icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vierazit198
10. dec 2012

Ahojte chcem sa Vas spytat ci mi neviete poradit ohladom CESTOVNEJ POSTIELKY.. CI TO NIE JE ZLE NA CHRBTICU? coho sa vyvarovat? prosim as porade mi..neviem ako do nej dame monitor dychu,, 🙂 🙂 🙂 dakujem

cicimon
10. dec 2012

@vierazit198 nie je to le na chrbticu, byva tam aj matrac... s monitorom dychu neviem poradt... a ako casto ju chces pouzivat?

vierazit198
10. dec 2012

@cicimon ahoj, teraz cele sviatky a chcem ist sem tam s manzelom vonka tak mesiac potom pauza a zase mesiac ...cize asi tak..no hladala som na intete ci to nie je pre deticky riziko kvoli chrbtici predsa sa vyvijaju,,,no nic som nenasla..akurat ako hovoris ked kupime madrac tak ten by bol fajn a drobcovi by sa dobre spinkalo 🙂 🙂

cicimon
10. dec 2012

@vierazit198 my mame cestovnu, v nej je aj matrac, teraz sme tak boli 3 dni, zvykli sme chodit aj na tyzden takto a v pohode....a odpoucam kupit taku s polohovanim a tym bocnym zipsom

miskachrumka
11. dec 2012

@vierazit198 my sme ju tiež nemali ešte .....tak neviem poradiť ....a monitor dychu sme tiež ešte nemali ale myslím .že klasicky ako v klasickej postielke pod madrac nie ?

vierazit198
11. dec 2012

@cicimon polohovanim myslis ze ma dve polohy pre male deticky ked su male je madrac v strede a ked je vatsie tak uplne dolu ? alebo ake polohovanie.. myslis ze tam je skladaci madrac,,? ja by som chcela aby to mal pevne vies

cicimon
11. dec 2012

@vierazit198 hej, hej... no ale ak tu postielku chces niekde napr autom penasat, iadny matrac je trochu neprakticky... a zas ten co je pri postielkach nie je extra makky

jolly84
11. dec 2012

no kde ste mamicky augustovych pokladov? co mate nove? ako napredujete?

vierazit198
12. dec 2012

@cicimon je tato dobra???
http://www.predieta.sk/ponuka/cestovne-postielk...

vies je tam aj madrac no skladaci.. a ten by som chcela pod to by sme dali take jemne drevo sololit alebo ako sa to vola a mozes si tam dat aj monitor dychu kludne. no neviem co mam robit ci sa mi oplati takto postielka no ked ju budem vyuzivat tri roky tak asi ano 🙂 🙂

cicimon
12. dec 2012

@vierazit198 heej, je ok... a matrace budu len skladacie, kedze sa to predava zlozene v krabici a aj ta postielka sa potom tak sklada, ze ten matrac sa zlozi okolo tej konstrukcie... takze ak chces riadny, musis si asi kupit, len si neviem predstavit, ako to budes prenasat... s monitorom nemam skusenosti..
a ci ti tam dieta bude chciet spat do 3r je otazne... moja ma 2,5r a ked tam mala spat 2 noci asi 2 mes dozadu tak nechcela.., uz jej to bolo male

sandy3911
14. dec 2012

Joj,akosi sa nam meni nocne spaniek horsiemu 😒 uz pekne zaspaval,budil sa 2-3 krat a teraz vresky pri zaspavani a caste budenie,cim to moze byt..

hviezdicka77
14. dec 2012

@sandy3911 ahoj, a neidu vam zubky nahodou?!

sandy3911
14. dec 2012

@hviezdicka77 nooo to neviem,nie je to skoro?

hviezdicka77
14. dec 2012

@sandy3911 no moja starsia uz v styroch mesiacoch mala prvy zub vonku 🙂 a teraz aj tato slinta ako bernardin, vsetko zuzle, tak si myslim ze aj jej pojdu zubky

sandy3911
14. dec 2012

@hviezdicka77 neplace ale vobec,cez den je v pohode,to len v noci.a tiez slinta a vsetko dava do pusy.

hviezdicka77
14. dec 2012

@sandy3911 🙂 ved ani my neplaceme

miskachrumka
17. dec 2012

@hviezdicka77 aj moj prvý mal už v 4mes dva zubky ..no mladší ešte nič....

hviezdicka77
17. dec 2012

@miskachrumka my zatial len slintame, ako taky bernardin 🙂 ma to trocha opuchnute, ale inek nic 🙂

miskachrumka
17. dec 2012

@hviezdicka77 aj my ....tiež už čakám ,že niečo vykukne ale stále nič ....ale že to može byť aj tím že je kojený tím pádom mu možu ísť neskor ,,,

hviezdicka77
18. dec 2012

@miskachrumka neviem to porovnat, nakolko starsia kojena nebola ☹ a mozno preto jej prve zubadla vyliezli uz v staroch mesiacoch

miskachrumka
18. dec 2012

@hviezdicka77 aj my sme na to tak isto tiež som staršieho nekojila ......ináč rozmýšlam nas prvými bezlepkovýmy chrumkami staršiemu som ich dávala od 4,5mes http://www.celia.sk/chrumky-kukuricne-nesolene-...

hviezdicka77
18. dec 2012

@miskachrumka daj potom vediet ako to malemu chutilo 🙂 vyskusam asi aj ja 🙂

miskachrumka
18. dec 2012

@hviezdicka77 vyskúšam .....🙂 určite sa mu bude páčiť že ma čo olizovať 🙂
aspon sa prehrá ....a aj bude novú chuť aj ked takú nevyraznú ....však za mesiac a pol ideme prikrmovať ....ale myslím že moj nebude mať problémy novými vecami a chutami

miskachrumka
18. dec 2012

@hviezdicka77 čím ideš začínať ?
ja si asi začnem starým overeným .....a to je brokolica a mrkva ,špenát ,atd.......a po všetkej zeleninke ideme na obilninové kašičky a až potom okolo 7mes som začala dávať ovocne vyživy ..ale ani mi ich velmi nechcel tak len jednu do tyždna .....ovela radšej mal zeleninové ..a maskové tie masové jedol až do 2 rokov 🙂

hviezdicka77
18. dec 2012

@miskachrumka fuuha, asi si necham poradit, nakolko si uz nepamatam s cim som zacinala pri malej ☹ a tam to bolo aj ine tym ze nebola kojena. rozmyslala som nad mrkvou a zemiacikom?!

miskachrumka
18. dec 2012

@hviezdicka77 no aj zemiačiky tie som zabudla ale aj ten určite ....popučene varené zemiačiky dotoho pupočiť brokolicu alebo špenát a ideš 🙂
no každá robí ináč ja som takto postupovala pri staršom synovi 🙂 ovocne kaše mi tiež nechcel ...ani sa nečudujem ani mne nechutili len jedine banánová

miskachrumka
18. dec 2012

@hviezdicka77 myslím že postup sa nelíši pri prikrmovaní len čas ....nekojene koncom 4mes a kojené od konca 5mes až po pol rok ...ale vo februári už niečo pomaly začnem dávať ....tu mrkvičku a zemiačik 🙂

hviezdicka77
18. dec 2012

@miskachrumka tak jo, pockame do februara, a pojdeme na to 🙂

miskachrumka
18. dec 2012

@hviezdicka77 😉
no idem tatinko doniesol stromček a syn sa už vytešuje tak ideme zdobiť 🙂