icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

suzan1111
21. nov 2011

@raa2 dakujem za tipy, teutonie som pozerala, su neskutocne malinkate tie vanicky..nepacilo sa mi to, concordy maju trochu vacsiu vanu ale zas som videla len v ciernom prevedeni a vana bola nejaka hranata na moj vkus,jak rakva 😀 ..jane tusim nemal hupanie a tie ostatne dve znacky som este nepozerala..tak tie pozriem 😉 No je to so mnou tazke,lebo chcem vacsiu vanu,hupaci, peknu farbu. Muz by chcel brio..ten ho oslovil,lebo je lahky a dobre sa sklada do auta..jeden model mal aj hupanie..ale mne sa zdalo ze ide celkom tazko oproti inym a hlavne ziadny kvetovany alebo gulickovy vzor nehrozi, dvojfarebna stroha kombinacia a hotovo.. ☹ Preto chcem pobehat co najviac obchodov a spravit si prehlad,len v nasom okoli som uz popozerala,tak mozno v okoli bratislavy nieco bude.?..

raa2
21. nov 2011

@suzan1111 tazko povedat, ja som tiez chcela vanicku vacsiu, ja mam casualplay a som spokojna, mam S6, ale teraz by som si zobrala S4, i ked je tam minimalny rozdiel, jedna je trojkolka a druha stvorkolka. co sa tyka vanicky, tak je vacsia, ale nie je to zase taka lod ako byva na tych polskych kocikoch, mne sa tie absolutne nepacia. da sa aj hupat, ale zase tiez to nie je hojdacka, ale na to pohupanie postacilo a ja som sa tam maleho nahupala ajajaj. inak vo vanicke budes vozit tak max 6-7 mesiacov, tak neviem ci potrebujes az tak velku vanicku ako byva na tych polskych kocikoch. tiez sa mi velmi pacil peg perego pliko, ale ten ma odradil kvoli kolieckam, ale zase teraz si ho kupim ako golfac, lebo ma stabilnu konstrukciu a je dost pevny. Kociky som ja bola kuknut v Kocikove, je to predajne pri Ivanke pri dunaji a potom som objednavala z netu. ale viem ze kamaratka kupovala ten casualplay v polsku, ale normalne v obchode a vysiel ju o nieco lacnejsie. Jediny nedostatok co som nasla v casualplay je ten ze je tazsi, vazi cca 12 kil, ale zase je pevny a stabilny. mne osobne sa tie kociky BRIO nepacia, take divne mi pridu, ale je to vec vkusu. inak ked si tak uvedomujem, tak naozaj tie concordy som len cierne videla. a pri tej teutonii sa mi nezdala ta vanicka nejaka mala, dve kamaratky ich maju a v pohode a spokojne s nimi boli. no poriadne si to pokukaj, ved mas este cas a urcite nechod do lacneho polskeho smejdu.

suzan1111
21. nov 2011

@raa2 mne sa pacila inglesina magnum..len to je troska s takym klasickym nadychom,takze nema otocne kolieska vpredu,co je skoda a ta konstrukcia..no nebudeme si klamat..je to mierne velke na skladanie do auta..ale to hupanie a vana..hmm..len muz by rad nieco modernejsie 🙂 veru musim popozerat riadne..lebo ked uz aj ta vana nebude az taka velka,ze by som v zime isla do sportiaku tak aspon to hupanie..mne sa to velmi osvedcilom mam sestru o 10 rokov mladsiu,takze som ju nieco odvozila a odkolisala ked mala zachvaty revu 😀 a je to fajn vec..aspon teda z mojho pohladu..ta predajna v Ivanke je dost velka?? (vyberom a moznostou prezretia kocika??) Lebo bola som v aladinovi v hc,vyber sice velky ale pohnut sa tam nedalo, kociky hlava na hlave,ani prejst k nim,nie este si ho zlozit zo stupienka a riadne pozriet a skusit ako ide..bola som dost sklamana.

suzan1111
21. nov 2011

@raa2 teraz som pozrela este Jane na kocikovo a maju tam pekne farby s kvetinkou 🙂 tak este tie si lepsie pozriem v obchode..chcem sa uz teraz okolo vianoc rozhodnut..aby som vedela kolko penazi na co a na jar mozem kupovat vybavicku 🙂

raa2
21. nov 2011

@suzan1111 pekny je aj tento co si dala, mi pride taky ako mala moja mama, stym ze vanicka je tam uz modernejsia, ja mam pocit ze som tento kocik videla aj s inymi kolieckami a bol dost drahy, ale neviem ci sa uz nemylim. inak je pekny, keby tam dole nebola ta klietka tak vypada omnoho modernejsie. kukni si www.kocikovo.sk a ked sme tam my boli tak tam mali dost kocikov ale farebne si treba asi objednat a potom cakat kym pridu. pripadne ked tam pojdes a uz budes mat vybrane typy, ktore chces ist pozerat, tak im tam zavolaj a spytaj sa ci maju ten konktretny typ. ja som maleho hupala aj v kociku, ale viac sa u nas ujala fitlopta, do roka som ho na nej uspavala, lebo potom ked mal 7 mesiacov ttak uz bol velky a kazdy vecer som 10 minut poskakala, on zaspal a ja som ho pekne ulozila do postielky.

raa2
21. nov 2011

@suzan1111 my sme tiez pri matkovi zacali vybavicku po 20 tt kupovat, aby toho potom nebolo vsetkeho vela naraz a po sone v 20 tt, pojdem aj ja tomuto babatku tiez nieco prikupit, som zvedava ci to bude chlapcek alebo dievcatko 😉 a po vianociach budu aj zlavy, tak sa bude dobre nakupovat 😀

suzan1111
21. nov 2011

@raa2 no super,isla by som tam pozriet..v kontaktoch maju ale inu adresu Drieňová 1H (za Billou na Bajkalskej, oproti hotelu Junior)821 01 Bratislava..to uz neplati?Lebo keby mali v ba, nemusim ist do tej Ivanky. Ta inglesina je jeden z najlepsich kocikov celkovo a aj na cene sa to odraza..je to znacka s dlhodobou tradicou, vyrabaju kociky hrozne dlho..Tak skusim nahovorit manzela aby sme tam isli kuk 😀

suzan1111
21. nov 2011

@raa2 noo aj ja cakam na pohlavie a podla toho zacnem kupovat, zatial som si nekupila ani jednu vecicku...drzim sa..lebo este neveim ako dopadnu testy a ten morfo utlrazvuk potom..ale od konca januara by som sa mohla rozbehnut 😀

raa2
21. nov 2011

@suzan1111 ja som potom prvom sone v 20 tt zacala, a kupovala som aj tak neutralne, lebo ono to s tym pohlavim nikdy nie je na 100 % 🙂 a chcela som aj tak, ze aby som mohla aj pri druhom pouzit. kukam ze niekedy v decembri by si mala ist aj ty nan 🙂

suzan1111
21. nov 2011

@raa2 uvidim, zajtra mam poradnu a neviem co bude hovorit doktorka..ci mi v decembri spravi tie odobery a posle ma aj na ten ultrazvuk alebo to necha po novom roku..netusim..zajtra sa dozviem 🙂

raa2
21. nov 2011

@suzan1111 tie odbery ti urobi asi v tom cca 16-17 tt na tripple testy, na sono v ZA posielaju ako som ti pisala, lebo mi sestricka vravela ze v tom 20 tt idem do nemocnice na velke sono a aj prvy krat som bola tak 😉 ved ti zajtra doktor povie 😉 inak mne sa snazila kuknut naposledy doktorka ze co to bude a nepodarilo sa 🙂

suzan1111
21. nov 2011

@raa2 skoda, tak to budete vediet mozno pod stromcek 😉

nena13
21. nov 2011

@suzan1111 Žienky vy ste inak zbehlé v tých kočíkoch-ja som doteraz bola rozhodnutá kupovať v Poľsku,ale asi po tom ,čo ste písali mrknem aj niekde inde.A to nie všetky kočíky sa dajú húpať?-to som prekvapená-vidno,že v našej rodine 15 rokov nebolo dieťa, človek sa musí veľ a učiť🙂

Bruško śi tiež ráno hľadám,ale večer som spokojná-až nervózna,čo mám poriadny bubón 😀

rebeka5
21. nov 2011

@suzan1111 tak to je veľká náhoda 🙂 aj môjmu manželovi sa skôr páči Alex, ale u mňa vyhráva Simon 🙂

rebeka5
21. nov 2011

@lucyfuk77 ahoj. Ja som tiež v 17 tt a ešte necítim žiadne pohyby, je to normálne?

tina7729
21. nov 2011

@suzan1111 ahoj kukám že mame stejný termin porodu 🙂

raa2
21. nov 2011

@rebeka5 je to normalne a druha strana je ze mozno aj citis len si to neuvedomujes, ja som si to pri matovi zacala az v 19-20 tt uvedomovat 😉
@nena13 koicar kupovat, to je hotova veda 🙂 hlavne treba podla mna kukat aj na kolieska, aby boli dobre do terenu, ked bude sneh..

suzan1111
21. nov 2011

@rebeka5 tak to je fakt sranda ako nas napadli rovnake mena😉

suzan1111
21. nov 2011

@raa2 ja dom prave videla kocik Jane ako som isla z prace a pani mala defekt na kolirsku a vyzeralo to hrozne ako ho ledva tlacila s tym dietatom..tak fakt neviem s tymi kolesami..lebo ja som chcela nafukovacie..lebo tie druhe hrkocu..ale ked som videla ten defekt...

raa2
21. nov 2011

@suzan1111 to je tak s tymi nafukovacimi kolieskami, ale zase sa lepsie ovladaju nafukovacie ako umelohmotne..a zase vymenit dusu nie je az taky velky problem 😉 ja mam umelohmotne a tie mi liezli na nervy, ked som bola v obchodnom centre, som ich musela blokovat, lebo mi stale brzdili kocik a ked boli nove, ani nehovorim, sami kamen v nich bol a ja ked som chcela kocikovat po dome, tak som este pol hodinu vonku vyberala kamienky z koliesok, aby mi celu podlahu neznicili..

sorpresita
21. nov 2011

ahojte, prijmete aj mna medzi seba?

lucyfuk77
21. nov 2011

@rebeka5 je to normálne, predpokladám, že čakáš prvé bábo 🙂 ja už druhé a tam sa to trošku všetko posúva 😉

petra1209
21. nov 2011

Baby mne sa strašne páči ten zelený Dorjan-Danny Sport Prestige 2011 nemáte s ním niektorá skúsenosť?

nena13
22. nov 2011

@sorpresita Vitaj medzi nami🙂Popíš čo to o sebe-ako sa Ti tehuľkuje?🙂

zarka11
22. nov 2011

Aj mne sa veľmi páči ten Dorjan-Danny Sport Prestige 2011, farbu som sa este nerozhodla. Ak by s ním mala niektorá skúsenosť, som zvedavá... 😉

katuskaaa29
22. nov 2011

@sorpresita ahojko vitaj 🙂

suzan1111
22. nov 2011

caute baby, dneska som bola na poradni a doki ma poslala na ekg kde mi zistili inkompatibilitu prt/praveho tawarovho ramienka.. 😒 stretol sa s tym uz nieko? som z toho dost vystrasena..kedze sestra na kardiologii mi len podala nalez od kardiologicky a vraj to mam zaniest na gynekologiu..tam sa ma moja gynekologicka spytala,ci mi kardiologicka nieco povedala,ja ze nie,,,ani som ju nevidela..ona ze to je vporiadku, to ma kazdy druhy clovek..nie je to nic zavazne..netrapte sa tym..No objasnenie diagnozy jak hovado..od obidvoch. Nieco som si precitala na internete ale co ja viem... moc mi to nehovorilo.Ak mate niekto nieco podobne alebo nejake skusenosti, sem s nimi..budem povdacna. 😉

fide
22. nov 2011

Ahojte mamičky bude z vás niektora rodit v LV???

katkamiki
22. nov 2011

Ahojte baby, chcela som sa Vas opytat, ci niektora nemala problemy s prehananim... Cele tehotenstvo mam problemy so zpachov, max 3 krat do tyzdna a dnes uz 5 krat doobeda... Ale rano som mala aj hrozne krce.. :( Dala som si uz banany a cierny caj trochu , tak je to lepsie, ale zase stresujem 🙂 Ako aj s tym vytrhnutim zubu 🙂 O tyzden idem na poradnu a budu mi tobit aj tie tripple testy , tak uz sa neviem dockat, dufam, ze vsetko bude na jednicku 🙂