Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kvietok173 ja iba na tvar sa sustredim v zrkadle.... 😅 😅 😅
@monculka ja tomu nerozumiem... Som jak mensi srotovnik, vsetko sa mi na oci zavesi...ja som si asi zaludok v tehu roztiahla a teraz sa neviem dostat do normalu...
@lucia795423 tak tak...minule sme mali navstevu a urobili sme chlebicky...no a este zostali na stole asi 4-5 ks a rano ak som sla malej urobit jest bolo nejak 3 hodiny rano tak kym jej chladlo jedlo som zbuchala vsetky chlebicky 😀 😀 😀 stale si hovorim ze v pondelok zacnem chudnut....ale ktory??????
@kvietok173 to čo si napísala na konci robím domáce práce ..dnes som navarila aj na zajtra ako všetko ostatne prezliekala som zase postielky aj postele riadila byt okna pretrela veci pretriedila skrine vyriadila jednoducho všetko !
a som zničená ako pes popri som samozrejme mala nastarosti aj Dominka aj sme kojili a Dávidko bol s ockom na dome 😉 ale som sa zvrtala ako divá 😝 😝
@lucia795423 my Lucka kojíme my dietu nemožeme držať ale tie čo už nekoja možu na sebe začať makať a držať diety .....aspon mám vyhovorku prečo nemusím chudnúť 😀 😀 😀
ako spinkaju vasi drobci najradsej??lebo moja Nella prespi celu noc na brusku
@miskachrumka no hej, Miska, ale ja nehovorim o diete ale o prezierani sa...😀,ja neviem co so sebou, keby si videla kolko toho zjem za den...musim sa jednoducho zacat trosko obmedzovat a neprijmat tolko prazdnych kalorii...urcite nechcem nijakym sposobom ohrozit kojenie...ty si na tom ako so stravou?
@monculka no tak na teba teda nemam...hihi...ale inak chlebicky navstevam nerobim, bo by som ich pojedla este kym by prisla...
@lucia795423 ja viem 😉
ale že si to možeš dovoliť kedže kojíš
@monculka moja najradsej pri nas v posteli, ale musime si lahnut vsetci aj a ja aj tato vtedy je najkludnejsia...inak moja starsia dcera nechcela inac spinkat iba na brusku...
@monculka striedame raz na lavej strane raz na pravej ale na boku buva najradšej
@miskachrumka hej pokial si toho nedovolujes az prilis ako ja...😀 😀 😀 ja to nieze vyuzivam ale zneuzivam.. 😉 😉 😉
@lucia795423 no aj ja som jedla chlebicky este kym neprisli kuknut malu...a moj priatel ze to nie pre sa robily 😀 no minule som polozila Nellu medzi nas ze nech tak buvinka s namy ale kym som ju nedala do postielky do vtedy revala jak diva...najprv som ani nevedela ze co jej je...a na brusku prespi aj celu noc...polozim ju napapanu okolo 9 do postielky hodinku este kuka a potom ked zaspi ju otocim na brusko...a spinka do rana 5-6
@miskachrumka moja nevie byt na boku...stale sa prevali na brusko alebo chrbat
@monculka ale vobec ti inak ako na brusku nespi?
Baby je to normalne ze moja mala dnes furt spi...no ako zobudi sa na kojenia a prebali ju a potom uz je mrzuta a zaspi...
@lucia795423 no tak potom sa ti bude tažko zriekavať
@lucia795423 baaaa spinka aj na chrbatiku ale na brusku sa jej asi lepsie buva lebo dlhsie spinka...na chrbatiku sa cez noc budi kazde 3-4 hodinky a na brusku ani raz...ale cez den spinka len na chrbatiku
@monculka 😀 no aj moj sa prevaluje na brucho ked je hore ...ale ked spí tak ho uložim na bok a hotovo nemá sa čo prevalovať 😉
@miskachrumka no skusim aj ja ked zaspi....
inac tu hracku co som kupila...to asi reaguje na pohyb ci na co lebo vcera to hralo cely vecer a potom prestalo a ked mala kychla tak zasa zacalo 😅 😅 😅
Ahojte maminky,čo sa týka nosenia našich deticiek,tak ja mám nosič manducu a je to fajn vec,presne pre tie situacie,kedy je komplikovanejsie ísť s kocikom,malinkej sa tam celkom paci...skúšam teraz aj satku,mam pevnú,ale nie od velmi kvalitného výrobcu,takže neviem,či ju budem používať...určite to treba poskusat🙂 a aj to viazanie sa da zvladnut🙂
no nic...idem ja na wc a urobit si tie hranolky
@lucia795423 no, nič iné mi neostáva ☹
@monculka som sa nasmiala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@miskachrumka toto si robila všetko dnes??? Prepáč ale sa Ti divím.Som zvedavá či zajtra budeš oddychovať keď si dnes robila jak mulica. Moje okna boli umyté pred rokom a som tu. -myslím, že si už počas tehu ku koncu umývala, načo teraz? Aj ja ich umyjem možno budúci týždeň, lebo musím, ale teraz robím fakt nevyhnutné veci a snažím sa oddychovať, chcem byť v kľude, aby som bola kľudná aj pri malom, aj keby sa 10x v noci zobudil.
@lucia795423 tak moj malý dnes tiež v kuse spi.Ked sme sli pre sestru, len som ho obliekla do overal, ani oko neotvoril, šupla do autosedačky a spí doteraz aj v overale, už ho asi zobudím.
@kvietok173
@lucia795423
Ja si myslím, že dojčenie spotrebuje veľa kalórií, ja som žrala ako kyselina a chudla som, plus som veľa chodila na dlhé prechádzky - aj teraz sa snažím... a podľa toho BSM mám 20kg nadváhy 😠
(168cm, 80kg plus mi zostalo teraz strašne veľké brucho, ani nejdem písať obvod pása 😢 )

@lucia795423 tak to aj mne....dneska som zjedla jednu mensiu domacu knedlu...potom som sla z malou do mesta a jasne nedaj si hambac s hranolkamy ked ides okolo 😀 a k tomu este fajnu colu...no a teraz vecer si asi zasa urobim hranolky...aj ked mam chipsy ale tie su v kociku a este moja mama ostala vonka kocikovat moju dceru 😀 😀 😀