icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

katuskaaa29
23. nov 2011

@dundusa aj ja som prvorodicka, a citim to uz tyzden, cez den vobec nie, skor na vecer, ked mam viacej casu na seba, vtedy si zvyknem natierat brusko s olejcekom alebo kremikom a vtedy to zvyknem pocitovat, to bublanie je super, niekedy len raz a dva krat, inokedy ani neviem kolko krat, a doktorka povedala, ze to je mozne ze aj prvorodicka tak skoro to citi, ze teraz je to uz ine, ze nie som ani prva a ani posledna, ktora to tak skoro citi

petka296
23. nov 2011

Ahojte,mozem sa pridat medzi vas? 🙂

dundusa
23. nov 2011

@petka296 samozrejme 🙂

dundusa
23. nov 2011

@katuskaaa29 Je to naozaj rôzne 🙂

petka296
23. nov 2011

@dundusa dakujem 🙂

katkamiki
24. nov 2011

@katuskaaa29 a ty si v ktorom tyzdni, ked uz citis pohyby?

adikasala
24. nov 2011

@dundusa ahoj no aj ja mam taky pocit zeto bude nakoniec koniec aprila 🙂 ved uvidime...citala som ze sa trosku bojis ako prebieha tehotenstvo,,,neboj bude vsetko v poriadku...hlavne mysli pozitivne 🙂

katuskaaa29
24. nov 2011

@katkamiki ahojko presne som teraz 15+5, cize uz 16 tt taham

av
24. nov 2011

ahojte, chcem sa opytat ci aj niektorej z vas tiecie "mliecko" z prsnikov. nie je to nejako skoro? cez den to ani nejako nevnimam , ale vecer mam hocikedy mokry flak na nocnej koseli

aadulik2110
24. nov 2011

@petka296 vitaj 🙂

petka296
24. nov 2011

@aadulik2110 vdaka 🙂

aadulik2110
24. nov 2011

@petka296 pozerám, že v približne rovnakom čase čakáme bábo,tak ako prežívaš tehu?

petka296
24. nov 2011

ahoj, termin podla posl. ms je 18.5. ale podla sona ja okolo 28.5. tehu prezivam ako na hojdacke, dnes ma strasne boli hlavaa hrdlo... a co ty?

pifina
24. nov 2011

@av ono je to asi individualne, od 20tt by to malo byt bezne, niekomu sa spusti samo, niekomu po masazi prsnikov a niektore nemaju nic az do porodu 😅 ber to pozitivne, aspon nebudes mat problem s nabehom mliecka 😅 nemas tesnu podprsenku alebo nejak inac drazdene prsniky?

dundusa
24. nov 2011

@av Ja som čítala, že je to už v 16tt úplne v pohode, že ti môže vytekať maz z prsníkov. Mne sa to zatiaľ nestalo, ale je to už na ten týždeň možné. Takže bud úplne v pohode 🙂

katkamiki
24. nov 2011

@katuskaaa29 tak to pekne skoro citis.. Ja od nedela idem do 16 tt, tak uvidim.. Ale cez moje tuky to asi tak skoro nepocitim 😀

adikasala
24. nov 2011

kocky ja som vcera vecer asi citila babo.ked som si lahla na gauc na pravej strane som zacitila take akoby sramotenie aj s rukou som to citila..moze to byt ono? a asi v pondelok som citila nad pupkom take ako zblnkotanie...sranda 🙂

katuskaaa29
24. nov 2011

@katkamiki doktorka mi to tak vysvetlovala, ze to je individualne, ze volakedy prvorodicky to zacali pocitovat az v 19-20 tt, ale teraz resp. v poslednych rokoch stale viac prvorodiciek udava, ze uz okolo 15 tt to citia, este nie su to take kopance, je to take bublanie vacsinou vecer to citim, vtedy mam viacej casu na seba a vtedy si to skor vsimam🙂 ale inak je to individualne, ja v nedelu uz idem do 17 tt

pifina
24. nov 2011

dievcata - Kosicanky, co sa zaujimate o homeopatiu, 18.12 sa uskutocni MamaTata kurz s p. Kolenovou, cena je 30E, blizsie info tu: http://www.homeopat-kurzy.sk/mamatata.html

av
24. nov 2011

@pifina
@dundusa dakujem dievcata 🙂 upokojili ste ma , ale asi aj podprsenky by to chcelo asi uz vacsie, nieze by ma nejako otlacali ale asi to bu lepsie 😉

cobhan
24. nov 2011

ahojte, vcera som bola na kontrole a vsetko je ok. Male uz ma 6.5 cm a na sone predvadzalo vsetky mozne aj nemozne pozy. 🙂 Za hodinku idem este k obvodakovi, lebo ma strasne skrabe v krku uz treti den a vcera mi nasli stopy krvi v moci, tak vraj pre istotu. A taky tyzden doma by sa aj celkom hodil 🙂.

cobhan
24. nov 2011

@av ja som teraz presedlala na sportove podprsenky. Klasicke su mi uz male a kamoska mi poradila este si nekupovat dalsie, lebo vraj prsia este porastu. ☹ Inak som uz vymenila spodne pradlo, kupila si tehotenske rifle, vytiahla moje rifle na traky, co som nosila 15 rokov dozadu este na gympli a co bude treba spravit dalej. Kazdy tyzden sa najde nejaka drobnost, ktoru treba doladit. 🙂

pifina
24. nov 2011

@cobhan ostan doma, neoplati sa teraz nic prechodit, ja som uz druhy tyzden na PN, zapal priedusiek kvoli prechodenemu skriabaniu hrdla 😝 som sa skoro zadrhla, tak ma dusilo pri kaslani, chvalabohu mi stacilo lezat doma a cajickovat, islo to aj bez ATB, ale nebolo mi vsetko jedno, nabuduce sa budem pytat domov pri prvych priznakoch ... clovek nechce byt svina a nechat pracu na kolegoch a nakoniec si len sebe zle narobi 😝

fide
24. nov 2011

@qwertinka jej super a v ktorom si tyzdni????nestretneme sa tam?

fide
24. nov 2011

Ešte sa chcem spýtať, mamičky nemáte niektora problémy s nízko položenou placentou? Ja som spravila včera už po 3x poplach krvácala som tak sme šli k dr. a kedže nebola moja ta druha mi vysvetlila, že mam nizko placentu až tak , že na jednom mieste po troche chodze krvácam... Babatko je v poriadku ale mam ležať a byť pripravena na to, že ak sa silno rozkrvácam babatko to nemusí prežiť... taketo stavy ležia v nemocnici....
Myslite si , že ked budem poctivo ležať , že sa mojmu babatku moze nieco stat???dakujem...

nena13
24. nov 2011

@ni_pe Rastú ,rastú🙂až moc.Konečne si sa ozvala.A ty si to ako užívaš?

nena13
24. nov 2011

@katuskaaa29 Tak to sa aj musím začať pozorovať-síce musím aspoň týždeň počať a budem skúmať-jaj,ale sa na to teším🙂)))))))))))))

nena13
24. nov 2011

@cobhan bože nestraš s tými prsiami,ja ich mám obrovské-také 5...čo to ešte bude...Budem chodiť ako mliekaren 😀 Podprsenky mám poriadne tesné ,ale horšie je to s nohavičkami,radšej by som chodila bez nich 😀 Všetko ma omína...

av
24. nov 2011

@cobhan to je dobry napad s tymi sportovymi, dik za tip 🙂 , tehotenske nohavice uz nosim 2 mesiace, ak to pojde takto dalej tak zachvilu budem ako hroch 😀 , nevadi hlavne nech je ten drobec zdravi a poriadne rastie 🙂

cobhan
24. nov 2011

@pifina ahoj, ja som bola u lekara a ten mi dal ATB s tym, ze ked ich nechcem brat, tak si mam dat zajtra a cez vikend pohov a skusit sa dat dokopy prirodnou liecbou. Ak by to nezabralo, tak pridu na rad ATB, co by som teda nerada. Este musim napisat sefovi sms, ze zajtra ostavam doma 🙂.