Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@lenkalela jeeej, ja som tiez mala sono 23.11 a ma dalsie idem 18.1. Kde zijes, v ktorom state? Mne to vychadza tak,ze na slovensko prideme az v septembri aj s miminom a pustim sa do upratovania pivnice, lebo mamina tam skladovala vecicky este po mne. Uz mi len ostava dufat, ze to bude holka 🙂 aj ked myslim, ze miminu je uplne jedno aku farbu ma na sebe.
nie, len vybavit par veci a zase spat do Irska. Na Slovensku uz nemam co robit, len obcas tam musime dojst kvoli bytu a v septembri aj kvoli miminu. Navrat na SK neplanujeme
ahojte, zacinam mat obavy-vobec nepriberam-brusko trocha vidno ale na vahe skoro nic, mozno pol kila hore, je tu na tom niekto podobne?
@lunnka ahoj aj ja som skoro nic nepribrala....naviac som zchudla 5 kilov naz aciatku som mala 50kg,potom v 1 trimestri som zchudla na skoro 45,ateraz mam 48.3 a takto som uz asi od 13 tyzdna...ani mne sa to moc nepaci.len stym rozdielom ze musim drzat dietu lebo mi zistili zvyseny cukor,takze nesmiem sa prejedat 😒 ale brusko sa mi zda ze mi rastie dobre 😉
@adikasala no brusko aj mne vidno, nic velke ale je to tam 🙂 inak nevadilo by mi ze som este nepribrala, len ked neviem ci je babo ok, ci sa spravne vyvija..sono mam az o 2 tyzdne a aj to neviem ake lebo som objednana v 20tt na geneticke sono, tak neviem ci ma bude predtym este pozerat-zas dve sona behom par dni asi nie je bohvieco
termin mam 25 maja 🙂 nejaka buduca mamina s podobnym terminom 🙂?
Takže dnes poradňa, už sa tešíme 🙂
@lunnka no aj ja mam dalsie sono az 27.12 morfologicke tak sa este nacakam vidiet ci je vsetko ok...poradnu mam 13.12,a tam mi sono robyt nebude,tak tiez neviem ci je vsetko v poriadku posledne sono som mala v 12 tyzdni,,,ps..som v zahranici tu to inak chodi,,,len dufam ze ked mi brusko rastie tak babo sa ma ok 🙂
@nena13 ahoj, totalne hotova...ta nadcha ma zdolala. Takto silno ma to este nechytilo..v noci som sa zobudila o jednej, lebo si kamarat prisiel pre psa, co sme mu strazili a potom som uz nemohla zaspat. Nedalo sa mi dychat a navyse mi stale slzia oci, takze vyzeram ako angorak. Uz ma aj napadlo, ci nemam alergiu na psa..ale nasho znasam v pohode...ale nas zase neplzne. Som zvedava, ci mi drahy donesie z mesta Otrivine spray co som mu hovorila 🙂 ten by ma mohol zachranit
@martinahorvathova vraj 29.maja 🙂 bude maly blizenec 🙂
@lenkalela budeme mat asi hanblivky 🙂 , ja idem 27.12. tesne po vianociach a kukneme to vraj 3D tak sa tesim 🙂 , po tych krsniatkach budes musiet navyberat asi neutralne, alebo ako to citis, nemas ziadny tusak? mne sa tak zda ze to bude chlapec aj ked vsetci okolo mna tvrdia ze to bude dievcatko, dokonca mi kamarat robil prstenovy test a vyslo dievcatko 😀 , tak som zvedava, ale mas pravdu hlavne nech su zdravi ti nasi drobci
@tinci @nena13 No bolo nieco aj v spravach vcera na Markize.....Sli vraj rano autom ku kadernicke, v aute jej mamka, sestra a neter...zrejme zla viditelnost plus zladovatena vozovka...presla do protismeru a celne sa zrazila s oprotiiducim vozidlom....bojovali o nu v nemocnici..ale nakoniec zraneniam podlahla...Je to strasna skoda...Bola to laskava bytost...Opatrujte sa vsetky tehulky, maminky...nech Vas anjeli chrania...
@evonka33 Až ma zamrazilo. Veľmi smutné ☹ ...počula som o tej správe v novinách, kedže som tiež z KE, dokonca suseda mojej mamky jej piekla svadobnú tortu - http://korzar.sme.sk/c/6156750/pri-nehode-zahyn...
Úprimnú sústrasť rodine. Už sú určite v nebi, aj jej malý anjelik.
Ahojte baby, dnes som bola na druhej poradni, tak zatial vychadza, ze je vsetko ok 🙂 Tak strasne som sa bala, ale srdiecko bilo, to som rada, pohlavie mi este nepovedal, objednal ma az na 3.1, tak dovtedy musim vydrzat. Ale kupila som si dnes prve body 😀 tmavo modre, krasne, tak uz len chalan to moze byt 🙂
@tinci no mam, aj ked som bola na tom NT vysetreni v 13 tt, tak mi povedali, ze asi chlapec, ze tam vidia pipik, ale ze je to este velmi malinke, ze nech to este neberiem na 100 percent. Ale ja som uz predtym mala tusaka, ze to bude chalan, tak preto som to od neho zobrala ako potvrdenie 🙂 A dnes mi moj lekar povedal, to je iny, ako na NT, ze on to este tak skoro nehovori, ze az v januari... ale tak videla som take krasne, tmavo modre, chlapcenke, tak som kupila 🙂
@nena13 no presne, ja som dlho odolavala, ale povedala som si, ze po druhej poradni uz nabehnem, tak som dnes nabehla 🙂

@lenkalela harmancek bol prvy krok, ale chcelo to nieco trosku silnejsie 🙂 a hlavne rychlejsie. Ked to moc nezaberalo, tak prisiel na rad eukalyptovy olej. Ono ja tej trpezlivost o jednej v noci tiez vela nemam 😀