Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@teleranka len mu to čím skôr oznám papierovo. lebo inak nie si chránená. ústne oznámenie nestačí. 😉 a za tú kolegyňu nech má hlavu v smútku. jeho problém. ak sa vracia späť pred uplynutím tej doby, tak ju tam jednoducho musí vziať. ak sa vracia po uplynutí doby, tak nemusí na to miesto, ale ako som písala, musí jej dať také miesto, ktoré nebude ohodnotené menej, než jej práca predtým. čiže ak zarábala 800eur, nesmie jej dať miesto, kde by zarábala 700eur. to je príklad 😉 ale ty si nechceš užiť materskú a rodičovskú? veď to dieťatko sa do 3 rokov najviac vyvíja a najviac s ním zažiješ. 😉 ale možno si to rozmyslíš, keď budeš s dieťatkom doma. je to to naj obdobie v živote ženy a veľa mamičiek, čo boli odhodlané po polroku sa vrátiť späť, ostali doma s detičkami do 3 rokov. 😉
@suzon78 no, ak zruší tú poziíciu a nedá ti možnosť na iné miesto nastúpiť, tak už len hľadať novú prácu. ale v prvom rade by ti mala ponúknuť inú pozíciu a nesmie byť platená slabšie, než tá pozícia, na ktorej si pracovala predtým. tak, ako som teleranke napísala 😉
@lenka_21 pokiaľ mala tú slabulinkú čiaročku do 10 minút, tak test je pozitívny. aj keď len s tzv. duchom. keby jej nabehla až po 10 minútach, vtedy sa dá pochybovať. ale do 10 minút je to jasné. a to, že bola na druhý deň výraznejšia je preto, lebo tie čiarky po zaschnutí zvyknú byť viditelnejšie. hovorím z vlastnej skúsenosti.
Začínam mať divoké rána, aj sa bojím pusu otvoriť, aby som malú neobhodila. Zatiaľ som nevracala, ale mám pocit, že ak sa nesprávne nadýchnem, bude to. 😀 A poznanie z dnešného rána... plný nočník získal s mojím tehotenstvom úplne iný pachový rozmer... je to brutus, velebnosti 😖
@darinkazv Ak si precitas moju povodnu spravu, tak pisem presne to iste ako ty 😀 😀 😀 ... no niektore baby tu pisali, ze test vytiahli z kosa, pozerali sa na neho druhy den ... atd a tak som im pisala, ze po casovom limite uvedenom na teste by sa nemal interpertovat ako pozitivny ... samozrejme akakolvek ciarka aj slaba do 10 min je OK ... aj to som napisala v dalsej sprave 🙂 😉 🙂
Ahojte baby, obcas si precitam toto forum a nechcem Vas strasit, ale tehu testy by sa nemali interpretovat po urcitej dobe - ta je vacsinou 10 min.... tie testy su dost zakerne a po tejto dobe oxiduju a preto sa tam potom zobrazuju 2 ciarky. Vysledok je naozaj zavazny len do tej doby 10 min, niektore dokonca len 5 min... Najlepsie je si ich robit hned z prveho ranneho mocu ... z toho co som o testoch zistila tak velmi presne su tie Mamatesty 10 co tu uz bolo spominane. Drzim Vam palceky, aby sa Vase tehu potvrdilo!!!
@manamani1 aha, tak fajn, ze ta objednal na 19.teho 🙂 ja som si tiez myslela, zeby som mala asi prist o nejake dva tyzdne pre istotu na kontrolu ale potom som si zas uvedomila, ze predsa len neviem ci je vhodne opakovat zas tak skoro po sebe ultrazvuk ak som uz nazvyme to "rizikova" kvoli minulemu potratu, tak potom toho vydrzim do toho 5.10 ak by nic nebolo, vyklopkat rychlo.
A povedal ti aj ake velke je babatko?
@lenka_21 noo to s tym testom sa mi stalo uz druhy krat a idem tam asi volat..kurnik ved su drahe ako slak a nakoniec mi nefunguju?? Normalne tam maju nabehnut presypacie hodinky a po chvilke vysledok ale mne nic...cista prazdna obrazovka. A to su jedny z najlepsich testov tu v UK...ak nie teda najlepsie..tak fakt neviem..ale naozaj je zvlastna ta nahoda ze presne v takomto poradi som to mala pri predch tehu...sranda 😀
@darinkazv Ja sa idem zajtra rano testovat kedze dnes mi ten test nevysiel nijako,co ma teda pekne nahnevalo ☹ Zajtra by mi mala prist mrcha tak som zvedava...aj ked neviem ale som nejaka nedoverciva a bojim sa ze si to vsetko len nahovaram ☹ Vcera ma dost boleli prsia a dnes uz nic...vecer som sa skoro pozvracala a dnes zase nic...tak ja fakt uz neviem..asi nad tym velmi premyslam a sustredim sa na to...ale ako to mam vyhnat z hlavy? 😒
baby ak by sa nebodaj nieco stalo tak by som zacala krvacat?
ahoj babyyyyy
takze odpovedame 6tt+1, mame 2,44mm a bije nam srdiecko ja som taaaaaaaaaaaaaaaaaaak stastnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a dostali sme prenatalny box a buduci tyzden idem na krv a dalsia KO 5.10

@manamani1 a ako ti robil sono? zo spodu?