Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kalifa28 no tak a mame odpoved preco bola tato noc tak na prd...
@vcielkamaja boze a to sa neda nijako uspat?...chudatko male...sak to je aj na mna vela tolko nespat...
@lucia795423 Môj Maťo zas kaká tak raz za 3-4 dni.... 😅 😕 ale tiež je to potom riadna šupa... 😅
@lucia795423 no nedalo sa jej uspat, a ked aj zaspala, tak ju prebrala doktorka na poradni. ale ona to potom dospala...
teraz som si nasla na nohavickach tmavo-hnedy vytok...je to v poriadku?aj ked som uz po sestonedeli?do teraz som mala uz normalny...
@vcielkamaja a čo robila celý deň.Vydrží byť bez bližšej pozornosti ticho hore?Náš malý ak je 2 hod. hore tak to je už veľa a teraz keď je chorý tak sa pomaly budí iba na kojenie.a tiež rád spí na brušku 🙂
@monculka ja som tiež včera taký mala a dnes krv ☹
@kvietok173 nemoze to byt menstruacia?
@monculka ja neviem??? ale ak by bola, tak aspoň budeme naisto vedieť plodné dni, potom 🙂 , aspoň možno nejaká výhoda 🙂 , ale ja som bola pred týždňom a pol za dr. na kontrolu a podľa usg povedala, že čistenie bude ešte asi cca 2 týždne, týždeň som mala kľud a teraz zas ☹
@kvietok173 no ja som tiez teraz niekedy mala ist ale moja dr ma straaasne plno a potom isla este niekam prec ci co tak ma objednala az na 15.10...aj ja som mala tyzden pokoj...ale som sa aspon ukludnila...som myslela ze uz daco zle...
@lucia795423 my sme natom podobne, ja keď stojím pred prebaľovacim pultom tak som okakaná cca v oblastí pupka až pŕs 🙂 a keď sa stihnem uhnúť, tak parkety 🙂 ale ja periem ešte kopec látkových plienok, leb pri prebaľovaní tradične ako hasičské autíčko všetko sprchuje 🙂 🙂 🙂 , tak mu hádžem pri utieraní na pipíka látkovú plienku.
@kvietok173 no celý deň bola nervozna a urevana. nevydrží byť bez našej pozornosti, možno minutu...teraz sme jej nad postielku dali kolotoč, tak na to pozera ako zhypnotizovana....inak sa s nou musime v jednom kuse rozpravat 😀
ja som bola u gynekologa včera na kontrole po šestonedelí
@vcielkamaja my sme nášmu kúpili veľkú hojdačku s kolotočom, ale vydrží tam 10min. a najradšej je v starom vajíčku a v ňom ho hojdáme 🙂
@vcielkamaja inak aj moja cica miluje kolotoc nad postielkou, vydrzi aj 20min a potom aj na hracej podlozke vydrzi 10-15 min sama...Ale v hojdacke zatial vydrzi len chvilu s chmuri sa na mna akoby tam bola za trest...
@monculka mne tak isto zacal menzes, chcela som ist koncom minuleho tyzdna na prehliadku po sestonedeli a tiez najskor dva dni tmavokrvavy vytok a potom od vikendu menstruacia, takze pojdem ku gynekologicke zrejme az buduci tyzden a to som uz chcela mat po tom 😒 a som sa tak tesila, ze ked kojim, pride to neskor...
@lucia795423 nie nie tebe som to písala 😉
@vcielkamaja tak teraz som si spomenula že som bola včera o štrvrtej objednana na kontrolu po 6nedelí a som na to zabudla no nevadí zas pojdem ako pri prvom po 3mes 😒 v tom zhone popri detoch som na to uplneeee zabudla :(
@miskachrumka a uz vam je lepsie?hlavne malemu chrustikovi?si kupila tu odsavacku?
@lucia795423 ano kupila som odsávame od včera obeda a kvapkáme otrivin ale soplíky má stále :(((
za kolko vám sople prešli ?a čo ste vy kvapkali ?
@lucia795423 celú noc do dnes preplakal a ja sním už som bola o stvrtej zúfalá zo všetkého aj Dávidko plakal že ho hlava bolí v noci a uško tak som mu dala paralen siprup a po pol hodine zaspal no hrozná noc zufalá ☹ ☹ ☹ ☹
verím že už bude len lepšie nič si v živote viac neprajem len aby boli chlapy zdravý !!!!!!!!!!!!!!!!!!
@miskachrumka my sme neboli chory, len rano tri dni mala sopliky a preslo jej to samo, len z odsavackou, bez kvapiek...prajem Vam skore uzdravenie, viem ake to je zufale ked vidis ako sa tvoj drobcek trapi a ty mu nemozes pomoc,aj ked sa akokolvek snazis...Ja som malu teraz supla do overalu a autosedacky a isli sme sa prejst autom, kedze nie a nie zaspat...a este sme len nastupili do auta a uz buva...no meviem ci nebudeme kazdu noc robit cork-dublin aby sa vyhajala...a skrachujeme na benzine...
@lucia795423 a ešte aký je ten benzín lacný :D
a to po kupkaní ešte chodite von do aute myslim ?
no Dominko bol pre osmou okupany a už buva aj s bračekom a ja stereotyp klabosenie s mužom a kukanie paneláku 🙂
@lucia795423 ináč ak sa možem opýtat kolko má tá tvoja staršia ?
nemáš napísané ....
Dneska sme sa nekupkali, bo som sa dakde docitala, ze ci to nieje dovod preco nechce hajat...ze je prestimulovana, ale nic nepomohlo...takze jazdime...tak pekny vecer a zrelaxuj poriadne s muzikom 😀 😀 😀
@lucia795423 tak mysme presli na kupanie sa rano. kupali sme vecer, ale to som mala pocit, ze sa potom dost rozobrala a nechcela spat. a vcera mi uz o pol osmej vecer zaspala a tahala az do rana do siestej.
Ta ja neviem u nas zatial nic nepomaha...vcea spola v aute hodinku ale vstala o 9 tej a buntosila do 12...
@miskachrumka joj tak ona uz je velka cica,uz bude mat 12....neviem este na tom koniku fungovat, lebo nemame momentalne internet doma a cez mobil sa mi to nastavovat nesce... 😀
@monculka Ma sa davat max. na 1 hod a to pod dohladom, lebo to v prvých 4. mesiacoch zvysuje syndrom nahleho umrtia, ale nechcem plasit....

@vcielkamaja no to my pravidelne mame okakane vsetko...tolko kolko plachtu menim som asi za cely zivot nemenila...ona je strasny sralo...uz zasiahla aj mna aj tatika... 😀 aj tak dikes za odpoved...