Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@trutka no tam je asi iný postup ked je v rodine cukrovka !
ja netušim nemame ju v rodine mi okrem chrípky nemáme nič chvalabohu 🙂 🙂
@miskachrumka taky isty,len idem dva krat,nie len raz
a tu cukrovku mama ma ziskanu,nieje v rodine,ani pri malej som nemala,bolo vsetko ok,ale ze vraj pre istotu 😀 a pre istotu aj ked boli dobre vysledky nemam jest vobec sladke 😀
@nessy 😀
@miskachrumka
Ale zatial dobre tak dúfam že to dobre aj dopadne 🙂a ty ako ?
inak,vraj sa teraz berie krv zo zily,z prsta je to vraj skreslene..
@nati04 aj ja fajn !
nemám sa na čo stažovať 😉
idem sa vyvaliť kím pojdem pre malého !
@zyza to máš zkade ?
@miskachrumka od setricky,aj z netu...
@miskachrumka utekaj 🙂
ono to je asi zase individualne,u kazdeho dr,ine ako aj s tym ekg.
@zyza aha diky za info 🙂
@nati04 nemusím 😀
ja sedím celý čas na gauči len sa prekotit a hotovo 😅 😅 😅 😅
X-lander XA 2011 Set XIII | Sporťáky |Krteček e-shop - kočárky, autosedačky
www.detskezbozi.com
teraz mi jedna posielala ze predava v modrej farbe 4 mesiace pouzívaný. ak by ste niektorá chceli, my už máme 😉
tento je tiež chutný len asi bude malý ☹
http://www.detskezbozi.com/coneco-chameleon.html
som sa najedla a maly uz zase zancuje 😀
ja zavinovacku ci perinku velmi neriesim, naša mala 4kg a aj bola silacka, ta sa hned vykopala ruky povyberala no sikovnica bola, tak sme dlho nepouzívali, vlastne len v noci 🙂 ale sa mi pacia tie do autpsedacky take ako deka na jesen budu hadam fajn no este neviem. máme fusak do autosedacky no to sa mi paci viac 😀
@mamimonka no asi len vydrzat 😉 , no zacala ma zrazu boliet kostrc pri sedeni . vyskusali na mne kadejake rehabky a nepomohlo,nakoniec zistili, ze bola rozstiepena a musela ist von. nemala som ziadny uraz,20 rokov som tancovala v subore pady boli ,mozno sa postupne rozstiepila. Ale poviem Ti od operacie som si uz nikdy poriadne nesadla,boli to stale...
no baby idem ja na to morfo sono,dufam ze aj fotecka bude 😀

@miskachrumka @nessy manzelov otec aj babka maju silnu cukrovku,ale mi sestricka povedala ze nakolko to nie je z mojej strany, tak ze to nic nie je. no neviem 😕