Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
ano, aby dva boli v ten isty den a mamatest bol lepsie vidiet
no baby, vy ste teda popisali, ja z roboty nejako nestiham, tak aspon tak obcas nieco hlesnem 🙂
@teleranka dakujem moja si zlata🙂
Tak odbery mam uspesne za sebou islo to velmi rychlo 🙂 Len pani predomnou nejak nesla krvicka, tak som si chvilku pockala, ale neva. S Dr. som ani nebola, ale sestricka vravela, ze ta bolest v podbrusku je OK, ze sa mi roztahuje maternica 😀 Vysledky mi asi povedia až 17.10., kedy idem k Dr. a dufam, ze uz dostanem aj tehu knizku😀 ak vsetko dobre dopadne...
ahojte baby, rada by som sa k vam pripojila, len cakam cakam ci ta mrcha dojde... 😔
@aamonka Ahoj vitaj medzi nami 🙂 uz si si spravila baby test?
@frukoleyla
@manamani1 juuj baby 12.8. tak sme sa s muziickom snazili 😀 test si nerobim, odratavam posledne dni...uff no ved uvidime, ked nie, skusame znova 😉
Ahojte babenky...
@arieska no dnes si musím zaklopať, tie bolesti v podbrušku sú lepšie, a to som už toľko toho porobila a zatiaľ vládzem, nenúti ma to sadnúť si, jedine ráno som bola strašne ospalalá mala sa hrala v obývačke s hračkami a ja som normálne na chvíľku zaspala, to sa mi ešte nestalo od vtedy mi je fajn, stihla som poriadiť aj uspať ju vonku, dúfam, že to nezakríknem. Mňa prsia zatiaľ nebolia, ale pri Timke to bolo prvé čo bolo také dosť výrazné, na pachy som citlivá, ale nezvraciam, ani pri Timke som vôbec nezvracala, skôr potom ku koncu tehu mi bolo na odpadnutie, ale to z tlaku, lebo som mala dosť vysoký, bola veľká, narodila sa so 4100g 🙂
@suzon78 tak to je super ze vladzes 🙂 napocudovanie ja dnes tiez celkom to ide a to uz inokedy lezim v posteli co som ko len som nejak leniva inak v pohode 😀 ale nakoniec som sa premohla upratala byt umyla podlahy a nakoniec sa aj do vane vytrepala 😀
inak ja som nejaka nafuknuta teda mam brucho jak v tretom mesiaci 😕 😕 a prsia sice bolia jak cert ale pekne sa zvedsili priatel bude mat radost 😀
@aamonka ja by som na tvojom mieste testla aspon budes vediet na com si a testik by ti uz ukazal ciarky
@teleranka prosim ta ukludni sa, toxoplazmozu mozes chytit hocikde a ani o tom nebudes vediet a ked sa starate o psika a pravidelne ho odcevujete, tak by nemal mat toxoplazmozu a ak mu nedavas surove maso, tak je skoro nulova pravdepodobnost ze ju ma 🙂 najcastejsie ju maju macky. pri psovi by som sa nebala a nestresovala.
ahojte. Bože, akoby to bolo pred týždňom, čo som si na MK našla tému máj 2011 a už je tu aj téma máj 2012 🙂 . Všetkým vám srdečne gratulujem a zároveň držím palčeky aby všetko dopadlo tak ako má a vy ste sa onedlho tešili z krásnych detičiek. Užívajte si chvíle s drobcom v brušku naplno, lebo to strááááášne rýchlo utečie. Takto pred rokom som sa aj ja tešila z krásnych dvoch čiarok na teste a už mi ležká v postieľke 4 mesačný synček 🙂 . Tak vám prajem všetko dobré a bezproblémové tehulkovanie 🙂 V kútiku srdca vám závidím (v dobrom samozrejme), hneď by som si to zopakovala 😀
@raa2
ahoj, prave som sa vratila z veteriny...moj havko ma problemy s chrbticou :(
opytala som sa na tu toxoplazmozu vsetkych lekarov, ktori sa pri nom vystriedali a kazdy povedal, ze psy ju nemaju,,..mozu sa nakazit napr. z výkalov mačiek, ale ĎALEJ NA ČLOVEKA JU NEPRENÁŠAJÚ.
no super 🙂
baby, ake mate skusenosti (tie co uz mate deticky) s rannymi nevolnostami? citala som na primar.sk ze pri dievcatach byvaju nevolnosti vyraznejsie ako pri chlapcoch. ja mam chlapca a ranne nevolnosti som takmer nemala, teraz mi je zle kazdy den, aj ked nevraciam, len dnes rano ma trosku ponatahovalo... 😖 neznasam tieto stavy

Akurát som volala dr. Idem až 27.9. 😔. To dovtedy nevydržííííím 😵.