icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

rebeka5
18. nov 2011

@nena13 Tak to teda je. A v ktorom si mesiaci? Ja sa tiež snažím cez deň ako tak, ale okolo 16.OO hod už idem pred telku a relaxujem 🙂

nena13
18. nov 2011

@rebeka5 Som v 13 týždni a pravidelne si musím schrupnúť,lebo neviem ,neviem🙂A ty si v ktorom týždni,nemáš to napísané?

nena13
18. nov 2011

@suzan1111
@cobhan Ja som si už kupila také dobré naťahovačky aj tehotenské rifle-som spokojná,lebo všetko mi je už malé🙂

lucyfuk77
18. nov 2011

tak kočky dnešný sumár, 16+3 tt, plus 2 kg od začiatku, brucho ako v 6 mesiaci 🙂, migrény, únava, stále by som len spala ...

rebeka5
18. nov 2011

Ja ťahám na 17 týždeň, ešte toooľko máme pred sebou. 🙂 a môžem sa spýtať odkiaľ si?

nena13
18. nov 2011

@lucyfuk77 Tie 2 kg Ti závidím🙂 ja som len v 13 a už ich pomaly mám🙂Únava? Každý den si musím schrupnúť,lebo by som bola uplne mimo🙂

nena13
18. nov 2011

@rebeka5 To veru máme🙂Ale vydržíme,ved sme nejaké poriadné ženské🙂17 týždeň je už pekne ďaleko,aspoň mne sa to zdá pri tom mojom 13🙂A bola si aj na nejakých vyšetreniach? Ja som zo stredného Slovenska🙂A ty?Už máš nejaké detičky? Ja nie-toto bude moje vytúžené prvé🙂

rebeka5
18. nov 2011

Jasné, že vydržíme 🙂 akurát minulý týždeň mi brali do šiestich skúmaviek krv a moč na nejaké pečeňové testy, na bielkoviny a ešte ani neviem načo lebo toľko mi povedal tých cudzích výrazov, ale keď budú výsledky tak sa popýtam čo a ako a čo mi to vlastne robili. 😉 Ja som zo západného Slovenska - od Nitry, ale manžela mám zo stredného. Mám jedného 11 ročného syna Andreasa.

nena13
18. nov 2011

@rebeka5 JEEEJ to je náhoda,ja chcem dať meno -ak budem mať chlapčeka-Andreas-to je sranda(v zálohe mám Rasťa)6 skúmaviek-veď to si musela byť odkrvená🙂To asi aj mňa čaká.Aspoň sa nám obnoví krv 😀

rebeka5
18. nov 2011

No vidíš super, ak ti môžem poradiť daj Andreasa, každý chváli jeho meno, ešte aj učiteľky v škole. 😀 A čo sa týka tej krvi, ani nehovor, stačilo...Ja uvažujem na mene Sarah a chlapčenské Simon, ale to ešte neni schválené mojou polovičkou, máme ešte čas. 🙂

tinci
19. nov 2011

@lucyfuk77 hehe aj ja uz mam brusko ako v 6.mesiaci asi este nie ale kazdy ho uz vidi, ale je to asi aj zym ze druho a viac rodickam vykukne uz skor, no a co aspon vieme ze nam cosi viditelne rastie v bruskach 🙂.
Ja mam sice stale -1 kg ale bolo z coho stahovat pretoze po druhom tehotenstve som mala navyse 4 kg 😖
To je zvlastne ze ta ta unava aspon neprechadza, nepolavilo to aspon trosku?

lucyfuk77
19. nov 2011

@tinci ani nie ;) ale davam za vinu aj pocasiu... V tomto sere a hmle sa asi chce kazdemu spat 🙂

nena13
20. nov 2011

@rebeka5 Dievčenské meno -mi zatiaľ nijaké nejde vymyslieť.Ale na to mame fakt ešte čas🙂Včera mi nejako celý deň bolo pod psa-to su stavy-raz dobre,potom katastrofa...Už som myslela,že to asi prešlo a včera to tu bolo zas.

Ako ste na tom žienky so spaním-ja stále buntoším-keď spím do 4-tak som šťastná...

@lucyfuk77 Ja únavu tiež pripisujem počasiu-veď už by nas to hádam prešlo 🙂
@tinci Ja mám tiež veľké bruško,ale to mi asi vytlačilo sádielko dohora 😀 A 1 kg -to sa pekne držíš-ja už 2-a síce mi chutí jesť,ale po poriadne namiešanom obede-už len ovocie miešam do večera-tak nechápem,že mi to tak veľa naskočilo-to asi mi ten obed nehce až do noci stráviť-lebo ten si fakt doprajem 😀

nena13
20. nov 2011

Žienky,už som sa tu viac krát pýtala- ako sa cítite a Bruško Vás bolieva,alebo nie...Mna vôbec a asi by trošku malo, nie? Či sa maternica môže zväčšovať aj bezbolestne?

lucyfuk77
20. nov 2011

@nena13 zväčšovanie bruška neboli, možno akurát také napätie kože keď sa ti naťahuje, ale to až vo vyššom štádiu 🙂, ja už cítim pohyby, takže u nás to nie je o bolesti, ale skôr o tlačení - keď sa prevaluje 😎

cobhan
20. nov 2011

Vcera som si konecne kupila tehotenske rifle 🙂 a neviem si vynachvalit. Konecne po tyzdni nic neboli a netlaci. V stredu idem na sono v 14tt, tak uvidime, co povie lekar. Kamoska ma trosku vyplasila, lebo mam za sebou dve operacie krcka maternice, tak ho budem musiet donutit aby zmeral krcok a doporucil co dalej.

tinci
20. nov 2011

baby co hovorite na ockovanie proti chripke? V najnovsej mamine je dost velka propagacia tak neviem....aky mate na to nazor prip.skusenosti?

pifina
20. nov 2011

@tinci moj ocino sa dal zaockovat raz, platil im to zamestavatel vtedy a dostal taku strasnu chripku, ako nikdy prestym nemal, bol uplne odpisany 😝 takze ja som proti tomuto ockovaniu 😝 a to by si sa chcela ockovat teraz v tehotenstve? Lebo to uz by som Ti vobec nedoporucovala, v Anglicku bolo povinne ockovanie tehuliek (neviem, ci este je) a velmi sa zvysil pocet potratov potom 😒

katuskaaa29
20. nov 2011

@tinci
@pifina ahojte suhlasim s pifinou, aj ja mam take skusenosti z okruhu znamych ze potom boli chori, ja som nad tym rozmyslala vlani, ale kedze som mala znizenu imunitu tak mi to imunolog neodporucal, a v tehotenstve moj nazor je ze NIE ale opytaj sa od gynekologa, ze co ti povie.

penelopa
20. nov 2011

Ahojte,babeny´!
Nedajte sa ockovat,ja som na to doplatila a poriadne,skoncila som vo Vysnxch Hagoch a pol roka PN.
Nikdy viac.Vlastna skusenostˇ!

raa2
20. nov 2011

@tinci urcite by som sa nedala, ani keby nie som tehu, ja som sa raz dala a potom som hned nato chytila riadnu chripku!!!

tinci
21. nov 2011

no super dakujem vam baby, fakt som kvoli tomu clanku nad tym rozmyslala, je to aktualne novembrove cislo, neviem kto to pisal asi nejaky vyrobca tejto vakciny 🙂 Zevraj vraj zvlast tehotne zeny by sa mali zaockovat, mam chut im nato odpisat par riadkov.... 😠

suzan1111
21. nov 2011

@rebeka5 jeeeeej aj ja uvazujem nad chlapcenskym Simon, uz som prekutala cely kalendar a neveim nic vybrat a toto mi tak napadlo 🙂..manzel este hovori ze aj Alex sa mu paci 🙂

suzan1111
21. nov 2011

@nena13 unavena byvam aj ja este stale, aj zle mi rano byva stale..baby a vazite sa rano? Lebo ja mam rano ovela menej ako vecer,tak isto je to aj s bruskom, rano mam sice vykuknute ale mensie no a vecer samozrejme po celomdennom prijme stravy mam brusko tiez ako v 6 mesiaci..ale rano zase mensie. 🙂

suzan1111
21. nov 2011

@tinci presne som tento clanok citala, tiez som si kupila maminu 🙂 kamoska mi povedala, ze sa nedavala ockovat ani pri prvom a neda sa ani teraz, manzel zase ze nech sa dam, mamina ze nech nevymyslam, lebo naposledy som bola chora po ockovani,aj ked to bolo tak 4roky do zadu aj viac a odvtedy som sa nedavala a ani som nejaku silnu chripku nemala ..tfuj tfuj.. 😀 Zajtra idem na poradnu,tak sa opytam doktorky.

suzan1111
21. nov 2011

baby pozerate uz kociky? Ja som zacala brazdit predajne,aby som si spravila prehlad a fakt neviem..Vsade odporucaju nieco ine, ja chcem aby sa dal kocit hupat..maju to napr. niektore modely inglesina..je to paradicka.a chcem aby mal vacsiu vanicku, co som zase videla na polskom Roan.Lenze ked je kocik kvalitny a drahy, ma nechutne farby, nic pekne som nevidela..same tmave a tak..lacnjesie asi lakaju na peknu latku a este ked maju aj to hupanie a velku vanu..len muz mi povedal,ze nebudeme kupovat polske haraburdy za par korun..kamoska mi odporucala bexu ale manzelovi sa nepacila...nemate nejaky tip na model a znacku alebo aj na dobry velkoobchod v bratislave..lebo co som bola v predajniach,vacsinou malicke, vela kocarov na malom mieste,ani sa to nedalo dobre pozriet ani vyskusat..tak nejaky seriozny vacsi obchod, kde vedia aj poradit ??? 😉

katuskaaa29
21. nov 2011

@suzan1111 ahojko ja som uz aj vybrala kukni do mojho fotoblogu

suzan1111
21. nov 2011

@katuskaaa29 ahoj, ten ruzovy a zeleny su fakt pekne..je nejaka predajna, kde sa daju obzriet? 😕

raa2
21. nov 2011

@suzan1111 muz ti dobre povedal s tymi kocikmi, radsej si vyber kvalitny a nech ti aj vydrzi, kukni si teutonie, cassualplay, peg perego, concordy a jane kociky, tie su drahsie, ale naozaj aj dobre a myslim si ze vyber farieb je tam tiez pekny, nie vsetky su len tmave.

katuskaaa29
21. nov 2011

@suzan1111 www.ppluxbazar.sk maju tam aj kontakt su v tvrdosovciach, okres Nove Zamky, kocik s autosedackou stoji 390eur