Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka Takto vyzerá so strieškou
@marcela2003 pekný kočik 🙂
aj vanička je velmi pekná !
a cenova skupina ?viem že su drahšie
@nessy hlavne že si ho podrobne videla ty 😀
@porinka Mňa odradili tie ozdobné kamienky a keď som zbadala tento náš, tak som bola rozhodnutá do 5 min. 🙂 Dúfam, že budeme spokojní.
@miskachrumka no ja som to videla 🙂
ale tak sa trepal zas horkotazko sa dalo nieco vidiet 🙂
@miskachrumka Nebol až taký drahý, celá trojkombinácia, plus taška, pláštenka a nánožník nás vyšli okolo 560 EUR.
@miskachrumka
bude nosiť chlap 😀 😀 😀 a do auta a k lekárovi ponesiem v autosedačke predsa
@porinka však ako povieš 😀
@nessy aj naša sa bláznila naposledy ale aj tak mi dr povedal že už sa neda pofotit že je už velká ☹
@porinka ja len aby si potom nelutovala ale však čo už 😀
@marcela2003
tie kamienky mi nejako nevadia, zatiaľ 😅 budem sa tváriť, že sú od Swarowského 😉
@miskachrumka
možno budem, ale nikdy nenájdem dokonalý kočík, každý má niečo 😎
@miskachrumka mne mala problem minule tiez odfotit, lebo sa zakazdym krpec schoval, ked uz ho chcela zamerat, tak sa trosku potrapila 🙂
@marcela2003 no to je dosť mi sme mali pri malom tiež takú cenovu skupinu ale už viac nie 🙂
už nechcem taký drahý kočik
@porinka to je pravda ináč by sme tu nedilemovali
@19vierka84 pekné 🙂
poteší 🙂 je to krásne vidieť ako sa hýbe že sa má k svetu a že sa mu tam páči 🙂
mna nejak začali bolieť kríže aj spodok brucha asi sa roztahujem 😒
@miskachrumka aj priatelovi sa to velmi pacilo ked pozeral na maleho a teraz sa ma stale pyta, ze kedy mame dalsiu poradnu, a ked mu poviem ze mi mozno ultrazvuk robit nebude, tak hovori, ja sa jej opytam ci nam ho neurobi 🙂 plave si tam, lebo zatial tam ma vela vody a miesta 🙂
aj mna bolievaju krize uz asi dva tyzdne, ale ked sa to bude zhorsovat, tak si asi objednam ten pas na brusko, len neviem ci to na to pomoze a hlavne netusim ci to robi babo, alebo pocasie, lebo aj kolena ma pobolievaju 😖
@miskachrumka tak uz sa asi nedaju cely pofotit len take kusky ako mame mi z dneska 🙂
@miskachrumka U nás je to naopak, pri dcére pred 9 rokmi sme mali za tretinu z tejto sumy, ale to už bolo dávno. 😀
@miskachrumka Aj tento je krásny, aká značka?
@19vierka84 vieš čo asi to aj tím bude lebo som ho dnes vobec nemala prala som ho tak sa sušil !
a bolia ma veru kríže aj spodok brucha ale ako na krámy tak to sa bude roztahovať panva
a verím že sa tešil tomu mojmu už aj slzy vybehli
@nessy ved ja viem že sa už celý neda pofotit ja som chcela tu krásnu hlavku alebo teda dokaz že je baba alebo niečo podobné ale asi som nanho malo tlačila
@marcela2003 ja zas nechcem drahý lebo za to tie kočiky niektoré ani nestoja !
aspon tie naše dva určite nie !
a to ten jané stal okolo 800e a coletto 480E tak že velké palky ale už viac nie len peniaze tahaju z mamičiek
@miskachrumka moj mal dobru naladu a bol ochotny 🙂
aj mi ukazoval srdiecko,pecen chrbticu tvar nohy ruky a prstiky,ale nedali sa ratat,kedze ma kopal a mrvil sa aj pri sone 😀 😀

@porinka taka normalna jak vzdy vsetky mam 🙂 mozno mi to tak blbo naskenovalo len 🙂