icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

market26
10. nov 2012

češka na slovenksu,,,,ba

miskachrumka
11. nov 2012

@market26 už si v tom fore na fb augustovky ak nie tak pod ....je tam vždy živo 🙂

market26
11. nov 2012

nene nejsem....

monika1091
12. nov 2012

@carodejnica
@kalifa28
@miskachrumka
@monculka
no moja povinne 2-3x za noc ze je hladna...... ja som si uz zvykla ze v noci sa budi na hlad .... len to ze kedy bude čučať celu noc.... na take si budem musiet pockat ako vravite vsetky 🙂

kvietok173
12. nov 2012

@carodejnica
@miskachrumka
@vcielkamaja
@lucia795423 ahojte zienky 🙂 ,dávate očkovať deťúrence popri povinnom očkovaní aj na rotavírusy?Neviem či mám or nemám dať malého zaočkovať proti rotavírusom?A ešte spolu s týmto, nebude to veľa naňho???

mimi126
12. nov 2012

Ahojte tiez neviem co stymi rotavirusmy. nebude to vela tolko protilatok tak zrazu aj s tym ockovanim v tretom mesiaci? je to az tak potrebne? raz som rozhodnuta ze jasne ked treba potom zas, ze nie, ze toho budee vela. Neviem.

vcielkamaja
12. nov 2012

aj ja chcem ist na forum na fb,,,,

minuly stvrtok sme boli na ockovani, teplotu potom Lenka nemala, iba ju boleli nozicky ale to bolo placu...a proti rotavirusom nedam ockovat...

nati04
12. nov 2012

ja som sa rozhodla nedat vobec ani povinne pretoze neni 100% istota ze tu chorobu nedostane a preco nicit malinky organizmus

vcielkamaja
12. nov 2012

@carodejnica som sa tam uz pridala

carodejnica
12. nov 2012

@kvietok173 nie nejdem proti rotavírusom, mám dojem, že je toho už moc... 😕

lucia795423
12. nov 2012

@kvietok173 ani ja nejdem proti rotavirusom iba povinne...

katus434
12. nov 2012

my sme boli dnes na ockovani a ja som dala aj rotavirusi , no uvidime ako mu bude este spi 🙂

miskachrumka
12. nov 2012

Ešte že sa vtom vyznáte 😉
lebo ja som ztoho jelen ☹

kmkke
12. nov 2012

Ja som tiež dala rotavírusy. Lepšie ako keby mal hnačky 🙂

miskachrumka
13. nov 2012

@kmkke neď naraz v jeden den ?
my ideme o dva tyždne ...a stále neviem či dať či nie ☹

petrusska6
Autor odpoveď zmazal
kmkke
13. nov 2012

@miskachrumka Rotavírusy som prvú vakcínu dala pred dvoma týždňami, o dva týždne idem na preventícku a dám druhú časť a hneď ho dám aj normálne zaočkovať ako sa má (to prvé očkovanie medzi 3-4mesiacom).
@petrusska6 Podľa mňa je to zavádzanie, keby zomrel z vakcíny, tak by nemal fľaky, tie sa vyhadzujú až po určitej inkubačnej dobe a on ich dostal hneď, čo znamená že vírus už mal v sebe, akurát bola zhoda náhod že vypukol po očkovaní, keby išiel na očkovanie o 2 týždne neskôr tak by boli všade články - "zomrel pred očkovaním, dajte deti očkovať včas." Neberiem nikomu ak nechce dať zaočkovať dieťa, ale sú na to špeciálne diskusie a napríklad mne vadí, ak každú chvíľu niekto prezentuje že nemám dávať očkovať lebo čo ak. A čo ak nedám a ochorie mi tak že umrie?? Jednoducho ja očkovať dám na všetko a vyberiem si aj doplňujúce, ako napr. rotavírusy, žltačka A (ja som mala a neželám nikomu) a možno ešte pokukám čo by som mu mohla dať. Radšej ho budem chrániť ako riskovať.

miskachrumka
13. nov 2012

@petrusska6 bože nestraš tu 😠

gabkostanka
13. nov 2012

Baby tak k ockovaniu tolko, ze my sme s muzom prekonali minulu zimu cierny kasel, nemal taky strasny priebeh, ale ja som uz bola doslova chora z toho kaslania, trval mi skoro 2 mesiace a nastastie nas prvy syn bol ockovany, tak jeho to obislo...neviem si predstavit ako by sa on trapil s tym hnusnym kaslom 😝

katus434
14. nov 2012

ahojte, tak u nas ockovanie v pohode ani teplota ani ina reakcia nebola 😉

lucia795423
14. nov 2012

Mne to pripada tak, ze uz nemame naco zvalovat,ta zvalme vsetko na ockovanie...babo sa zle vykaka ta zato moze ockovanie, benzin je drahy ta za to tiez uz moze ockovanie...je to trafene na hlavu..

miskachrumka
15. nov 2012

@lucia795423 no to hádam nie 😀

mishuu
15. nov 2012

@carodejnica som vdacna,ze som sem nakukla,lebo moja mala mi tiez vrieska ked jej chcem dat cici ale nie vzdy,urobi to tsk 2-3x denne tak neviem ci je to ono. Inak ona praveze lubi aj naprazdno dudkat,tak neviem co jej vadi,ci nie je velmmi hladna alebo co...idem si to precitat 🙂

carodejnica
15. nov 2012

@mishuu si na FB? tak prídi https://www.facebook.com/groups/480883125268081/

No môže byť aj ten štrajk, mne pomohlo veľa sa mojkať, práveže nechať dudkať, aby mu bolo dobre pri prsku. 😵

mishuu
15. nov 2012

@carodejnica podľa toho článku to bude ono, ja ju nechávam dudkať aj zaspinkať na prsku koľko len chce 😉 každý večer máme rituál spolu v manželskej posteli, na prsku papá a potom dudká kým nespinká tvrdo 😉 dnes už to bolo oveľa lepšie ako predošlé dni, ale mám teraz aj menej mliečka, lebo som chorá, tak asi aj na to má nervy 😒
už som si dala žiadosť na FB do skupiny 🙂 ďakujem za pozvanie 😵

monika1091
16. nov 2012

takto je nasa Emka zavisla na telke :D

miskachrumka
16. nov 2012

@monika1091 náš tiež miluje ale len reklamy 😉

miskachrumka
17. nov 2012

@nati04 a ked dostane nedaj bože tu z chorob?
budeš si to velmi vyčítat ....študovala si štatistiky o umrtnosti pred a po očkovaní ?
to ma ujasnilo vtom že očkovať ,,,,určite aspon povinné

nati04
17. nov 2012

@miskachrumka ja nikomu svoj nazor neberiem preto neber ani ty druhym. kazdy si robi po svojom a ako uzna za vhodne.