Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
klud baby 🙂
ak babo papa umelu vyzivu tak od ukonceneho 4mesiaca sa moze zacat s prikrmami, ale mysli sa tym ze raz denne po lyzickach ochutnat, napr 1 tyzden mrkvicku 2hy tyzden broskynku atd a medzitym sledovat ci nenastane alergicka reakcia, potom od 5teho mesiaca prikrmy
ak babo je kojene, tak sa terminy posuvaju o mesiac a ziadne polotovary
holky vam chceli napisat ze davat vselijake potraviny plne Ecok a cukru je nezodpovedne 🙂
@rheia27 Ako my sme si tu pisali a tie dve damy nas tu zacali krityzovat oni si pisu svoje aj keby sme dali pribynacik nik nepise ze babo zjedlo zely kelinok!!Asi tak ale ja mam v trubke nieake zeny!
.
@pupawka800 v novembrovej mamine alebo maminke bola taka karticka o prikrmoch, kde bol celkom dobry prehlad, pribinacik jej uz nedavaj, nie je to pre nu dobre, ani ochutnat nie 🙂
@lucia795423 kalifa28 no tak baby 🙂 ked date dobre mienenu radu takymto sposobom.....
vsetky viete komunikovat aj slusnejsie 😅
aha cistka
A čo sa tu stalo ??????? 😕 😕
a teraz dufam tu budete riesit co sa staloooo??? !!!!!
@pupawka800 nie popravde nemám na to ani čas ...pekný večer
@miskachrumka ok :D
@miskachrumka Miska ani to za rec nestoji, sa zaoberat hlupostami...
@lucia795423 asi tak 🙂 viem si asi predstaviť čo tu asi bolo ! Lucka 😉 😉
hold ako vravím ,niektoré ženy by ani deti radšej nemali mat !
@saranata no teba som tu dlho nevidela 😀 😀
@lucia795423 ešte že sme na fb ..lebo by tu bola zas veliká burka 😒
@miskachrumka no si nechcem ani predstavit ako by ste im ty z gabikou a kvietkom nalozili...
@rheia27 no asi tak,vieš ale niekto to nevie pochopit,lebo to,že napišem,že davam polievočku a nevysvetlim niekotrym trapnym cudzim,čo ani vysvetlovat nemusim,že vlastne davam zdravu mrkvičku mixovanu zo zemiakom,tak to hned niekto pochopi,že davam asi mastny vyvar alebo neviem čo...ano davame skušat po lyžičkách,ale zas ako vravim,niekto si mysli,že svojmu 4-mesačneu synovi kupujeme po kartonoch vyživy,pritom aj ta je domáca...a nikto nevie kolko mu ju človek da(viem to len ja a moj manžel)tak nechápem,čo sa ma kto do toho starat,ked som si pisala s pupavkou...a dakujem,počuvnem od teba tu radu,že pribinačik asi ešte nie je dobre u davat,aj ked mu chutili tie 3 lyžičky 😉 a vobec nič mu z toho nebolo
@pupawka800 noo asi tak🙂ale nepíš nič viac o vyžive,lebo to tu zas dopadne 😀 len cez IP
Mohli by ste niekto vysvetlit tej osobe nech ma neobtazuje svojimi hlupimi vyrokmi!!!!!!!'dost ma to otravuje...
@lucia795423 ked si taka inteligentna a studovana a dvojnasobna mamicka tak si to vzsvetli sama!!!!
pupawka800....ale chápeš moje?aby nas tu riešili,čo my davame svojim detičkam a ešte komentoval niekto,že niekto by si ani nazaslužil mat deti,no dozviem sa,čo sa ohovara na facebooku,tak to naozaj nenechame s mužom len tak...ohovarat ako male deti...
@wildluccia34 to si ta musím zastať ! vyrok :že by ste si nezaslúžili deti je dosť tvrdý !
ja som tu mala tiež konflikt s jednou ....práve tá čo to napísala .....a musím napísať že niektoré sa robia velmi múdre !...robte si čo chcete sú to vaše deti vaša vec ....vy si to berete na zodpovednosť !
ale už sem nikdy nepíšte také veci lebo vás ta jedna nie Lucka !zožere aj s ponožkami 😀 😀 😀 😀 Lucka Vám určite nechcela zle ....len chcela poradiť !