Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@gwenni presne tak, a ja tiež ťa obdivujem ale tým že si toho veľa prežila, si fakt silná a zvládneš všetko a čakajú aj Teba krásne tehuľkovské mesiace až kým sa ti narodí zdravé bábenko 🙂!!!
@helenka333 ďakujem si veľmi milá, také krásne slovká potešia a pohladia dušu 🙂
@gwenni moja viem prečo to píšem, ja som po 1 MA ale to čo som prežila bolo hrozné...tak si ani nechcem predstaviť čo si ty prežila, muselo to byť strašne ťažké....no nechcem Ti to pripomínať....takže fakt len pozitívne myslenie a zo srdiečka Ti prajem aby si mala zdravučké bábenko v máji 2012 🙂!!!
aby sme všetky mali už len zdravučké bábiky 🙂
@helenka333 aby sme všetky mali už len zdravučké bábiky 🙂
@aamanda jasne, da sa prestupit k inemu MUDr. tiez som menila MUDr az ked som bola v 9-tom tyzdni. musela som sice znovu absolvovat odber krvi, ale to je v pohode, ja som zvyknuta, lebo som darca, takze mne sa uz nieco krvi nabrali 🙂
ale nelutujem. sice aj pri tomto sa dost dlho caka, ale prostredie je uplne ine a aj ked sa plati 13 € rocne, tak to za tie peniazky stoji. robi mi USG pri kazdej navsteve a fakt vsetko zodpovedne prezera, o vsetkom sa bavime...ale vsak sme si o tom uz pisali v IP
Kočky môžem vypiť pohárik piva toho radlera?viete toho citronového, je v tom len uplne máličko alkoholu myslíte že to uškodí? No fakt sa bojím....asi mi postačí Lucka voda, len už aj z toho mi je zle ☹
@helenka333 ja si myslim ze ti to nemoze uskodit. ved to nepijes na litre. mojej znamej doktor kazal kazdy den deci cerveneho vina ked bola tehotna. jej mala ma uz 3 roky a veselsie dieta som este nevidela 🙂
@mizupizu áno to máš pravdu, lebo červené víno je dobré na krvinky 🙂 ...ved práve že aj z radlera mi stačí len 4 glgy a možno už mi chutiť nebude, hlavne po jedle, keďže ani neviem načo mám práve chuť 😀 😀 😀 aj tmavé pivo odporúčajú piť 😅 😅 😅
baby vy mate za koho menit...jaaa sa pytam koho mozem aaale nikto nevie de sa tunak da zohnat hocijaky dobry dr....
@arieska jj pisali...lenze ja neviem komu ist....je tu jeden sukromny, ale na neho som tiez nic dobre nepocula...zavidim tebe a ece babam z ba kde si maju z coho vyberat🙂)))
@mizupizu dakujem, doteraz som so SZ nemala problemy, ani nikto v rodine nemal s tym problem,y trosku som sa zlakla ked mi to dneska hovorila doktorka, no uvidim co povie endokrinolog, v pndelok pojdem s vypytam si termin, dufam, ze je len ozaj taka tehotenska SZ
@kesika dakujem,, dufam to ozaj bude len taka tehotenska SZ, v pondelok pojdem a uvidime co a ako dalej
@gwenni rada Ťa tu vidím 😵 aj ostatné nové pridané tehuľky 😉
@katuskaaa29 problém so štítnou žľazou môže nastať aj kôli tomu,že bábatka potrebuje hormóny ktoré práve štítna žľaza produkuje 😉 dobré keď sa na to príde zavčasu, lebo má to vplyv na inteligenciu dieťatka, aspoň tak mi to hovorila moja dr. ja mám zníženú činnosť ŠŽ a teraz počas tehotenstva mám zvýšenú dávku až na 100mg Eutyroxu, predtým som mala 70a 50mg a keď mi to diagnostikoval dokonca len 25mg.
@helenka333 to mozes poharik ti neuskodi ..aj decko cerveneho vinka raz dva krat tyzdenne mozes ,ale nemusis🙂 len ze je to dobre na krvinky a neuskodi to ,,
@helenka333 mne tiež riadne chutí čierne pivo 🙂 🙂 mňam na konci tehu budem asi závislačka na pive 😅 😅
baby, mate aj vy depky? len zrazu sa mi spustia slzy a take horuce ☹ nechcem male stresovat, ale neviem to ovplyvnit
Kočky ja som taká rada, keď ma pichne v brušku 😀 😀 😀 😀 keďže včera som žiadne príznaky necítila, tak som sa zľakla ale dnes sa to trošku vrátilo, síce nie až také bolesti aké som mala tak v 6 a v 7 tt ale len také pichanie, tak to je asi dobré znamenie nie? 😀 😀 😀 😀 😀
@helenka333 Kľudne môžeš...taky malý pohárik pivka neuškodí....🙂
@savarka juj moja, nemaj depky ☹ sme tu VŠETKY PRE VŠETKY ako ja stále hovorím 🙂!!!
@savarka ale keď treba, tak sa dobre vyplač, je to lepšie ako keby si to nechávala v sebe...to sú určite hormóny
@gwenni gweni co to vidim budeme rodit obidve v maji asi si na mna nepamatas ale poznam ta z kalkulacky je tesim sa s tebou strasne moc viem co si si prezila a dufam ze to nijaka zena na svete uz nezazije a ze vsetky budeme mat krasne zdrave asilne babatka ktore u nas zostanu dlhoooo🙂)) vitam ta🙂
@helenka333 veru, tie hormony, to je u mna asi jediny priznak tehotenstva. Chyti ma to pravidelne v piatok vecer. Som velmi rada, ze som objavila tuto skupinku 🙂
@gwenni ani ja neviem o súkromnej ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@gwenni no neviem dobre som to pochopila že máte sukromnú temíčku pre májovky 2012, či nie? nebolo by to zlé, nemusí to každý vidieť čo si sem píšeme... 🙂

@gwenni moja zlatá, to mi je strašne ľúto, no ty si si prežila už toho fakt veľa na jednu ženu, fakt si už zaslúžiš mať krásne zdravé bábätko a budem sa modliť aj za Teba presne tak isto ako aj za seba, o nič menej, aby sa Ti to tentokrát podarilo 🙂 je mi strašne smutno, že prečo to musíme preživať a ako ty tak veľa strašne zlého ☹ to nieje spravodlivé a v tom máš pravdu, nemáme vyhraté až kým nebudeme mať zdravé bábätko v rukách 🙂...už len z témy kde som, kočky po potrate a takisto nie po jednom a sú tam fakt hrozné prípady...ani radšej nepíšem...no tentokrát ja tomu verím že to dobre dopadne 🙂 a držím aj tebe silno palčeky 🙂!!!