icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kvietok173
10. okt 2012

@lucia795423 nám je od 3-6 akurát, ale to závisí od značky. H&M sú väčšie, tam to sedí 🙂

carodejnica
10. okt 2012

@kvietok173 No Maťo keď nespí, tak kočík nehrozí, to by boli revy, a teraz sa moc vonku dojčiť nedá.... takže ja chodím na prechádzky max. 10 minút od chalupy 😀

kvietok173
10. okt 2012

@carodejnica len ja 4x do týždňa chodím s malým do mesta a tam min.hodku čakáme na krúžky-husle, karate.Nechcem dcéru obmedziť kvôli malému, ale občas by som najradšej niečo zrušila ☹ , ale neviem ako v zime?

carodejnica
10. okt 2012

@kvietok173 tak to áno, nemáš na výber.. mne sa inak najlepšie dojčilo v aute 😅

kvietok173
10. okt 2012

@carodejnica auto je náš druhý domov 🙂 , len keď ideme na husle auto mám na parkovisku a s dcérou ideme do centra. Ale už som kojila všade 🙂 , v ľud.škole ma už hádam každý videl kojiť 🙂 🙂 🙂 .Môj malý macko ako by ani dna nemal 🙂 🙂 🙂 už ma líčiska ako malý buldoček 🙂 🙂 🙂 malý sumo bojovník 🙂 🙂 🙂 na 6týž. sme mali 5kg, týždenne priberá 300g.

miskachrumka
10. okt 2012

@lucia795423 si myslím že každá značka má iné čislovanie aj my máme jedny vecičky na 4mes a su malé a druhé na 2mes a sú ešte vačšie na to by som sa velmi nespoliehala 😉

miskachrumka
10. okt 2012

@carodejnica prečo práve v aute ?
neviem či len moj muž jazdí tak divoko mne každá zákruta robí problém 😒

miskachrumka
10. okt 2012

@carodejnica náš dominko ešte len vidí striešku kočíka a už odfukuje stímto chvalabohu nemám problém aj ked je hore vždy je ticho asi sme dobre vybrali 😀

miskachrumka
10. okt 2012

@carodejnica ináč pýtala som sa na ten sirup dnes a nebola nadšená povedala tolko že ak chcem možem ho vyskušať ale že ona by to popravde nedala svojmu dietatu .....tak ho nejdem kupovať ostaneme pri nutritone na zahustenie mm nejdem už špekulovať 😉

carodejnica
10. okt 2012

@miskachrumka jééj, nie v idúcom, to by bolo nebezpečné, v zaparkovanom 😎 😅

carodejnica
10. okt 2012

@miskachrumka a čo sa jej nepáčilo? ešte som ho nekúpila, ani neplánujem, ale ma to prekvapilo... 😕

miskachrumka
10. okt 2012

Musím sa pochváliť že moj 3,5ročný syn je taký šikovný ,že je v triede s predškolákmi a od dnes sa učí snimi aj angličtinu dnes bola hitom veta :My name David šikulka naša :o) som nanho veeeeeeeeeeelmi pyšná !!!!!!!!!

miskachrumka
10. okt 2012

@carodejnica asi mi zamrzol mozog 😀

miskachrumka
10. okt 2012

@carodejnica lebo tam je tá svatojánska muka že ona by to takému malému dietatku nedala popravde to je vše ale že ak chcem možem vyskušať .....ale že ona by nedala tak ho nejdem kupovať !že máme ostat pri nutritone

kalifa28
10. okt 2012

moja výlučne dojčená dcerenka za mesiac pribrala 1600g .-) dr. sa nestačila divit, že taký prírastok na hmotnosti si ani nepamätá 😝 😝

kacenka78
10. okt 2012

@kalifa28 my sme dnes boli v poradni a za mesiac a 4 dni prirastok 1560g,a samozrejme pri kojeni..

kvietok173
10. okt 2012

@kalifa28
@kacenka78 ale obidve ste jedli slaninu, že? 🙂 🙂 🙂

miskachrumka
10. okt 2012

@kvietok173 😀 😀 😀 😀 😀 😅

miskachrumka
10. okt 2012

@kvietok173 ja som ju veru jedla ale počas tehu ..vkuse by som ju papala a ktomu cibulku mnam 😉

carodejnica
10. okt 2012

@miskachrumka ale to je nejaká blbosť, dobre si pamätáš? veď nutriton obsahuje svätojánsky chlieb, nie gastrotuss 😕 😕
http://www.mojalekaren.sk/nutriton-135g/

satko17
10. okt 2012

@miskachrumka ahoj,kedy ste boli dnes v poradni? Sa mi zdá,že som ťa videla,teda to mi napadlo až teraz vecer,že si to bola asi ty 🙂 bola si tam aj s manželom? Ja som tam bola s malickou v nosiči,bola som si dať predpísať nutrilon 😉

monculka
11. okt 2012

Ahojte 🙂 baby...kedy zacnu drobci sediet? 😝

kalifa28
11. okt 2012

@monculka ajajááj, to sa ešte načakáš... je to individualne, ale určite nie skor ako v 6. mesiacoch...

vcielkamaja
11. okt 2012

@monculka čo sa už Nellinka chystá sedieť? 😀 inak niekedy mám pocit, že naša by už najradšej chodila a namiesto plienok nosila nohavičky 😀 😀 😀 najspokojnejšia je, ked je odbalená z plienky ...(plienka je pod nou samozrejme ) 😀

monculka
11. okt 2012

@vcielkamaja Nellinka by najradsej uz asi chodila 😀 ked ju doktorka zdvihla ze ma urobit krok tak pomalicky dvihala nohy ako pri chodzy 🙂 normalne v soku som bola...aj na rukach ju musim pevne drzat bo mam pocit ze chce vyskocit 😀 jaaaaaj ta bez plienky to je aj mojej najlepsie...hlavne ked sa moze do vzduchu vypisat 😀 a aj ked sa ide kupat neskutocne sa tesi...ja keby som nemala vsade hracky v chodbe kocik tak ani neviem ze mam dieta...nikdy neplace...a to fakt ze nikdy...bud spinka...alebo len kuka....a stale sa smeje...skoda ze tu sa videa nemozu pridat ze uz ako zacina rozpravat ta herecka moja 🙂

vcielkamaja
11. okt 2012

@monculka tak môže ísť s našou Lenkou na prechádzku 😀 no a Lenuška, ked bola odbalená, tak už 2 krát šplechla aj na mňa 😀 furt to schytala moja ponožka 😀 a najlepšie sa jej "rozpráva" v noci alebo skoro ráno, ked je vyspatá alebo sa zobudí, a ja mám viečka ovisnuté až po brucho a ona oči ako sova a usmiata od ucha k uchu...keby nemala uši, tak sa smeje dokola. potom zaspí a to už ja nemôžem spať 😀

monculka
11. okt 2012

@vcielkamaja dobre...tak sa dohdneme a dame im volnost nech sa idu prejst 😅 si na fb? no moja prespava celu noc na brusku...velmi dobre sa jej tak spi...aj vcera zaspala o 9 a dneska rano o piatej vstala...zjedla 150ml a potom som si vsimla ze uz sa natahuje tak to uz nehrozi spanok...ale zaspala do osmej a od osmej co sa najedla ju ani nepocujem...idem sa kuknut ze robi...ale iste ma ruky vedla seba a zakrita je po oci...bo tak ju zakrivam 😅

vcielkamaja
11. okt 2012

@monculka a kam ich pošleme? do nákupného centra? 😀 lebo minule, ked sme tam boli, tak malinká bola celý čas na rukách a sledovala obchody...H&M už mám obkukané 😀 typická ženská 😀 tymáš ale dobré tiché dieťa. o našej vedia aj susedia z vedlajšieho domu, ked plače 😒

monculka
11. okt 2012

momentalne takto spinka 😀

monculka
11. okt 2012

@vcielkamaja no napriklad tam 😀 tak fakt musim poklopat ani koliky nas netrapia...cize cely den nezaplace...iba ked dlhsie psinka...a to zvykne na prechadzke a ked vstane je veeelmi hladna...a ja nestiham jej jest robit tak to je fakt rev jak neviem kde....aj take velke slzy jej vedia vyjst...ale inac je to perfektne dieta 😀