ze by si teraz mala chytit strie.... ja to mam po maminke takze ja som vedela, ze to mam ocakavat,ja som sa potrhala aj v puberte a to som pribrala len dve kila na spravnych miestach. ja sa natieram 4 krat denne hihi no a nepomaha

trutka
18. apr 2012

@saranata ja som vcera bola v lekarni ze pozriem tu vazelinu co si pisala a v lekarni ze tym nech sa nenatieram ze su na to speci kremy.a kukala na mna jak puk.nejaka divna.inak my nechcela ani predat glukozu na test na cukor,ze u nich sa to zaraba den pred tym a uz tak kupis.tak som odisla znechutena.v druhej lekarni mi hned dali glukozu a zarobim si to v nedelu vecer .a na tu vazelinu som sa radsej uz ani nepytala

mimi126
18. apr 2012

Ja si kazdy vecer pred spanim mastim brucho s telovymi kremami-takymi mastnejsimi a zatial nemam strie, Myslim si, že urcite budem mat ked budeme este väcsi.Zdá sa mi, že rastieme hlavne v noci, cez den to az tak nepozorujem. A neopuchaju vam nohy okolo členkov?

pekosita
18. apr 2012

@mimi126 mne zacali opuchat clenky,ale obmedzila som solenie tak mi to trocha preslo. ja som pred tym zvykla vela solit a to zadrziava vodu 😒

mimi126
18. apr 2012

hm...mozno aj u mna to bude tym, lebo ja chut na sladke nemam. skor vyhladavam slane a to nadväzuje. Ale pomaha mi nato aj mast z Arniky. No asi tiez obmedzim slane 🙂 aj tak najzaujimavejsie je ze na nic extra nemam chute ale na mrazene-zmrzky,nanuky-to hej to by som jedla kazdy den. Len nejem aby som neochorela-ale chut tam je velikaaaa. 🙂

porinka
18. apr 2012

@pekosita @mimi126
ja tiež veľa solím, ale zatiaľ nič neopúcha...všetko asi vyčúram 🙂

19vierka84
18. apr 2012

@nessy tak mna svrbi brucho uz od 12 tt, tak mi doktorka odporucala natierat sa Excipial U Llipolotio. zatial to pomaha a strie nastastie este nemam, ale tak uvidime, este polovicu mam pred sebou

zyza
18. apr 2012

opucha,opucha veru... 😢

zyza
18. apr 2012

a ten glukozovy test treba zarobt doma?Ja ze si tam zoberiem vodu do flasky a zmiesam to tam,pri dr...beriem si aj citron pre istotu..

mamimonka
18. apr 2012

čaute tehošky.. teda ale tu frčíte, koľko toho stíhate prebrať 🙂
@porinka parádne rastiete.. to si v ktorom TT fotená??..
@zyza čokoládu a sladkosti by som jedla na kilá a pritom prvý trimester som nemohla sladké ani cítiť, teraz sa ho neviem dožrať 😀
@nessy
@pekosita
@trutka
@mimi126 ja zatiaľ strie nemám, no koža na bruchu ma svrbí ako šľak... celkovo sa mi zdá že mám dosť veľké bruško.. ale keďže je to moje prvé tehu nemám si to s čím porovnať 😉 tak som zvedavá kam až porastieme 😀
členky začali opúchať aj mne.. no čo ma trápi viac sú vždy večer kŕče v nohách, to je ozaj nepríjemné..

nessy
18. apr 2012

@porinka aj ja pouzivam ten od veledy,aj krasne vonia 😀

mamimonka
18. apr 2012

@zyza ja budem glukózový test robiť u doktorky, dokonca mi ani nepovedala že si mám prinieť flašku na zarobenie tej gebuziny.. to sa nosí?

nessy
18. apr 2012

@pekosita tak nemam mat po kom ale tomu uz neverim pretoze v rodine nemame ani krcove zily a mne sa pri tomto tehu dve spravili,som z toho na nervy,dnes to musim ukazat dokimu,mam to hrozne a jedna ma aj svrbi ☹ ☹