icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

lucia795423
2. okt 2012

@vcielkamaja no to my pravidelne mame okakane vsetko...tolko kolko plachtu menim som asi za cely zivot nemenila...ona je strasny sralo...uz zasiahla aj mna aj tatika... 😀 aj tak dikes za odpoved...

lucia795423
2. okt 2012

@kalifa28 no tak a mame odpoved preco bola tato noc tak na prd...

lucia795423
2. okt 2012

@vcielkamaja boze a to sa neda nijako uspat?...chudatko male...sak to je aj na mna vela tolko nespat...

carodejnica
2. okt 2012

@lucia795423 Môj Maťo zas kaká tak raz za 3-4 dni.... 😅 😕 ale tiež je to potom riadna šupa... 😅

vcielkamaja
2. okt 2012

@lucia795423 no nedalo sa jej uspat, a ked aj zaspala, tak ju prebrala doktorka na poradni. ale ona to potom dospala...

monculka
2. okt 2012

teraz som si nasla na nohavickach tmavo-hnedy vytok...je to v poriadku?aj ked som uz po sestonedeli?do teraz som mala uz normalny...

kvietok173
2. okt 2012

@vcielkamaja a čo robila celý deň.Vydrží byť bez bližšej pozornosti ticho hore?Náš malý ak je 2 hod. hore tak to je už veľa a teraz keď je chorý tak sa pomaly budí iba na kojenie.a tiež rád spí na brušku 🙂

kvietok173
2. okt 2012

@monculka ja som tiež včera taký mala a dnes krv ☹

monculka
2. okt 2012

@kvietok173 nemoze to byt menstruacia?

kvietok173
2. okt 2012

@monculka ja neviem??? ale ak by bola, tak aspoň budeme naisto vedieť plodné dni, potom 🙂 , aspoň možno nejaká výhoda 🙂 , ale ja som bola pred týždňom a pol za dr. na kontrolu a podľa usg povedala, že čistenie bude ešte asi cca 2 týždne, týždeň som mala kľud a teraz zas ☹

monculka
2. okt 2012

@kvietok173 no ja som tiez teraz niekedy mala ist ale moja dr ma straaasne plno a potom isla este niekam prec ci co tak ma objednala az na 15.10...aj ja som mala tyzden pokoj...ale som sa aspon ukludnila...som myslela ze uz daco zle...

kvietok173
2. okt 2012

@lucia795423 my sme natom podobne, ja keď stojím pred prebaľovacim pultom tak som okakaná cca v oblastí pupka až pŕs 🙂 a keď sa stihnem uhnúť, tak parkety 🙂 ale ja periem ešte kopec látkových plienok, leb pri prebaľovaní tradične ako hasičské autíčko všetko sprchuje 🙂 🙂 🙂 , tak mu hádžem pri utieraní na pipíka látkovú plienku.

vcielkamaja
2. okt 2012

@kvietok173 no celý deň bola nervozna a urevana. nevydrží byť bez našej pozornosti, možno minutu...teraz sme jej nad postielku dali kolotoč, tak na to pozera ako zhypnotizovana....inak sa s nou musime v jednom kuse rozpravat 😀

vcielkamaja
2. okt 2012

ja som bola u gynekologa včera na kontrole po šestonedelí

kvietok173
2. okt 2012

@vcielkamaja my sme nášmu kúpili veľkú hojdačku s kolotočom, ale vydrží tam 10min. a najradšej je v starom vajíčku a v ňom ho hojdáme 🙂

lucia795423
2. okt 2012

@vcielkamaja inak aj moja cica miluje kolotoc nad postielkou, vydrzi aj 20min a potom aj na hracej podlozke vydrzi 10-15 min sama...Ale v hojdacke zatial vydrzi len chvilu s chmuri sa na mna akoby tam bola za trest...

ela2710
2. okt 2012

@monculka mne tak isto zacal menzes, chcela som ist koncom minuleho tyzdna na prehliadku po sestonedeli a tiez najskor dva dni tmavokrvavy vytok a potom od vikendu menstruacia, takze pojdem ku gynekologicke zrejme az buduci tyzden a to som uz chcela mat po tom 😒 a som sa tak tesila, ze ked kojim, pride to neskor...

miskachrumka
2. okt 2012

@lucia795423 nie nie tebe som to písala 😉

miskachrumka
2. okt 2012

@vcielkamaja tak teraz som si spomenula že som bola včera o štrvrtej objednana na kontrolu po 6nedelí a som na to zabudla no nevadí zas pojdem ako pri prvom po 3mes 😒 v tom zhone popri detoch som na to uplneeee zabudla :(

lucia795423
2. okt 2012

@miskachrumka a uz vam je lepsie?hlavne malemu chrustikovi?si kupila tu odsavacku?

miskachrumka
2. okt 2012

@lucia795423 ano kupila som odsávame od včera obeda a kvapkáme otrivin ale soplíky má stále :(((
za kolko vám sople prešli ?a čo ste vy kvapkali ?

miskachrumka
2. okt 2012

@lucia795423 celú noc do dnes preplakal a ja sním už som bola o stvrtej zúfalá zo všetkého aj Dávidko plakal že ho hlava bolí v noci a uško tak som mu dala paralen siprup a po pol hodine zaspal no hrozná noc zufalá ☹ ☹ ☹ ☹
verím že už bude len lepšie nič si v živote viac neprajem len aby boli chlapy zdravý !!!!!!!!!!!!!!!!!!

lucia795423
2. okt 2012

@miskachrumka my sme neboli chory, len rano tri dni mala sopliky a preslo jej to samo, len z odsavackou, bez kvapiek...prajem Vam skore uzdravenie, viem ake to je zufale ked vidis ako sa tvoj drobcek trapi a ty mu nemozes pomoc,aj ked sa akokolvek snazis...Ja som malu teraz supla do overalu a autosedacky a isli sme sa prejst autom, kedze nie a nie zaspat...a este sme len nastupili do auta a uz buva...no meviem ci nebudeme kazdu noc robit cork-dublin aby sa vyhajala...a skrachujeme na benzine...

miskachrumka
2. okt 2012

@lucia795423 a ešte aký je ten benzín lacný :D
a to po kupkaní ešte chodite von do aute myslim ?
no Dominko bol pre osmou okupany a už buva aj s bračekom a ja stereotyp klabosenie s mužom a kukanie paneláku 🙂

miskachrumka
2. okt 2012

@lucia795423 ináč ak sa možem opýtat kolko má tá tvoja staršia ?
nemáš napísané ....

lucia795423
2. okt 2012

Dneska sme sa nekupkali, bo som sa dakde docitala, ze ci to nieje dovod preco nechce hajat...ze je prestimulovana, ale nic nepomohlo...takze jazdime...tak pekny vecer a zrelaxuj poriadne s muzikom 😀 😀 😀

vcielkamaja
3. okt 2012

@lucia795423 tak mysme presli na kupanie sa rano. kupali sme vecer, ale to som mala pocit, ze sa potom dost rozobrala a nechcela spat. a vcera mi uz o pol osmej vecer zaspala a tahala az do rana do siestej.

lucia795423
3. okt 2012

Ta ja neviem u nas zatial nic nepomaha...vcea spola v aute hodinku ale vstala o 9 tej a buntosila do 12...

lucia795423
3. okt 2012

@miskachrumka joj tak ona uz je velka cica,uz bude mat 12....neviem este na tom koniku fungovat, lebo nemame momentalne internet doma a cez mobil sa mi to nastavovat nesce... 😀

smolinka024
3. okt 2012

@monculka Ma sa davat max. na 1 hod a to pod dohladom, lebo to v prvých 4. mesiacoch zvysuje syndrom nahleho umrtia, ale nechcem plasit....