Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Tak aj ja sa pridam do tabulky🙂
27 rokov, pms 21.7., 7tt, pohlavie zatial nevieme
Tabulka 7.8.2011
meno.............vek...............pms..............tt...............pohlavie/ vybrate mena..............vitaminy
kesika...........31rokov....... 27.7.............. 7tt,.............dievča /....................................... Calibrum
nathali...........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
annia.............27rokov........21.7...............7tt.............neviem / ......................................
darinkazv
tinara23
castania
teleranka
frukoleyla.......28 rokov... 29.7............... 6tt............ neviem / .........................................
@naty1987 Dakujeme za skvelu tabulku moja 🙂
@frukoleyla paci sa?? 😀 joj to mam radost nemas zac ved aspon takto budeme vediet viac 🙂
meno.............vek...............pms..............tt...............pohlavie/ vybrate mena..............vitaminy
kesika...........31rokov....... 27.7.............. 7tt,.............dievča /....................................... Calibrum
nathali...........23rokov........26.7...............7tt.............dievca / Jakub,Elizabeth...........kyselina listova
annia.............27rokov........21.7...............7tt.............neviem / ......................................
darinkazv ......26rokov........9.7.................8tt..............chlapec/Filip, Karolínka, Adelka... Femibion 800
tinara23
castania
teleranka
frukoleyla.......28 rokov... 29.7............... 6tt............ neviem / .........................................
@adina7 tak u mna sa to nijak neprejavuje, jedine tak, ze mam lepsiu tvar...ziadna vyrazka...to som mala pri malom. pri prvom tehotenstve mi nic nebolo, vracanie, bolestive prsia...nic take som nepoznala...idealnych 9mes, ani som nevedela, ze som tehotna. jooj neboj, ked mas taku skusenost, tak sa snad podarilo 😉
darinkazv ......26rokov..........9.7...............8tt..............chlapec/Filip, Karolínka, Adelka... Femibion 800
frukoleyla.......28 rokov......29.7............... 6tt............ neviem / Lily, Ela, Maxim, Adam......
tinara23
castania
teleranka
Ahojte dievčatá
Ako sa dnes máte?
Jej a tu sa už aj tabuľkujeeee 😀
Fakt a nerozmýšlali ste o súkromke?
No ja mám dnes dokiho za sebou Brali mi krv na obraz plus som nafasovala liekov ako dôchodca 😀 Duphaston,anophyrin,listovku a vitE No a zajtra ma čaká ešte hematológia kôli tým injekcijkám A sono 19.9 tak to dúfam,že už bude všetko pekne vidieť 🙂
@lubica69 fuuha no ty toho ale mas...si pri tebe ani ako tehotna nepripadam 😉 😀 😀 😀 😀 😀
@frukoleyla moja no naj by to bolo bez liečikov ale nedá sa po tom všetkom čo mám za sebou Veď ak náhodou bude súkromka napíšem bližšie 😉 Takto sa mi veľmi nechce 😅
@frukoleyla
@naty1987 baby a mohla by byť takto tá tabuľka?
no nič. skúsim to dať do svojho albumu, tak skúste mrknúť. lebo moc to takto nevidno 😝
@manamani1 no neviem, mne jeden deň po vynechaní ukazoval test slabúnko ale fakt slabúnko ružovú a to tak, že som si robila test, počkala som 1 min a keď som nevidela druhú čiarku test som zahodila potom som si tu na modrom koníkovi našla, že nejaká babenka čakala 4 min pokiaľ ten prúžik neobledol, tak som bežala do koša :D vytiahla a pozrela a šup, druhý bledo ružový ale to bol až taký priesvitný, ale tam už bol.... Potom som si kúpila ten digi test a ten je teda podľa mňa 100% a ten mi už ukázal, že som 1 až 2 t tehotná...
žienky, ktoré tam ešte nie ste, alebo tie, čo chýbajú nejaké údaje, tak mi napíšte buď tu alebo do IP. nech to podopĺňam. však ono sa dajú pekne TP zmeniť, lebo aj tak sa to ešte aspoň dva rázy každej zmení 🙂

Tabulka 7.8.2011
darinkazv
tinara23
castania
teleranka