icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

naty1987
7. sep 2011

Tabulka 7.8.2011
meno.............vek...............pms..............tt...............pohlavie/ vybrate mena..............vitaminy

kesika...........31rokov....... 27.7.............. 7tt,.............dievča /....................................... Calibrum
nathali...........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
darinkazv
tinara23
castania
teleranka
frukoleyla.......28 rokov... 29.7............... 6tt............ neviem / .........................................

annia
7. sep 2011

Tak aj ja sa pridam do tabulky🙂
27 rokov, pms 21.7., 7tt, pohlavie zatial nevieme

naty1987
7. sep 2011

Tabulka 7.8.2011
meno.............vek...............pms..............tt...............pohlavie/ vybrate mena..............vitaminy

kesika...........31rokov....... 27.7.............. 7tt,.............dievča /....................................... Calibrum
nathali...........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
annia.............27rokov........21.7...............7tt.............neviem / ......................................
darinkazv
tinara23
castania
teleranka
frukoleyla.......28 rokov... 29.7............... 6tt............ neviem / .........................................

darinkazv
7. sep 2011

@naty1987 to pohlavie má byť, že čo tipujem alebo čo vychádza podľa nejakých výpočtov alebo čínskej tabuľky?

naty1987
7. sep 2011

@darinkazv len ze co tipujeme 😀
a kludne si to skopiruj a dopis sa 🙂 budeme radi ak tu zistanes 🙂

frukoleyla
7. sep 2011

@naty1987 Dakujeme za skvelu tabulku moja 🙂

naty1987
7. sep 2011

@frukoleyla paci sa?? 😀 joj to mam radost nemas zac ved aspon takto budeme vediet viac 🙂

darinkazv
7. sep 2011

annia.............27rokov........21.7...............7tt.............neviem / ......................................
darinkazv ......26rokov........9.7.................8tt..............chlapec/Filip, Karolínka, Adelka... Femibion 800
tinara23
castania
teleranka

aamonka
7. sep 2011

@adina7 tak u mna sa to nijak neprejavuje, jedine tak, ze mam lepsiu tvar...ziadna vyrazka...to som mala pri malom. pri prvom tehotenstve mi nic nebolo, vracanie, bolestive prsia...nic take som nepoznala...idealnych 9mes, ani som nevedela, ze som tehotna. jooj neboj, ked mas taku skusenost, tak sa snad podarilo 😉

frukoleyla
7. sep 2011

darinkazv ......26rokov..........9.7...............8tt..............chlapec/Filip, Karolínka, Adelka... Femibion 800
frukoleyla.......28 rokov......29.7............... 6tt............ neviem / Lily, Ela, Maxim, Adam......
tinara23
castania
teleranka

darinkazv
7. sep 2011

@naty1987 a keby sme spravili taký album májoviek? a do toho by sa spravila tabuľka? ja by som to kľudne. mám teraz čas. som PN ešte min. do konca septembra 🙂

naty1987
7. sep 2011

@darinkazv mne je jedno aj to moze byt preco nie 🙂
ak sa ti chce s tym hrat 🙂

darinkazv
7. sep 2011

@naty1987 kľudne. idem to spraviť a hodím to sem. ak to bude môcť byť, tak spravím profil májovky 2012 a dám to tam. hm? ak chcete,

naty1987
7. sep 2011

@darinkazv myslim ze to bude super 🙂 a potom sa tam mozu aj fotky popridavat ak baby budu chciet

lubica69
7. sep 2011

Ahojte dievčatá
Ako sa dnes máte?
Jej a tu sa už aj tabuľkujeeee 😀
Fakt a nerozmýšlali ste o súkromke?
No ja mám dnes dokiho za sebou Brali mi krv na obraz plus som nafasovala liekov ako dôchodca 😀 Duphaston,anophyrin,listovku a vitE No a zajtra ma čaká ešte hematológia kôli tým injekcijkám A sono 19.9 tak to dúfam,že už bude všetko pekne vidieť 🙂

frukoleyla
7. sep 2011

@lubica69 fuuha no ty toho ale mas...si pri tebe ani ako tehotna nepripadam 😉 😀 😀 😀 😀 😀

lubica69
7. sep 2011

@frukoleyla moja no naj by to bolo bez liečikov ale nedá sa po tom všetkom čo mám za sebou Veď ak náhodou bude súkromka napíšem bližšie 😉 Takto sa mi veľmi nechce 😅

darinkazv
7. sep 2011

@naty1987 jj, to bude fayn 😉

adina7
7. sep 2011

@darinkazv ano ciarocka tam bola veelmi slabucka vcera a dnes sa zvyraznila...tak to si ma velmi potesila...dufam,ze to bude pravda a bude to baaabo 🙂 dakujeem

darinkazv
7. sep 2011

@frukoleyla
@naty1987 baby a mohla by byť takto tá tabuľka?

darinkazv
7. sep 2011

skúsila som to zväčšiť

darinkazv
7. sep 2011

no nič. skúsim to dať do svojho albumu, tak skúste mrknúť. lebo moc to takto nevidno 😝

darinkazv
7. sep 2011

@adina7 určite áno 🙂 neboj. aj ja som mala spočiatku pochybnosti. ale čiarka silnela, potom hcg z krvičky stúpalo a už sme teraz v pondelok videli srdiečko a bábo meria 7mm 😉

adina7
7. sep 2011

@aamonka a kedy sa budes zase testovat? Neviem, ale zena asi vyciti kedy je tehotna...tak ti drzim paste nech sa to podari 😉

horalka007
7. sep 2011

@manamani1 no neviem, mne jeden deň po vynechaní ukazoval test slabúnko ale fakt slabúnko ružovú a to tak, že som si robila test, počkala som 1 min a keď som nevidela druhú čiarku test som zahodila potom som si tu na modrom koníkovi našla, že nejaká babenka čakala 4 min pokiaľ ten prúžik neobledol, tak som bežala do koša :D vytiahla a pozrela a šup, druhý bledo ružový ale to bol až taký priesvitný, ale tam už bol.... Potom som si kúpila ten digi test a ten je teda podľa mňa 100% a ten mi už ukázal, že som 1 až 2 t tehotná...

adina7
7. sep 2011

@darinkazv juuuj to je krasne. A to si mala teraz v 8tt prvy scan? A kedy ides najblizsie? Lebo ja zijem v uk a tu robia prvy scan az po 12tt ☹ Ale nastastie ideme o 2tyzdne domov tak keby to vyslo tak pojdem ku svojej dokt. tam 🙂

lubica69
7. sep 2011

@darinkazv šikulka 😉

ludka77
7. sep 2011

@aamonka škoda, nestrácaj nádej, testni až v sobotu a uvidíš bude pozitívny 😉

darinkazv
7. sep 2011

žienky, ktoré tam ešte nie ste, alebo tie, čo chýbajú nejaké údaje, tak mi napíšte buď tu alebo do IP. nech to podopĺňam. však ono sa dajú pekne TP zmeniť, lebo aj tak sa to ešte aspoň dva rázy každej zmení 🙂