Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@carodejnica ja som mala take iste miery pred otehotnenim a teraz ich mam ako balony...miekedy sa bojim ze malu nimi zalejem...🙂)))...a ta velkost no neviem ci take robia...
@carodejnica ja mám také akurát ...mám 24rokov a tiež nie pevné .....ale mojmu drahému to teda vobec nevadí 😀 ...zatial ani mne lebo to nieje nič hrozné no uvidím o pár rokov 😒
@kvietok173 vieš čo ja nemám zlú stravu .....milujem zeleninu a ovocie .....len je to teraz skor strach jest všetko ....je to len o strachu čo potom to bude robiť malému ☹
moj najvačší hriech je sladké keks každý den musí byť !
Ináč žily vám vidno aj vám ?
Ja mám riadne na prsách ako myslím že mi ich od porodu strašne vidno .....no esteticky to nieje nič moc 😒
ale každý máme niečo ...nik nieje dokonalý ...a už sa teším po roku na zumbu ...to budú zas zapotené tepláky a tričká 😅 😅 😝
@carodejnica ja nosím 95C aj predtím aj teraz sa do nich zmestia moje cece 😀
teraz som kukla na tuto čo mám tak je 85D....tak asi ide skor o to ako sú šité ...:/ale čo ....
Krásna myšlienka :Nikto si nevie predstaviť svoj život s deťmi. Ale keď sa narodia, nevieme si predstaviť život bez nich.
Múdra veta :"My, ženy, potrebujeme krásu, aby nás muži milovali a hlúposť, aby sme milovali my ich."
@kalifa28 no veď ja netvrdím,že treba začať hneď v štvrtom mesiaci,veď každá z nas si to rozhodne sama a každá chce pre svoje dieťatko to naj. Ja si nemyslím, že bude pre mňa taký problém rozmixovat jednu uvarenu mrkvu a postupne to skusat,veď je to na začiatku len pár lyziciek 🙂a ja mám dieťatko len jedno a kopec casu🙂a este ideály prvorodicky🙂
zeny!!!od vcerajska ma tam dole vsetko svrbi a paali...pocujte...moze to byt ta mykoza?este som to nemala ale ma to vraj take priznaky...mozem si kupit ten canesten ci mam do pondelka pockat a ist ku gynde???dakujem..jaj a inac prekne ranko
Vaše miminko má narozeniny. Kdybyste se ho mohli zeptat, jaký nejlepší dárek mu můžete dát, co by to bylo? Vaše miminko by chtělo být kojeno. Než se rozhodnete o způsobu krmení svého dítěte, zvažte následující informace a myšlenky. Pokuste se o kojení a učiňte informované rozhodnutí o dlouhodobých cílech, které při výživě svého dítěte máte.
Kojení je dokonalým darem, který v jediném jednoduchém činu poskytuje lásku, bezpečí a zdraví. Po devět měsíců vyživovala vaše dítě vaše děloha a nyní jsou ve spojení, jež vašemu miminku zajišťuje potravu a výživu, připravena pokračovat vaše prsa. Tak jako plodová voda přebírala chutě a vůně vašeho jídelníčku a vaše dítě je v děloze polykalo, má i mateřské mléko příchuť podle toho, co jíte. Dítě tak po porodu poznává řadu nových chutí. Je to dar, jaký za peníze nekoupíte. Ať už se rozhodnete kojit po několik týdnů, měsíců nebo let, je to první příležitost dát vašemu dítěti dar, jehož přínosy přetrvají po celý život.
Potřeba spojení je pro miminko velmi důležitá – a je nějaká lepší cesta pro její naplnění, než když dítě držíte v náručí a kojíte?
@kmkke je velmi pekná ....ale skor pre nejaké dievčatko nie ?
ale určite sa aj svokor poteší ...a určite bude chutná
Baby potrebujem pomoct...sa mi na zuboch take cierne skvrnky a povlak na spodu zubov urobil...hovori sa ze je to z kavy, caju, cigariet or cerveneho vina...ani jedno uz dost dlho neuzivam...(aj ked dala by som si 😀 😀 😀 ) bola som u lekara pred troma mesiacmi, zaplatila dost vela, aby mi to odstranil a bolo to aj dost neprijemne a dlho to trvalo...neviete nahodou nieje nato nejaka specialna pasta abo daco???lebo neboli to,ale taky pocit, ze mam spinave zuby...
@miskachrumka Ja som ju robila teoreticky aby sa páčila mne, svokor mi môže vyliezť, ale keďže mal narodky tak to bolo ospravedlnenie na "žratie" torty pred manželom 😀 😀 😀
@miskachrumka miška ja som takto bojovala v tehotenstve a mne veľmi pomohlo ráno nalacno zaliať PL lanovych semiacok asi s 1dcl horúcej vody a vypiť q po 2 dňoch bolo po problémoch...
@lucia795423 my tak bývame od narodenia 10-15min.
@martinam77 už druhý den sa napchávam tou lactulozou a zatial nič a to di dávam 3krát denne 4PL ....asi mi to len vyvoláva stolicu častejšie ,,,,,,a tím ešte viac trpím na wc ....vieto pochopiť len tá čo tu bolest zažila ....horšie je že mi stále krváca viac a viac ...už sa aj bojím ísť na vyšerenie ☹ ☹
Tak baby aby nebolo málo .....tak mna včera zavrzlo medzi lopatky a vazy .....nemožem sa prudko hýbať a vobec nie otočiť hlavou ....je to des .... ☹
Čo možem od bolesti ked kojím ? paralen nemám a ibalgin nemožem na žalúdok
http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/girl_po...
prepáčte dámy, viem, že sa to sem asi moc nehodí, ale musela som....si to zahrajte, ked budete nahnevané na vašich partnerov, tzv.hra pre nasraté ženy 😀 😀 😀 neukrižujte ma za to 😀 😀 😀
@vcielkamaja 😀
Kocky,koľko mali vaše deťúrence ked ich prvý krát ockovali,pretože my sme objednany na budúci týždeň a to bude mst len 10m čo sa mi zdá dosť skoro aj ked v 7 t. mala už 6100g a 61 cm... ☹
@vcielkamaja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa nasmiala .....ale ani jedného som netrafila 😅 😅 😅 😅 😅
@miskachrumka moje skore je 39 😀
@vcielkamaja fúhaaaaaaaaaa prst hore ....musiš byť dobre namosúrená
@miskachrumka ibalgin sa určite môže aj pri kojení, ale píšeš, že ho zle znášaš, ale iné od bolesti nepoznám... 😖 ale je veľmi málo liekov , ktoré sa nemôžu pri dojčení (aj ked si mamičky myslia opak)
@martinam77 Maťa by mali očkovať teraz v utorok 6.11., bude mať 12 týždňov a tiež som z toho dobre nervná... lebo má ešte aj sople, tak neviem...
Baby, inak my sa boríme so štrajkom dojčenia, malý mi odmieta prsník, ide ma poraziť... 😠 😢 len reve, keď ho zbadá... ešte šťastie, že mám teóriu v malíčku.. ohromne funguje kontakt koža na kožu (preto tu chodím pomenej, stále sa mojkáme)...tu si inak o tom môžete prečítať viac, ak vás to nebodaj postretne... http://www.mamila.sk/domain/flox/files/pre-pora...
Štrajk sa vyskytuje okolo 3 mesiaca, spomenula som si na jednu kamošku, ktorá štrajk nezvládla a podala fľašu... a z môjho okolia poznám veľa takých prípadov, neviem, či ste sa s tým stretli, ale veľmi veľa dojčení končí práve okolo 3 mesiaca, a nie je to náhoda.... 😒

@kvietok173 jáj a pred otehotnením, ešte pred Naďkou, som mala 75D 😖